Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 14 (Чернопетъчна!)

• 41 637
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Аз си мислех, че бройките, които са описани в артикула касаят намалението, но явно не е така, защото гледам, че си седят на 50  Rolling Eyes
Laughing това 50 означава, че има 50 продавача в амазон, които предлагат същият хардиск и най-ниската му цена е  £69.99
жалко, аз се вдъхнових, че сме разкрили мистерията с бройките  Crazy

# 106
Хахахаха, браво на мен  Mr. Green Добра конспирация спретнах и ориентацията ми е добра! То за това ми трябва и хард диск. Да съхранявам цените си мисли  Whistling

# 107
  • Стара Загора
Не могат мисля да се видят.
Похвалвам Kipling, имам от миналата година портфейл, не е мръднал.

Записвам се да следя! Пффф тежка седмица ще е Simple Smile
Какъв беше порфтейла Киплинг, плат, кожа - нещо такова?  newsm78
Tакъв е само, че по - малък, плат е някакъв.

# 108
  • София
И аз за момента само гледам.
 Само докато разглеждах картинките на Galaxy S-а и те го изкупиха Whistling, явно много бързо трябва да се реагира.

какво цена беше ? Sad

70 паунда.

# 109
Момичета,смятате ли ,че шишетата на Tommee  tippee ще станат в стерилизатора на Avent?

# 110
Момичета,смятате ли ,че шишетата на Tommee  tippee ще станат в стерилизатора на Avent?
да, ако е парен от кръглите
аз ползвах шишета на томи и стерелизатор на авент, малко трудно събирах вътре 6 бройки (3 авентски и 3 томита) ама ги събирах  Laughing

# 111
  • на село
някой ползва ли от този фритюрник
http://www.amazon.co.uk/Tefal-ActiFry-AL800040-Electric-Capacity … id=I13OI22ULMCXAT

# 112
А колко време се чака в уейтлиста?Някой успя ли да купи нещо през него?

# 113
  • В най - голямото село

Peace на тази цена е супер. Аз го ползвам нон-стоп.

# 114
# 115

Май или докато всички бъдат изкупени или до края на промоцията. Аз сложих една китара за да тествам и ми даде, че съм на 73то място и че имам малки шансове сега имах поп-ъп който отброяваше обратно време и казваше, че мога да я добавя в кошницата. Но май имаш 5 мин за да я добавиш или 3 (поне аз от третата надолу видях, че брои)

# 116

Май или докато всички бъдат изкупени или до края на промоцията. Аз сложих една китара за да тествам и ми даде, че съм на 73то място и че имам малки шансове сега имах поп-ъп който отброяваше обратно време и казваше, че мога да я добавя в кошницата. Но май имаш 5 мин за да я добавиш или 3 (поне аз от третата надолу видях, че брои)
Ми аз виждам само текст, че съм в листа.Нищо повече, нито място, нито време newsm78

# 117
Аз ще чакам да намалят таблет. Но днес не виждам.

# 118
  • на село

Мерси момичета   bouquetще премисля тази си покупка Thinking

# 119
  • Бургас
Засега нищо не ме съблазнява. Чакам някоя преса за коса и хубав сешоар Laughing Дайте отзиви, ако сте купили миналата година  Hug

Общи условия

Активация на акаунт