Тренировки в домашни условия: Тема 27

• 40 822
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
За много години, момичета! Hug
Аз чакам ФБ да пуснат 1000 calorie workout video , с което ще дам старт на тренировките за 2013 година Simple Smile
Иначе и от мен един положителен глас за Джаки.На мен също ми е любимка и определено тренировките й са много резултатни.Ако се правят редовно, разбира се Simple Smile

# 571
След толкова гласове за Джаки ,няма как да я пропусна   bouquet
Тъкмо изтеглих всичките и тренировки и мисля да ги включвам редом с
Джилиан Майкълс и Боб Харпър  Peace
Малко ще пооставя тренировките на Зузка ,тъй като са много динамични а
аз със това работно време не съм за тях  Confused
Както знаете ,тя си ми е любимка ,нооо за сега ще тренирам с горе изброените  Peace
Дори мисля да си включа тренировки от "Biggest Loser"-големите отслабващи  Laughing
Мисля ,че ще ми помогнат да тренирам в по-тежките си работни дни и да
подържам тонуса си и тренирам тялото си  Peace

Момичета ,когато ходите на работа ,какви тренировки правите?
По-дълги ,по-кратки? Успявате ли да тренирате редовно?
И кое подържа волята ви и постоянството?

# 572
Мавина сутрин ставам в 5. Утре ще трябва да стана в 4,30 защото имам фит тест+ тренировка, всичко около 1,30 мин. Остава време за сутрешен тоалет и да заведа малкото на градина и после на работа. Laughing
Моят мотив, да си върна предишната форма Laughing.

# 573
Мавина сутрин ставам в 5. Утре ще трябва да стана в 4,30 защото имам фит тест+ тренировка, всичко около 1,30 мин. Остава време за сутрешен тоалет и да заведа малкото на градина и после на работа. Laughing
Моят мотив, да си върна предишната форма Laughing.
Уау... smile3501
Възхищавам ти се!  thumbsup
Колкото и да съм ентусиазирана ,не мога да стана в 4.30 сутрин  Confused
Особено да правя тренировки по час и 30 мин.
Моите тренировки не са повече от 30 мин. да не кажа ,че са по-малко  Peace
Ставам всяка сутрин в 6.00ч. а в събота ставам в 5.00ч. и работя над 8 часа  Confused
Това още повече ми събаря тонуса и доброто настроение и като знам ,че
на другия ден ще е същия гърч на работа и нон-стоп трошене на нерви и бързане  Confused
При мен на работа няма и един ден който да мине с нормално темпо  Confused
Вечно се бърза ,вечно сме натоварени и аз накрая на седмицата даже пропускам тренировки  Blush
Започвам да се мраза ,после се изнервям и накрая ми се реве ,защото
тъкмо в неделята си поотпочина и хайде пак на другия ден същото  Confused

За това се възхищавам на хора като теб ,че си толкова ентусиазирана   bouquet
Продължавай в същия дух  Hug

# 574
Честита нова година! Бъдете здрави, щастливи и имайте все така неспираща мотивация за тренировки и през 2013 година!

Аз се върнах вкъщи след 10-дневна почивка, в която тренирах само два пъти, но за това пък доста похапнах. За щастие, килограмите не са помръднали и грам нагоре. Вчера започнах с ден втори от 8-седмичната на ФБ, защото фит теста го пропуснах. След малко ще правя ден трети. Друг някой да прави програма?
Към ден трети добавих и едно ПОП Пилатес за дупе. Много ми хареса, ще се прави задължително пак: https://www.youtube.com/watch?v=zEaCKvm5oHA

И от мен глас за Джаки, имам само три нейни тренировки, и трите са силови, не особено трудни, но въпреки това след тях усещам, че съм тренирала всеки мускул.
Аз също работя, но обикновено съм на работа под 9 часа, ставам в 7, седя в бюро, работата ми в момента не е свързана със стрес, така че тренировките вкъщи след око 17-18 часа не са ми в тежест. А напротив - дават ми тонус след цял ден седене на стол пред комптъра.

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 18:21 от Айа

# 575
Честита Нова Година,мили момичета!
Бъдете изпълнени с живот,постигайте целите си с лекота,
бъдете обкръжени от любящи хора,
които да радвате дълги и щастливи  години!  Hug   bouquet

Вчерашният ден,си измислих аз една тренировка от 3 кръга - HIIT.
Днес продължавам с Chalen - Burn circuit 3.
Използвам все по-често 2х3 кг  Heart Eyes

# 576
Здрава и спортна 2013 година!

Започнам от днес с 2-ри ден от новата 8-седмична програма. 1 ден с теста го прескачам. Така ми е най-удобно да си следя дните и неделята ще ми е почивен ден според плана.

