АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Августа,честит имен ден Simple Smile страхотно име имаш, не знаех че се превежда божествена,много е хубаво  Heart Eyes

# 586
Снощи малкия пак беше във фаза, никакво спане  #Crazy само от 2 до 5 поспа, през другото време не ще и не ще  ooooh! направо ме побърква понякога това дете, чак ми се плачеше снощи , Tired на мен така ми се спи , а той нищо не иска само на ръце и пак не заспива ooooh!

И ние снощи от 5 до 6 будувахме и правехме активна гимнастика по средата на геглото  м/у мама  и тате  Mr. Green Накрая се умори, поиска си бибата и заспа сам  Heart Eyes

# 587
Мами имам нужда от помощ  Cry Cry Cry
Сега се връщаме от консултация, качили сме само 350гр. , като се има впредвид,че досега качвахме доволно- 1-ят път 1400, 2-ят 700 , а сега само 350  Shocked Cry Cry
Ще се радвам да ми дадете съвет за стимулиране на кърмата, освен с честото слагане на бебчо,започвам и усилено цедене на празен ход,но незнам дали ще е достатъчно.Моля дайте съвет,че душата ми се е свила на топка,плаче ми се адски много,не очаквах да стигнем дотук  Cry Cry CryНе искам дохранване да не говорим за минаване само на АМ  Cry Cry Cry
Mobsi първото което ще ти кажат от ЛЛЛ е че бебетата на кърма наддават скокообразно а не еднакво. 2450/3 е над 800 гнр на месец, което перефектно. Няма вариант при който детето ти да гладува и ти да не разбереш. Не мисля че трябва да правиш каквото и да е за увеличаване на кърмата. И схемата ви на хранене е добра. Ако искаш вмъкни някое междинно кърмене от гърдата която последно е ползвал, разбира се ако детето желае. Хапвай орехки и стимулирай за последното мляко. Това е. Псуни си питането и към ЛЛЛ ще ти кажат сигурно и други интересни неща, но при всички положения не се притеснявай.

# 588
Накрая се умори, поиска си бибата и заспа сам  Heart Eyes

При нас тоя номер с бибата не минава , за съжаление  Tired Heart Eyes

Ето, пак сме будни, 40мин. спа  Mr. Green, успях да изгладя неговите дрехи и да просна новите, които прах  Heart Eyes. Стига толкова за днес  Mr. Green сега май пак иска да яде и после ще излизаме  Heart Eyes

# 589
Към мамите с опит в изключителното кърмене,

искам да си сверя часовника:

В момента давам за около 2ч-2,5ч-3ч от една и съща гърда. Май блоково кърмене му казват.
Целта ми е да си изсуче задното мляко. Аз, разбира се, не знам кога какво изсуква, но в гърдата мляко има. Понякога се буди точно след час и отново суче, понякога проспива дори 3 часа и нагоре.
От 2-рата гърда не давам на едно и също ядене.
Добре ли е "схемата"?

Притеснява ме когато се случи да хапне малко ( така ми се струва) и заспи и се събуди примерно близо до  2,5 -я час. Тогава давам от следващата гърда. Така намалява ли се стимулацията в първата?

# 590
Флайбъл не се намалява стимулацията. Не се тревожи, не е нужно да си до минутта стриктна.

# 591
  • Бургас
Добро утро! Честит празник на всички Катета! Да са живи и здрави!  bouquet

# 592
# 593
Нубче за това със спането те разбирам - и нас ни е голям зор ooooh! 2 часа се приспиваме на ръце и като го оставя 20 мин и е готов

# 594
Здравейте.
Имам въпрос към майките,които са водили децата си  на трансфонтанелна ехография.За предпочитане ми трябва инфо за София,но не отказвам и друго.
Как протича самия преглед,направление от личен лекар важи ли или си трябва да се заплати -както прегледа,така и ехографа.
Теодор ,вследствие на вакуума,който се наложи да се ползва при раждането имаше т.нар. Хепъл Хематом.Цицинката изчезна за месец ,но естествено е да изникват разни мисли в главата ми и бих предпочела да го види специалист,да ми е мирна главата.
Мерси предварително на отзовалите се Peace

# 595
Mielna87 незнам дали действа направление,нашия лекар не работи по ЗК и не съм взимала. Ехографията си е най обикновен ехографски преглед. Слагат гел на главичката и гледа с ехограф. До колкото помня Мелл Джи и Пиколоко ходиха. Пиколоко беше споменала че до 2м е хубво да се види така че не отагайте много във времето че фонтанелата се затваря. Ние сме ходили в 1м. Специалист в Сф не мога да препоръчам че не съм се интересувала. 

# 596
Здравейте  Hug
Пиша относно подаръците за Коледа. Обмислям дали да се включа и най-вероятно това и ще стане, но ми се върти един въпрос в главата. Как мислите да се изпращат подаръците? По обикновената поща или по някоя от куриерските служби  newsm78

# 597
Още веднъж искам да благодаря на отзовалите се мами  Hug Heart EyesНямате си и на идея каква подкрепа сте ми в този момент.
Карате ме да се чувствам все по уверена в себе си и това което правя за малкият ми мъж.
Забравих да спомена,че ние и доста дръпнахме на височина цели 61 см сме в момента.
Хайде да бягам да храня малкият калпазан,който се надивя и сега активно тъпче юмрука (който преоткри от 2 дена) в устата си.
Хубав и спокоен ден на всички  Hug

# 598
skoklinata Аз мисля препоръчано по БГ пощи.
mobsi83 само така, мила!

Ние пък заспахме и ще си пропуснем разходката май!

# 599
скоклината аз мисля със Спииди или Еконт по-удобно е,не всеки има възможност да отиде до пощенски клон...знам ли,това е мое мнение все пак Hug

Общи условия

Активация на акаунт