Тренировки в домашни условия: Тема 27

• 40 863
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Топли празници на всички  Hug
Аз се отчетох с едно Тае Бо преди вечерята  Simple Smile

# 511
  • 1st floor
Весела Коледа, момичета!!!  Hug

Пожелавам ви много, много здраве, късмет, хубави емоции и успешни резултати от тренировките!!!  Hug

Рокси, и аз не мога да тичам в студа. Започвам яко да кашлям... Tired ...явно нещо не дишаме както трябва. Аз по принцип не се научих да дишам през носа като тичам, не ми достига въздух. А толкова ми липсва тичането.... Tired
Аз съм една седмица Коледно-Новогодишен отпуск от тренировки и броене на калории. Mr. Green Blush Тези празнични трапези ме мотивират за съвсем други неща... hahaha
Но съм си обещала след НГ да съм по-стриктна. Знам, че звучи малко като сухо обещание, но миналата година постигнах доста добри резултати, точно по-това време! Grinning

# 512
Отчитам преди лягане една 30-минутна тренировка на Джо Дилън.

# 513
Весела Коледа, момичета!
От сърце ви пожелавам  много здраве, успехи и само поводи за усмивки!
Hug

Последните 2 седмици по ред причини почти не съм тренирала, но от 2 дни възстанових тренировките с по един ХИИТ на ден.След празниците и аз съм си подготвила план и за тренировките, и за храненето.

Топли и усмихнати празнични дни ! Hug

# 514
  • да има едно лесно - на мотора
Весела Коледа , Дами ! Бъдете здрави , " бели и добри " !

Последните  две седмици схемата беше - 1 ден тренировка , 1 ден почивка . Сега по празниците е всеки ден по 30 мин. HIIT от ФБ. След НГ - по програмата .

# 515
  • Пловдив
Момичета,
★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
•。★ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!★ 。* • ˚。
° 。 ° ˛˚˛ *__Π____*。*˚
˚ ˛ •˛•˚ /______/~\。˚ ˚
˚˛ •˛• ˚| 田田 |門| ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
Аз онзи ден направих тренировка с новата пудовка, която мъжът ми ми подари. Heart Eyes Голям кеф!Вчера малко импровизирано, днес почивам и утре пак на линия. Mr. Green

# 516
Честита коледа мацки - пожелавам на всяка от вас здраве и да сте все така упорити в тренировките!
Аз се отчитам с Glue Challenge Simple Smile

# 517
Отчитам се с Fit is Better than Skinny на Блендъра

Голямата щерка ме изненада със здравословно хапване за след тренировката: домашно кисело мляко, кефир и ябълка (на която чукнатото е старателно отхапано и изхвърлено)

# 518
Фея, не е детето  Naughty   Grinning Това е бил Сента сигурно  Laughing той обича като се отбие да похапне  santa2

Честита Коледа на всички  newsm51

Аз почивам за неопределено време или да речем до събота  Grinning Весели празници на всички!

# 519
Светли празници, момичета! Бих искала да се присъединя към вашия отбор. Връщам се назад да ви чета. Hug

# 520
Тяна, дядо ти Коледа не обича здравословната храна и не спортува. Сигурно ходи в Уолмарт да набавя подаръци и се вози на количка за хора с увреждания. Направо не искам да си мисля какво е нивото на холестерол в кръвта му Wink

Нефертари, добре дошла!

# 521
Фея, какво е кефир Embarassed
Аз нямам мотивация да започна каквото и да  е- само ви чета. Сдухала съм се и само ям и спя- и така пет дни...еми казах си newsm11 newsm45 smile3511
Та, отчитам се с пълен мързел Embarassed

# 522
Здравейте и от мен - отчитам се с Chalean Extreme - Lean 2 Simple Smile

# 523
Очаквам някой да ме изхвърли от темата съвсем скоро  bash ooooh!

# 524

Кефирът е млечен продукт. На вкус е подобен на айрян, но е с повече полезни съставки. Подробности  можеш да намериш тук: http://bg.wikipedia.org/wiki/Кефир

Общи условия

Активация на акаунт