# 577
Гледах сега новата тренировка за 1000 калории на фб и си мислех, че бих я пробвала. Обаче си я пуснах да видя за какво става въпрос и нещо не ми допадна, има много упражнения на земята, а на мен много ми ръби и може и да се въздържа.

# 578

Днес продължавам с Chalen - Burn circuit 3.
Използвам все по-често 2х3 кг  Heart Eyes
Ини днес направих първата тренировка на Chalen. Ползвах си гирите от по 3 кг, но май ще трябва да се снабдя с 5 кг, за някои от упражненията. Харесва ми програмата, надявам се да има резултат.

# 579
Момичета, щастлива да е 2013! Спорувайте!

Fit is better

than skinny!

Засега отчитам само антигравити йога след ставане и една миля бърза разходка с кучето преди закуска.

Още един отчет: всички комплекси от ден 9 на новата 8-седмична: Total Body Warm Up, Upper Back, Arms and Chest Workout -  23 Min Tabata, Bodyweigth Cardio + Total Body Toning - Double Ladder Workout и Feel Good Stretching.

Добро и правилно начало на новата година Simple Smile

Скрит текст:
Ох, стана ми много мило... Току-що бях приключила с тренировката и малката ми щерка, като ме видя, каза "Ау, мамо, колко си хубава!"

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 03:02 от Фея Кръстница

# 580
Здравейте  Hug
Може ли да ми препоръчате коя пилатес тренировка е подходяща за начинаещи?

# 581
  • Лутаща се
Здравейте!
Днес е първият работен ден от новата година. Не съм писала от известно време, за което моля да ме извините. Не съм ви забравила, влизах и четях, просто нямах сила и време да пиша.
Сега влизам, за да поздравя всички и за ви пожелая лошите неща да са останали в старата година. А в сегашната нова 2013 г. хубавите да са толкова много, че очите ви през цялото време да блестят от щастие.
Равносметката за мен за отминалата 2012 г.: изпратих една адски трудна и лоша година. Миналата година по това време вече бяха започнали болките ми и обикалянето по лекари. Краят на годината беше не по малко зле. По независещи от мен обстоятелства се забърках в едни кълчища........... нямам идея как да се измъкна невредима. Измъкна ли се от това със сигурност ще остана без работа. Но те хората са казали: "Каквото си направиш сам никой друг не може да ти го направи."
Така се надявам тази година да е по-добра, по-щастлива, по-късметлийска....

Не съм тренирала от 21-ви декември, с изключение на две леки силови тренировки по някое време за избиване на напрежението. Сега дъщеря ми си е тук и стаята ми за тренировки е запълнена с нейни вещи и багаж. Като си тръгне обаче подновявам. Определено си личи, че не съм тренирала от известно време.

# 582
Честита, щастлива, късметлийска и много здрава 2013 година!

И аз като Фея ще кажа спортувайте  Peace

Изкарах празниците супер.Новата година беше посрещната с 5-6 часа танци  Grinning Такава тренировка не бях правила скоро  Laughing Върнах се по-лека отколкото бях преди това въпреки изобилието на храна.За нея време не остана  Wink
Гледах си снимките днес и съм супер доволна.Вече почти 4 години поддържам едни и същи килограми без никакви лишения.Спорт му е майката и умерено хранене с правилна храна  Peace

Елс, преди време тук пишеше треньорка по пилатес и беше препоръчала като ефикасни упражненията Поп Пилатес  http://www.youtube.com/watch?v=od0j4aNDGKM
Има доста подобни в Ютуб.Правила съм ги и наистина се усеща ефекта.
Сега видях, че Айа писа, че ги прави също и е доволна.Пуснала е линк.

Утре съм на линия.Ще почвам с първата тренировка за годината.Успех на всички  Hug
Колкото толкова, но колкото повече, толкова повече  Grinning

# 583
Днес съм на Burn Intervals и Ab Burner  Grinning

Радвам се,че всички звучите толкова приподвигнато,
действа много стимулиращо   bouquet
Фея ,подкрепям напълно fit is better tnah skinny!

# 584
За много години мацки - пожелавам ви много здраве, любов и положителни емоции, а тренирането да е все така желано Simple Smile
Аз малко спрях с тренировките, защото нещо не ми беше на кеф - странно, но явно има и такива периоди. От утре обаче си почвам и искам не искам ще се тренира Simple Smile
Искам да ви питам нещо - как да подходя към майка ми - тя много се страхува, че няма да може да прави упражненията и, че ще ги прави грешно и така и отива мотивацията и не се стига до нищо. Направих й една много проста програма колкото да започне тя пак си знае нейното и вика ама аз искам да ми е лесно, а това не знам как може да стане...

Общи условия

Активация на акаунт