Тренировки в домашни условия: Тема 27

• 40 850
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте - аз продължавам с тренировките на Jilian Body Revolution. В началото ми се стори малко странна и не бях убедена дали я харесвам, но след премината една седмица на фаза 1 определено вече я харесвам  Laughing
Харесва ми и това, че са много хора и не ми е скучно с тях, някак по-скучно ми се струва един човек сам, мълчейки и правейки упражнения, а аз с него

След кардиото имах зверска мускулна треска, едвам вървях, което значи, че действа  Laughing

# 526

Кефирът е млечен продукт. На вкус е подобен на айрян, но е с повече полезни съставки. Подробности  можеш да намериш тук: http://bg.wikipedia.org/wiki/Кефир
Благодаря

# 527
За вчера отчитам една почти полунощна 30-минутна Джо Дилън тренировка.

За днес - 32 мин. Lower Body Tabata и 10 мин. Pilates Butt and Thigh. И двете са от новата 8-седмична на Блендъра, ден 7-ми.

# 528
Отчитам се с Glue Challenge + Recharge Simple Smile супер е!

# 529
Здравейте момичета!
Как сте с тренировките по празниците?
Честит Имен ден на всички именници днес!
 newsm51 newsm51 newsm51
Много здраве ,щастие ,любов ,късмет и мечтите нека бъдат реалност!   bouquet

Аз днес се отчитам със Zuzana- ZWOW#20  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=djPs1yzEZCk&list=PL8395384AFA … 79A9&index=14
Добре се поизпотих  Mr. Green

# 530
Как сте с тренировките по празниците?
Понеже около празниците съм си вкъщи и имам повече лично време, тренирам повече.

# 531
  • София
Здравейте! Предполагам съм поредната, нахлуваща в темата ви с молба за съвет, затова няма да се сърдя, ако не ви се отговаря, но все пак ще питам. За една година свалих 17 кг. с 90 -дневната диета и продължавам да се придържам към разделното хранене, та отслабването не ми е цел. Тежа 53кг при ръст 162 см. Преди правех тае бо с Били, после програмата на Синди за след раждане, но сега се чувствам като начинаещ, затова моля за съвет с какво да започна!

# 532
Здравейте! Предполагам съм поредната, нахлуваща в темата ви с молба за съвет, затова няма да се сърдя, ако не ви се отговаря, но все пак ще питам. За една година свалих 17 кг. с 90 -дневната диета и продължавам да се придържам към разделното хранене, та отслабването не ми е цел. Тежа 53кг при ръст 162 см. Преди правех тае бо с Били, после програмата на Синди за след раждане, но сега се чувствам като начинаещ, затова моля за съвет с какво да започна!
И аз съм така. Преди тренирах много, сега едвам успявам да довърша повторенията.
Аз започнах отново с Каланетика тъй като нямам за цел да отслабвам а и съм видяла ефекта от нея  Peace
Ето нещо леко което аз харесвам http://www.youtube.com/watch?v=lbPf3kRZ1IE
В замунда мисля,че го има без ужасния руски превод

# 533
Здравейте! Нова съм във вашата тема, не съм чела всички теми назад (признавам), но имам нужда от съвет и нямам почти никакво време (не е оправдание - работеща, с 2 деца съм, без баби:). Питането ми е: имам да свалям поне 10-12 кг. и искам да се стегна и оформя! Какво бихте ми препоръчали като за начало за тренировка в домашни условия?! Предварително благодаря на отзовалите се!:)))

# 534
Отчитам си 45 ден на Инсанити.  Simple Smile

# 535
Отчитам си 45 ден на Инсанити.  Simple Smile
Направо ти се възхищавам и ти завиждам благородно! И аз бях стигнала някъде тия дни, когато спрях да ги правя, заради коленете. Накрая да покажеш снимки преди-след  Peace Hug Crazy
Аз поне месец ще тренирам само с Румяна и ще се старая да изпълнявам хранителния режим, колкото се възможно по-стриктно. Надявам се след този един месец да имам някакво подобрение с мерки, кг... и т.н. Simple Smile Hug

# 536
Андреа, и аз съм с две деца, работеща, но без нито един роднина в радиус от 8000 км. Тренирам поне по веднъж на ден, обикновено 7 дни в седмицата. Всичко е въпрос на желание. Ако наистина искаш, ще намериш и волята, и времето за тренировки.

Иди на заглавната страница и си харесай някой от треньорите. Или започни с леките HIIT на Фитнес Блендър. Просто намери треньора и стила, които ти допадат и поддържат мотивацията ти.

# 537
Отчитам си 45 ден на Инсанити.  Simple Smile
Браво  newsm10

# 538
На килограми не съм смъкнала обаче, но това не ме демотивира. Виждам, че мускулите ми се оформят, дупето е по- стегнато и вирнато. Борбата е за бедрата. После съм на Insanity Asylum. Вечер гледам тренировките, за да знам какво ме чака на Asylum.
Снимки, ще има разбира се  bouquet

# 539
Андреа, и аз съм с две деца, работеща, но без нито един роднина в радиус от 8000 км. Тренирам поне по веднъж на ден, обикновено 7 дни в седмицата. Всичко е въпрос на желание. Ако наистина искаш, ще намериш и волята, и времето за тренировки.

Иди на заглавната страница и си харесай някой от треньорите. Или започни с леките HIIT на Фитнес Блендър. Просто намери треньора и стила, които ти допадат и поддържат мотивацията ти.
Фея, благодаря ти! Имах нужда някой да ме насочи къде и какво да търся - за тренировки ще намеря време, а мотивацията ми е в повече:))) Много благодаря! Весели празници:)))

Общи условия

Активация на акаунт