Тренировки в домашни условия: Тема 27

• 40 806
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте мацки!
Честита и спор(Т)на 2013 на всички!
Чета ви и си тренирам ако не всеки почти всеки ден от около два месеца.
Ползвам упражненията на Руми Илиева и Fitness blender. Отвреме навреме и Синди.
Искам обаче да вклщюча и Chalean. Рових-рових и не можах да открия откъде да изтегля или да гледам онлайн тези упражнения. На първа страница за Chalean има два линка с exe файлове, които не знам с какво биха помогнали...изтеглих ги, но антивирусната пищи.
Та както и да е, въпроса ми е откъде си изтеглихте тези упражнения? Виждам че доста от вас ги правят.

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 19:33 от Пит

# 586
  • Пловдив
Фъстъчка, относно майка ти защо не й предложиш да започне с нещо като това:
https://www.youtube.com/watch?v=6PIVgUe6z3E&list=PLCFB1EDF24 … F84E&index=60
и https://www.youtube.com/watch?v=AoZsTarI9uA и https://www.youtube.com/watch?v=bSZj19AUU5I.
Нека първо да направи по 1 round от тренировките, които са с по няколко.
Може да пробва и това https://www.youtube.com/watch?v=U0bhE67HuDY с малки тежести. Можеш да я насърчиш, че едва ли ще навреди даже и да не прави на 100% правилно упражненията и че с времето, когато й станат познати и ги автоматизира, сама ще усети как трябва да ги прави. Или пък да направите една лесна тренировка заедно, да спираш след всяко упражнение на пауза и да обясняваш на кое да обърне внимание.
Румяна Илиева имаше една кратка и добра тренировка за начинаещи, но в момента не мога да я намеря.
Според мен насърчи я да започне с нещо изключително лесно (дори и на теб да ти се струва неефективно и даже леко безмислено).

# 587
Фъстъчка и аз така си мислех в началото.Ако искаш купи и Синди на диск "Change your body".По-лесно е като и е под ръка.Все някъде ще го намериш на български.Преди знам че го имаше и беше много ефтин.Там треньора е много спокоен, упражненията са по- лесни (само така изглеждат  Mr. Green) , няма много кардио.Зарибяващо е за всеки начинаещ на нашата възраст  Grinning
Ние не сме много по кардиото с подскоци (поне така си мисля).

# 588
Пит, има ги качени като торент тук http://rutracker.org/forum/tracker.php?nm=ChaLean (парола и потреб. име има на първа страница на темата) или от тук като файлове (не е нужна регистарция) http://www.ulozto.net/hledej?q=Chalean
И може би ще е добре, който прави слдеващата тема, да провери дали линковете работят и ги замени с например дадените току що от мен.

Аз днес се отчитам с ден 4 от програмата на Блендъра. Беше ред на краката, в момента ми “горят“, че добавих и едно 15 минутно ПОП пилатес след 30-те минути Lower Body HIIT For Strong Legs.  Crazy

elssssss,
и аз да препоръчам ПОП Пилатеса, просто с търсене в ютуб намери видеа за начинаещи. Друга моя Пилатес любимка е Mari Winsor, тук има и видеа за начинаещи.

# 589
Здравейте спортуващи красавици   bouquet
Днес съм със Джаки Уорнър и 30 day fast start -Upper body  Peace

Ще я правя за първи път ,надявам се да ми хареса  Peace

Добре дошъл в нашият спортуващ отбор ,Пит!  Hug

# 590
Мавинка  супер е  Peace Не знам с какви тежести ще я правиш, но не подценявай Джаки  Laughing избери не повече от 3кг. Ще усетиш веднага резултата.В силовите е много добра.

# 591
Мавинка  супер е  Peace Не знам с какви тежести ще я правиш, но не подценявай Джаки  Laughing избери не повече от 3кг. Ще усетиш веднага резултата.В силовите е много добра.
Не си го и помислям да я подценявам  Peace
Мисля с 2 кг. гирички да я направя тази силова  Peace
Изгледах неините тренировки и изобщо не личи да са лесни  Laughing
И като гледам по колко повторения прави на упражнение  Crazy
Господ да ми е на помощ  Joy
А пък хареса ли ми задължително ще я туря в графа любими ,редом с
кака Джил ,Бат' Боб и секси Зузката  Mr. Green

# 592
 Peace  с теб сме  давай смело  и после ако те слушат ръцете пиши  hahaha Joy
Упражненията за рамене са ми фаворит отвсякъде.Така добре ми се възстановяват рамене, врат гръб.Винаги правя и после съм като нова особено след уморителен ден или когато съм под напрежение и стрес.

