Тренировки в домашни условия: Тема 27

• 40 826
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Тяна, Феичке, прекрасни постове, момичета. Много, много ме развълнуваха думите ви!

И аз се присъединявам към пожеланията за едно щастливо и много весело посрещане на новата 2013 година! Нека ни носи много, много здраве и щастие!!!

# 556

Тяна,  Hug И моят личен опит показва, че с нарастването на годините животът става все по-хубав, разбираем, контролируем и възнаграждаващ.
Eеех, колко хубаво ми стана!Много благодаря Hug Направо мога да си го сложа като мъдра мисъл на хладилника например.Това действа толкова оптимистично и бодро, че ще си позволя да го използвам за пожелание на всички тук - да почувстват горния цитат!!!Весел празник  bigdance2

# 557
Рак, Дива, АмантесHug

Отчитам двете тренировки от ден 8-ми на новата 8-седмична на ФБ: Intense Arabs and Cardio и Pilates Workout for Lean Legs & Toned Core, плюс ежедневната една миля с кучето.

Отивам да прахосмуча, да бърша прах и да мия пода. Това също си е сериозен разход на калории Simple Smile

# 558
Аз успях да бягам и през двата дни на уикенда. С малко повече усилия си изкарах традиционната 5 км обиколка. Този път се екипирах и с шал около врата ( ще пусна снимка малко по късно), и се облякох по стабилно, и нямах проблем със студения въздух.
Ако не ми мине котка път ще гледам и днес да тичам, гимнастиката на закрито не ме кара да се чувствам толкова добре.
За новата година обещанието ми ще бъде да спортувам всеки ден и да успея да увелича малко количеството.

pp. облякла съм се като лукова глава- потник, тениска, поларена жилетка и съвсем тънко яке против вятъра. Плюс шал и шапка, като за температури около нулата

Последна редакция: пн, 31 дек 2012, 11:40 от Рокси

# 559
  • Пловдив
Момичета, искам да споделя радостта си от това, че снощи бяхме семейно на концерт на Графа, където танцувах с малката на ръце около час (искаше и тя да гледа, но само аз да я гушкам). И днес се чувствам супер. Нито кръст ме боли, нито тазобедрените стави (както ставаше преди, нищо, че детето беше по-леко, а аз не можех да я нося повече от 5 мин, без да ме заболи я кръст, я гръб, я ставите). Сигурна съм, че заслугата за това е на тренировките.
Дори успях да направя и последна тренировка за годината.
Благодаря ви, че сте винаги тук, все така позитивни и вдъхновяващи, и че споделяте толкова полезен опит!  bouquet Hug
Весело посрещане на Новата година!На всички желая да бъдат градивни, позитивни и винаги готови да правят нещо за себе си!Но преди всичко ви желая да се обичате и да се чувствате винаги добре със себе си!А ако не - да намирате сили и упора, за да промените това!:-)

# 560
Момичета, искам да ви пожелая весело посрещане на Новата  2013 година!
Пожелавам ви да сте здрави, все така упорити , борбени и положителни!През Новата година ви пожелавам от всичко хубаво по много!  bouquet
Радвам се, че ви познавам дори и само виртуално! Hug
За утре ФБ са приготвили някаква зверска тренировка, нямам търпение да я видя и пробвам съответно  Grinning
Весела вечер на всички! Hug

# 561
Нека новата 2013 година донесе на всички ,много здраве ,щастие ,късмет и
много много сбъднати мечти!   bouquet   bouquet   bouquet  bouquet
Аз утре ще спретна една тренировка с Боб Харпър /от кратките/  Peace
И тази седмица ще съм на неговите кратки тренировки като ги въртя  Peace
Няма да имам много сили и време за трениране ,за това избрах него и
се моля да мога да ги правя редовно  Hug
Работа започвам още на 2.01. и ще сме по 12 часа на работа  Confused
и наистина ще имам нужда от "по-зареждащи" и не толкова изтощаващи тренировки  Blush

# 562
Къщата ми блести, прането ми е изпрано. Ще направя едни варени гевреци (месенето ще ми е тренировката за деня Wink ) и отиваме да празнуваме.

Весело и приятно прекарване на всички!

# 563
  • 1st floor
Честита нова 2013-та година, момичета!!!  Close-mas:

Пожелавам ви много здраве, щастие, красиви моменти и успешни тренировки!!!  Hug
А за себе си - да стана по-сериозна и редовна в темата!!!   Blush Както преди...  Laughing

# 564
Добро утро, честита Нова 2013 г. Да сме здрави, а за формата ще се погрижим, нали. Simple Smile
Вчера направих 3 тренировки- сутринта 2 от инсенити и една пробна от Турбофайър, следобед . Установих, че Турбото няма да са моите тренировки.
Сега ще пробвам Chalean, ако ми харесат ще ги комбинирам с Инсeнити, а после с Insanity Asylum.
През празниците си спазвах режима и тренировки не съм пропускала. Снощи леко изпуснах прасето в мен Mr. Green, но днес е затворено отново.

# 565
Здравейте ,на първият ден от новата година   bouquet
Нова година ,нови успехи и мноооого нови тренировки и прекрасно изваяни тела  Mr. Green Heart Eyes

Днес се отчитам със Bob Harper-Body Rev Cardio Conditioning 24 min.

Някой тренирал ли е с Джаки Уорнър?
Дръпнах неини тренировки /а и от преди имах/ ,но не съм тренирала с нея  Peace
Някакви отзиви?  Rolling Eyes

Ето по едно горещо ,ароматно кафе и много хубав ,усмихнат
и положителен ден   bouquet

За стимул   bouquet

# 566
За много години момичета   bouquet
Мавина, страхотен стимул  Peace Grinning, на мен Джаки ми е от любимките, наравно с Джилиан и Боб  Wink
За себе си си пожелавам същото като НеПоКоРнА  Grinning
Много се зареждам като вляза в темичката, за което благодаря на всички ви   bouquet

# 567
За много години момичета   bouquet
Мавина, страхотен стимул  Peace Grinning, на мен Джаки ми е от любимките, наравно с Джилиан и Боб  Wink
За себе си си пожелавам същото като НеПоКоРнА  Grinning
Много се зареждам като вляза в темичката, за което благодаря на всички ви   bouquet
Ще я включа към седмичната си програма  Peace
Благодаря ти   bouquet

Аз пожелавам на всички ,да имат телата и духа ,за които мечтаят!   bouquet  bouquet  bouquet

# 568
  • Пловдив
За много години, момичета  bouquet
Още 1 глас от мен за тренировките на Джаки!Макар че не ги правя редовно, опредено ми допадат.

# 569
Честита Нова година, спортни мацки!  Hug

Пожелавам на всичките в темата да са най-вече здрави, щастливи и повече воля за постигане на мечтите! Нека новата година донесе на всички онова, което не са успели да постигнат през старата!  newsm10

Днес мисля да тренирам два пъти с Румяна, защото вчера доста прегрешавах  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт