Тренировки в домашни условия: Тема 27

• 40 829
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Аз тренирам (отвреме на време и малко през ден) ама не се отказвам и се надявам след празниците да се стегна повече.
Само да кажа, че ми липсвате много и хвърлям по един поглед, ама нали съм къде тренирала, къде не и ме е срам да пиша  Embarassed
Много хубави празници ви пожелавам и щастие и много усмивки!
 Hug

# 541
Важното е, че не си се отказала, Едира! Весело посрещане на Новата Година!

Отчитам среднощна 40 мин. Джо Дилън тренировка. След нея хапвам салата от нахут и риба тон.

# 542
Много ме изкефи една снимка и не мога да не я споделя просто:
.
Наистина е така, поне при мен, и затова ме радва снимката.  Peace Crazy

Весело посрещане на Новата година!  Hug

# 543
Здравейте мацки Simple Smile
аз се отчитам с Chalean Extreme - Lean 3 Simple Smile Почвам да увеличавам тежестите, което ме радва Simple Smile

# 544
Здравейте мацки Simple Smile
аз се отчитам с Chalean Extreme - Lean 3 Simple Smile Почвам да увеличавам тежестите, което ме радва Simple Smile
Колко използваш?
Аз ги карам по план и съм на Burn още, като цяло добре ми идват 3-те кг.

Аз днес правих това - http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Comprehensive-To … -Core-Workout/dq/
Не е много трудно и добре ми дойде, че аз не съм много във форма. Поизпоти ме, но не дотам да ми се иска да умирам. Разтягането накрая беше много приятно, толкова хубаво разтягане за крака не бях правила.

# 545
Момичета, привет и от мен! Hug

И аз като Едира тренирам нередовно, но не съм се отказала.. И както вече споделих преди време-след празниците се заемам сериозно.Честно казано нередовното трениране и  хаотичното хранене не ми се отразяват добре, чувствам се отвратително.Освен това нямах и време много да ви чета и определено ми липсвате..!
Сега ви пожелавам хубава вечер и мисля да направя силовата за горна част на Шон Sunglasses

# 546
  • Варна
Момичета, весело посрещане на Новата година! Дано бъде по-щастлива от 2012!  Hug
Аз си купих новата FB програма, но от днес почнах Инсенити с амбицията да изкарам поне един месец пък както дойде. Напоследък имам доста неща на главата и нямам време да пиша, но чета и ще пусна и новата тема като дойде време Simple Smile
Мери, снимката е съвсем по вкуса ми  bowuu

# 547
Привет и от мен  Flutter
Аз преди няколко дена като правих Insanity и след това получих болки в кръста ,нещо нерв,че ми продължи и по крака надолу,неприятна работа. Та чак сега се включвам пак.
Бях на Chalean Extreme - Burn cursuit 1 и после един хит от блендъра.
Чувствах се като преродена ,няма такова щастие  Hug
Имам амбицията да работя сега с Chalean Simple Smile ,а виждам,че не съм само аз.
Покрай \\\Фъстъчка\\\ се зарибявам ,то  е ясно   bouquet

MeRiTo` , снимката е много яка !

# 548
И аз съм тук  Hug

Много ви се радвам колко сте сериозни всички  lovekiss

Мери, снимката първо ми се показа само отгоре и почнах мислено да изкачвам и да слизам и си мислех какъв кеф е да си имаш такова място за тренировка.Чак после прочетох отдолу  Laughing

Аз днес тренирах доволно.Първата тренировка след Коледа.Супер беше.Покрай готварския такива вкусотии сътворих, че си похапнах доволно и вкусно.То не бяха питка със сода, слънце, баничка, сърмички, капамичка и разкошно тирамису  eat Непокорна  Hug
Нямам неприятности с кантарев, ама и не му обръщам чак пък такова внимание  Mr. Green Бях добричка цяла година почти и ми се полага да си поглезя душичката.

Днес си правя равносметка за изминалата година.Мога доволна да кажа, че това е една от най-хубавите ми години.Случиха ми се толкова хубави неща, че чак не е за вярване.Очаквам още нещо, за което стискахте палци и май е на път да се случи.Ще се похваля разбира се.Най- важното, за което съм благодарна изцяло на тренировките е, че съм здрава и винаги в страхотно настроение.
Вие си знаете.Аз съм непоправим оптимист.Винаги очаквам най-доброто и вярвам силно и то просто идва.Имам моменти на колебания като типична везничка, но никога не ги изричам на глас.
Много ми е приятно тук.Много ми помагате да преодолея разстоянието, особено сега по празниците.

Желая на всички весело посрещане и много успешна Нова Година!Не забравяйте, че най-хубавото често е невидимо за очите!Бъдете добри, обичайте, усмихвайте се и най-вече бъдете здрави! От сърце за всички  Kissing Heart

# 549
tqna, благодаря ти миличка. Направо ми стана едно хубаво и мило от поста ти  Hug
Дай Боже щастие, здраве и успех за всички ни в тази така задружна тема  Heart Eyes
При мен перипетиите този месец са в повечко и не тренирам, но ви следя и след Нова Година отново тук! Не мога да правя нищо наполовина, така че или съм сериозна с храненето и тренирам яко или почивам  Wink
Желая на всички весело посрещане на Новата Година!   Hug

# 550
Днес го ударих на живот: педикюр, маникюр, масаж... Глезотия до шия. Утре съм обратно на линия.

ТянаHug И моят личен опит показва, че с нарастването на годините животът става все по-хубав, разбираем, контролируем и възнаграждаващ.

# 551
Отчитам една кратка от боди рок - Sexy Bikini Threesome Workout
Вчера направих нещо,на което много се радвам - един wallpaper си спретнах с разни яки снимчици и мотивиращи надписи,много ме радва  Flutter

Желая на всички весело посрещане на Новата година!
Дано да е изпълнена с хубави емоции и за всички -  здрав дух в здраво тяло Wink

Добавям - Chalean - Burn Circuit 2  и един HiiT от блендъра

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 13:08 от Ini`

# 552
  • да има едно лесно - на мотора
ТянаHug И моят личен опит показва, че с нарастването на годините животът става все по-хубав, разбираем, контролируем и възнаграждаващ.
Не мога да кожа по-добре , затова копирам цитат . Фея , Тяна  Hug
Дори и с течащ нос направих 5 минутка от блендера .
Утре ще ви посетя пак Simple Smile

# 553
Колко използваш?
Аз ги карам по план и съм на Burn още, като цяло добре ми идват 3-те кг.

Здравейтеее
използвам от 2кг до 5кг - за бицепс, рамо (over head), гърди и гръб с 4кг, но сега увеличавам на гръб и гърди с по 5кг, трицепс съм с 3кг и това другото рамо настрани дето е съм най-слаба и го правя с 2кг Simple Smile
Днес се отчитам с Glue Challenge Simple Smile 

# 554
 Привет група и честита Коледа Simple Smile Нямам много време да ви чета, но наминавам да ви пожелая прекрасно посрещане на новата 2013 година и дано тя донесе на всички ни много здраве, щастливи мигове, много поводи за усмивки, усещане, че сме обичани и енергия за ползотворни тренировки Simple Smile  Дано всички постигнем телата, които мечтаят да имаме и да сме винаги в добро настроение.  Hug
 Иначе си тренирам ежедневно и по празниците, но хранителния ми режим отиде по дяволите ... опитвам се да изям всичко що е торта, шоколад, ядки, баница и т.н.  Mr. Green  ... мисля това да продължи до 2-ри януари и след това да си вляза в релси.
 Хубава вечер и до догодина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт