Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 14 (Чернопетъчна!)

• 41 571
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, немците съобщиха, че техните разпродажби на техника започват на 23 ноември.
Ето тук се вижда брояча.
Мисля, че немците ще се отчетат добре, винаги са били силни с техниката.  newsm78

# 286
  • София
На тази система цената вече е много добра. 60 % е намалена, а сделката е след час и нещо. Дали си стува чакането и риска да не се вредя или да стрелям още сега?

Мисля, че същата вчера я гледах по 21 лири, докато течеше оферта. Аз бих изчакала...  Peace

# 287
  • София
А от немския директно ли ще пускате нещата до БГ? Нали от там имахме и допълнително за доставката, ох вече не си спомням... а читави превозвачи от там няма.

# 288
  • софия
Еййй, сега и немците като тръгнем да следим Crazy

# 289
На тази система цената вече е много добра. 60 % е намалена, а сделката е след час и нещо. Дали си стува чакането и риска да не се вредя или да стрелям още сега?

Мисля, че същата вчера я гледах по 21 лири, докато течеше оферта. Аз бих изчакала...  Peace
Супер е цената, но дали ще става с кръглите четки newsm78, че моята е с кръгли та да купувам един вид четки.

# 290
Здравейте момичета, отзиви за този апарат може ли да ми дадете:
Мога ли да си взема по-добър? И можете ли да ми кажете дали да изчакам да падне цената още или да го поръчвам?
И не мога да разбера дали офертата е от черния петък, моля да ми обясните newsm78

според мен го поръчай ..  от 3 дена мъжа  ми се кани и го следи ...  да видим кога ще го поръча Simple Smile

# 291
Гледам четките за зъби бяха claimed 71% и нагоре, сега са станали 55% - това какво значи, че някои от поръчалите са ги отказали ли?

Аз също пуснах една, но не съм много сигурна в покупката си, щеше ми се да взема от комплектите с по 2 четки, защото сега с мъжа ми ще трябва да си сменяме накрайниците, а това ми се струва, че няма да е много удобно .... След колко време мислите, че ще ми я диспачнат, т.е. чудя се колко време имам да помисля и евентуално да си канселирам поръчката  newsm78

# 292
Чудя се за апаратче, дали да го пусна директно до Б-я, но ми искат 6 п доставка  Confused или да рискувам и да го пратя до превозвача?

# 293

Интересно...или аз не съм наясно.... newsm78
Поста ми е от 14.38, тогава офертата предстоеше и щеше да е всила след 1, 30 мин. Сега пак е 1, 20 мин. Кое не съм разбрала Embarassed

# 294
Чудя се за апаратче, дали да го пусна директно до Б-я, но ми искат 6 п доставка  Confused или да рискувам и да го пратя до превозвача?

с превозвача колко  ще ти излезе ?

# 295
Ох, нищо не казахте за този робот Кенууд. Какво прави? Удачен вариант ли е? Не съм наясно с роботите. Искам да реже лук, зеле, да стърже моркови, става ли?

на теб то трябва  нещо като това тези   които си показала ти не стават за зеле и т.н ..
Аааа, не  Naughty Не искам на ръка, искам да е робот.

anny_, за кое апаратче се чудиш?

# 296
  • Варна
Аз бих го пратила до превозвач. Идват си достатъчно добре опаковани и риска да се повреди при транспортиране е много малък. А ако ще се губи по пощите - тук е по-вероятно да се затрие Whistling

# 297
Ох, нищо не казахте за този робот Кенууд. Какво прави? Удачен вариант ли е? Не съм наясно с роботите. Искам да реже лук, зеле, да стърже моркови, става ли?

на теб то трябва  нещо като това тези   които си показала ти не стават за зеле и т.н ..
Аааа, не  Naughty Не искам на ръка, искам да е робот.

anny_, за кое апаратче се чудиш?

по добре тогава си  купи  по хубав робот ... този но за зеле пак няма ти върши работа   
ето и този

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 16:58 от nan4etoo

# 298
  • София
Аз малко след дъжд - качулка, какво ще кажете за електрическата четка за зъби?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007WSAANA/ref=gb1h_img_c-1_0 … pf_rd_p=344320267

Купих я, но все още мога да я откажа... вие какво мислите по въпроса? Взех я за подарък на моя мъж.  Grinning

# 299
Аз малко след дъжд - качулка, какво ще кажете за електрическата четка за зъби?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007WSAANA/ref=gb1h_img_c-1_0 … pf_rd_p=344320267

Купих я, но все още мога да я откажа... вие какво мислите по въпроса? Взех я за подарък на моя мъж.  Grinning

ние ползваме тази и сме много доволни от нея както решиш малка им е разликата ...

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 17:36 от nan4etoo

Общи условия

Активация на акаунт