Тренировки в домашни условия: Тема 27

• 40 882
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Непокорна  Hug Благодаря! Сложила съм две еднакви вместо трета.Поправих се  Laughing Върни се да ми видиш щангата. Аз на третата много не се виждам, но на щангичката държа.Това ми е най-голямото тегло за серия от клякания.Треньорката само 2 пъти опита и вече не иска  Mr. Green

Подреждах си нещата в компютъра и като гледам що тренировки имам.Всичко ми е от вас  Heart Eyes Даже и хранитетелния режим на Джилиян към Боди Революшън имам и на Джаки на пдф.Джилиян не дава да се ядат фъстъци и сурови зеленчучи много  newsm78 пък аз ги гриза като заек  Laughing

Аз пак съм заровена в готварския  Laughing Очите ми изтекоха да разглеждам красоти.Евала на тез сръчни моми.
tqna  Shocked изглеждаш перфектно   bouquet   bouquet   bouquet
Радвам се ,че ти хареса режима ми ,който съставих и ще видим какъв ще е ефекта  Crazy
Ще ми кажеш ли от къде да си дръпна и аз на Джаки хранителния режим?
На Джилиан го имам.
Ползвам много от съветите на Руми и неини рецепти  Peace
И ще дадеш ли линк към готварския?  Blush
Изостанала съм с инфото  Blush

Ini` случвало ми се е да водя тази вътрешна борба "Да тренирам ли ,да не тренирам ли?"
Ноо само при мисълта ,че когато застана пред огледалото и видя какво
съм постигнала и ,че след тренировка стречинга ми е любим ,веднага се мятам да правя  Peace

# 496
Мавина, на Джаки съм си пейстнала това http://caloriecount.about.com/forums/weight-loss/jackie-warners-tips По-скоро съвети за храненето са.
Между другото, откакто съм прочела съветите и се съобразявам с някои неща.Мина много време и ми станаха навик някак.Винаги гледам захарта в десертчета, бисквити като ги купувам да не надвишава 9-10гр, не пия плодови сокове.Плодовете ги ям сурови.Вечер късно не ям освен, ако съм на гости и пия много вода

Опитах да преведа с преводача на компютъра и май стана.Малко една гаща плява, но се разбира  Joy Можета да опитате с Гугъл.
http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?ref=IE8Activity&f … ckie-warners-tips

За готварския http://www.bg-mamma.com/index.php?board=11.0
Досега преглъщах разглеждайки темите за Бъдни вечер и Коледа  Joy Хайде твой ред е, аз отивам да си лягам, че стана утре  Laughing

Непокорна как не я видя тая голяма щанга бре  Laughing в краката ми на третата снимка е.Ония до дивана са стари, ама ти си ги пропуснала.Вясвай се по-често.Ще чакам твои красоти в готварския да знаеш  Hug

Последна редакция: нд, 23 дек 2012, 09:58 от tqna

# 497
  • 1st floor
Хахаха!!! Много съм заблеяна, видях щангата от десетия път!!!  Embarassed Това е защото гледах в теб!!!  Grinning Браво за сериозните тежести, не си играеш. Аз повече от 20 кила не вдигам. И то само като сменям тубата с вода на диспенсъра.  Wink На мен не ми е и препоръчително да вдигам тежко, заради очите. Карам си с трикилограмовите гири. За някои упражнения може би ще мога и с пет, но още си нямам...Но пък децата ми подариха тежести за крака и понякога ги слагам на кардио тренировките.

# 498
bilyana333,
Ето ги:
rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4266220
Видях програмата, в седмицата има по три тренировки от дадените видея, а през останалите три дни правиш или нещо от допълнителните файлове или кардио по твой избор.

# 499
Здравейте мацки
аз се отчитав днес скромно, но от сърце с Glue Challenge
Значии не знам какво се случва, но съм станала 47 кила при нормални 50 - 3 кила не знам как ви се струват обаче за мен са много - личи ми супер много - станала съм кльощавава буквално и въобще не изглеждам на човек, който тренира, а по-скоро на няква дето не яде хахаха...и сега мисля да поспра всякво кардио и си наблагам на силовите и на йогата и на яденето най-вече...ужасна съм просто вече не мога да се гледам - едно време каква бях божеее...вие може да ми се смеете ама на мен това си ми е болка, защото съм си слаба аз попринцип и като започнах да тренирам качих мускулна маса и заприличах на човек... и така с оплакването ми Simple Smile

# 500
Тяна, евала, машалах!!! Завидях искрено, неблагородно и от сърце  Mr. Green
Аз съм един ояден мързел и станах 63 кила при нормални 55 за мен. Някой да хваща един тиган и да ме убие от бой  Joy
Фъстъчке...да ти имам проблема аз от кила не мога да се оттърва, ти от безкила...
Отивам да тренирам нещо, че се засрамих  Mr. Green

# 501
Здравейте и от мен!
Тези дни пътувах много, така че тренирах само вчера и днес, за това пък хапвам по много.  Whistling
Днес пробвах препоръчаната по напред Weider X-Factor и останах доволна. Всъщност направих две от бонус видеата - едното е 24 минутно кардио в ХИИТ стил за цяло тяло, другото бе 16 минутно за крака.

tqna, изглеждате страхото - и ти, и треньорката  Peace

Мавина, добре си решила. И аз от около два месеца гледам да не повтарям тренировки в рамките на една седмица,  треньорите също ги въртя и никога не ми е било скучно, за това пък всички мускули са добре тренирани.

Весели празници и от мен на всички! Hug

# 502

Весела Коледа на всички!
Много щастие ,здраве ,много успехи във всичко ,много късмет и
много ,много успешни тренировки   bouquet   bouquet   bouquet

# 503
Merida, достоверното измерване на мазнини става единствено с калипер. Чела съм, че spider sport правят тези измервания. Всички други таблички, изчисления, електронни везни/имам такава, която измерва %мазнини/ са недостоверни методи и аз лично не им се доверявам.

Ако калипер е онзи уред, който мери мазнините на принципа на съпротивлението ( пуска слаб ток и се засича за колко време преминава през тялото) аз лично не го намирам за особено точен. Мерили сме се двамата с мъжа ми и ни даде коренно различни резултати ( на мен доста висок %, който предполагам се дължеше на влажните ми ръце Embarassed , темепратурата навън беше около 35 градуса и аз се потя много. А на половинката- съвсем в нормата, той има едни излишни 5 кила). За мен най добър ориентир дават калкулаторите, в които въвеждаш обиколки на места, където няма тлъстини, например китка, глезен, и обиколки на традиционно проблемни места като дупе, талия.
Не съм писала от цял месец, защото ме налегнаха изпити, боледувания, зъболекар, обаче от цялата работа не ми остава много много време за готвене и ядене, в резултат съм свалила 2 кила. Дала съм си почивка за Коледа, но след това продължавам с кардио, пък ако имаме късмет с времето и с бягане.
Миналата седмица успях да се класирам за един джогинг, нос е оказа, че не ме бива за тичане на студа. Явно не дишам съвсем правилно, защото  към края на традционния ми маршрут дробовете ми щяха да се пръснат от студения въздух, едвам се добрах до вкъщи. А интересно, на гърлото нищо ми няма, не ме е боляло. Но тичах без шал на устата, какъвто имаха няколко човека в парка.

# 504
  • София
Рокси калипер е това http://spidersport.com/images/body-fat-test.jpg
с него се измерват няколко гънки на различни места по тялото. После по някаква формула се изчислява. Смята се че е сравнително точен метод.

# 505
Грешката е моя, калиперът явно само премерва механично, няма ток  Peace

# 506
Приятни празници на всички в темичката! Здраве да имате и успехи!  Hug Peace

baloni

# 507
 Здравейте и от мен на бъдни вечер отчитам се с Chalean Extreme - Lean 1
Пожелавам ви весели празници и многа подаръци под елхата (може някоя гира хаха)

# 508
Тяна, кудос! Много си яка, ей! А треньорката ти е супер, наистина.

И ти ли имаш една седмица почивка около празниците?

Отчитам пълната серия от три тренировки, общо 55 мин (със загрявката) за ден пети от новата 8-седмична. За пореден път се убеждавам, че кикбокс не се тренира с гривна  Crazy

Весели празници на всички!

# 509
Весела Коледа и от мене на всички! Желая ви много здраве и късмет! Hug

Аз след 12-ти януари ще съм на линия. Имаме много ангажименти около подреждането на новия си живот в Канада. Намерихме си прекрасен дом, скоро ще се пренесем там и ще се върна към тренировките. Нямам търпение! Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 дек 2012, 22:21 от Bibita

Общи условия

Активация на акаунт