# 593
Peace  с теб сме  давай смело  и после ако те слушат ръцете пиши  hahaha Joy
Упражненията за рамене са ми фаворит отвсякъде.Така добре ми се възстановяват рамене, врат гръб.Винаги правя и после съм като нова особено след уморителен ден или когато съм под напрежение и стрес.
  Joy Joy Joy
А аз съм подложена всеки ден на стрес с моята работа и
ако не са тези тренировки .......
Мога ли да направя тази тренировка малко преди лягане?
Дали ще мога да спя после?
Коремът ми е пълен ,че ядох доста добре преди малко , та мисля към 21.00 да я спретна
и после в леглото  Rolling Eyes
Щях да я правя сутрин преди работа ,ама не ми се ставаше в 5.00 от леглото  Blush

# 594
Привет и от мен!
Отчитам се с тренировката 1000 калории на ФБ CrazyНаправих я цялата, но признавам от силовата и тренировката за корем направих само по 1 рунд.Въпреки това здраво се изпотих.Отдавна не бях правила тренировка повече от 1 час.И с храненето съм много добре днес.Доволна съм от себе си  bowuu
И аз да кажа, че Джаки е машина и изобщо не е за подценяване!Тренировките са и страхотни и много резултатни! Peace
 Hug

# 595
Преди малко направих бруталната HIIT Ladder Workout на Блендъра. Беше от тия тренировки, по средата на които ти се струва, че аха-аха и ще се срутиш от немощ, а след това тялото ти се мобилизира и завършваш с победоносно вдигнати юмруци.

Супер!

# 596
Честита нова година и от мен ,момичета и момче!!! Hug Heart Eyes
Аз съм на ден 13-ти от 8 седмичната на ФБ. Айа-много благодаря. Heart Eyes  bouquet Правя си я по план,дори и по празниците.
Само дето с въглехидратите мноооооого прекалих Sick. От днес пак съм на 90 дневната. Дано я докарам до край без прегрешения. Че имам да чистя 3 кг. #Cussing out

# 597
Що бързаш да ядеш, а , ааа  Joy
Изчакай сега, че да не стане беля.Направи я преди лягане.Нищо ти няма.След нея душ и бъди сигурна, че си навила алармата за сутринта, че ще спиш като къпана.

Фея, Малвина вие сте страхотни   bouquet

Добре дошла на Пит и от мен.

Ще се радвам точно тази тема да се пълни с ентусиасти   bouquet

Мерида, ако са само 3-4 кила не ти трябва диета.Това са задържани течности със сигурност.Направи си разтоварващи дни няколко.След това само се ограничавай вечер и яж хубава храна като ограничаваш въглените.Нали все някога трябва да свикнем да поддържаме форма.Аз лично не харесвам този подход с диетите.Вариращи килограми винаги ще има.Нали сме живи хора.Колкото повече се вглеждаш в кантара, толкова мислиш какво да ядеш, кога, по колко.За мен е изнервящо и не ме кара да се чуствам добре.Сега имам тактика, която работи перфектно за момента.Ям когато съм гладна, като избирам по-питателна храна, не ям късно вечер, не ям плодове вечер и сладко също.Пия много вода и предимно само вода, сокове никакви.Ако ми се яде плод ям го целия.Когато съм на гости ям от всичко, което ми се дояде.Все пак не е всеки ден.
Това беше като личен опит, а не като наставление.Ти си решаваш  Hug

Чакам с нетърпение тренировката си на колелото, а преди нея ще вървя по пътеката с гирички в ръка. Фея  Hug

# 598
  • Варна

Момичета това е най-доброто съчетание за стягане на задните части ако ви интересува.След първия път ако не сте спортували скоро може и да не можете да си седнете на д-то  Grinning обаче дава страхотни резултати още след 2рия - 3тия път .Те и другите клипчета на мацката са добри , само че аз наблягам повече на дупето.Пробвайте го и няма да съжалявате

# 599
tqna- благодря за съветите. Hug
За съжаление при мен няма ограничаване Tired. Особено от въглехидрати. Та затова трябва да минавам от време на време на диета ,та да ям по-свястна храна.
Според близките ми и прятелите нямам нужда да свалям,но аз искам да поизчистя малко. А и плочките ставам доста видими вече. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт