Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 14 (Чернопетъчна!)

• 41 581
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Хайде да се включа в темата и да се поФаля Simple Smile
Добрах се до робота,платих го,сега остава да дойде  Party

# 271
  • София
ronicat кешбека е за жители на УК и Ирландия, ние не може да се възползваме за съжаление  Rolling Eyes

Не е точно така.
Аз миналата година взех два Канон-а, като ги поръчах на адреса на посредник. След това си попълних формуляра от сайта на Канон и си го изпратих с пощата. Върнаха ми чековете и ги осребрих в ПИБ. Единствено имайте в предвид, че беше висока таксата, която удържат за осребряване. Доколкото си спомням двата чека по 20 паунда ни удържаха по 13$ на всеки.

А за днес се записах с първата покупка на детския часовник за 6 паунда.
Благодаря, че сподели. Аз миналата година също исках да се пробвам, но в бързината пратих апарата до БГ адреса си и въобще не направих опит. Обаче 13 долара на всеки чек, не си много на сметка, но все пак е нещо  Thinking
За мен най-удачният вариант е ако имаш познат в Англия да ти го купи и да ти го прати  Wink

Така е - не е много на сметка. В крайна сметка останаха около 30 лв, но все пак е нещо. Hug Не съм вложила кой знае какви усилия да попълня два формуляра, така че става, ако на някой му се занимава.

# 272
  • София
И аз, взех го за подарък, много сладък ми изглежда. Party

Нали беше 6 паунда. Взех го, но защо в хисторито ми го отчете 8,50? Пратен е до адрес в УК.  newsm78
Още не съм го платила, че съм на червено в тази ми сметка и днес ще внеса парички...

Ето инфото:

Item(s) Subtotal:    Ј11.33
Postage & Packing:      Ј0.00
Total before Tax:    Ј11.33
VAT:                       Ј2.26
Total:                   Ј13.59
Promotion Applied:    -Ј5.09

Grand Total:           Ј8.50

# 273
Хайде да се включа в темата и да се поФаля Simple Smile
Добрах се до робота,платих го,сега остава да дойде  Party
и аз се интересувам от робота,но не разбрах става ли за приготвяне на салати от зеле,моркови,цвекло,по-твърди зеленчуци?

# 274
hrisito ще го имам в предвид за догодина това   bouquet Чековете поименни ли са?
Тогава вече съм решила да подменя апаратчето, даже се чудя дали да не си купя вместо апарат камера  newsm78
Реално моят апарат с 14 зум прави хубави снимки и клипове, но клиповете са много големи. На мен ми трябва по-голям зум, понеже обичам да заснемам концертите, на които ходя и май камерата ще е по-удачният вариант  Flutter

# 275

Накрайниците каква трайност имат? За тази цена.... newsm78
в какъв смисъл трайност? по принцип трябва да се сменят, когато синьото побелее, но това става доста бързо, особено, ако се използва избелваща паста. Ние ги сменяме на около 5-6мес, в зависимост колко често се мием и със специалните. В момента цената е много добра. 4бр. за 8,82, горе-долу 5лв/бройката.

Благодаря, не бях видяла, че са по 4 бр.  Embarassed

# 276
  • Варна
И аз, взех го за подарък, много сладък ми изглежда. Party

Нали беше 6 паунда. Взех го, но защо в хисторито ми го отчете 8,50? Пратен е до адрес в УК.  newsm78
Още не съм го платила, че съм на червено в тази ми сметка и днес ще внеса парички...

Ето инфото:

Item(s) Subtotal:    Ј11.33
Postage & Packing:      Ј0.00
Total before Tax:    Ј11.33
VAT:                       Ј2.26
Total:                   Ј13.59
Promotion Applied:    -Ј5.09

Grand Total:           Ј8.50

Да, 6 п. беше, нещо се бъркаш, да не си купила друго?! newsm78

Ето какво пише на моята поръчка:
Цитат
Item(s) Subtotal:   £12.49
Postage & Packing:   £0.00
Total before Tax:   £12.49
VAT:   £2.50
Total:   £14.99
Promotion Applied:   -£8.99
Total for this Delivery:   £6.00

Виж си в поръчките, трябва да имаш активен линк към това, което си поръчала. Peace

# 277
На тази система цената вече е много добра. 60 % е намалена, а сделката е след час и нещо. Дали си стува чакането и риска да не се вредя или да стрелям още сега?

# 278
На тази система цената вече е много добра. 60 % е намалена, а сделката е след час и нещо. Дали си стува чакането и риска да не се вредя или да стрелям още сега?
Дали ще е съвместима с тези четки newsm78
http://www.amazon.co.uk/Oral-B-Precision-Replacement-Rechargeabl … f=pd_bxgy_d_img_y

# 279
  • София
Леле Чоки, голяма бяла птица съм.  ooooh!  Благодаря, че ми отвори очите. Наистина сумата си е 6 паунда. Дала съм данните за поръчката от вчера, кухненска везна Embarassed

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 14:52 от maminko

# 280
maminko

тази везна е механична  newsm78 Там дори се пише - Mechanical Scales Аз също я гледах, дори поръчах, но след това отказах поръчката - прегледах цените и реших, че ще купя някаква друга, имам нужда от везна, но не мога да реша каква

# 281
Дали ще е съвместима с тези четки newsm78
http://www.amazon.co.uk/Oral-B-Precision-Replacement-Rechargeabl … f=pd_bxgy_d_img_y

Не може да не са...Нали затова са една марка и една система....Който има опит, да каже, моля

# 282
Ох, нищо не казахте за този робот Кенууд. Какво прави? Удачен вариант ли е? Не съм наясно с роботите. Искам да реже лук, зеле, да стърже моркови, става ли?

на теб то трябва  нещо като това тези   които си показала ти не стават за зеле и т.н ..

# 283
  • София

Няма да загубиш нищо, ако си изчакаш. Ако ти е бърз нета, можеш спокойно да стреляш и да си намалиш още от цената. Няма да се вдигне повече от сега. Поне нямам такива наблюдения.

fandango, аз не искам електронна, а механична  Peace Поправих си поста Simple Smile

# 284
maminko

Аз също искам механична  Grinning Просто си написала, че е електронна  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт