Тренировки в домашни условия: Тема 27

• 40 883
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Оле Фейо, завидях! А аз отчетох видима промяна в негативна посока по отеснелите ми панталони.... Embarassed
За днеска аквафит, че мускулната ми треска след боди пъмпа е ужасна...

# 481
Привет.
Аз по план денс съм почивка. Имам мускулна треска по цялото тяло,но съм доволна. Отивам на кавитация след малко.
Един въпрос към Маями бийч: беше постнал преди време табличка,която изчислява процента мазнини. Можеш ли да пуснеш и инфо за процентите? Или с други думи: моите в момента са 15,7 %. На какво ниво съм?

# 482
Тази сутрин с Боб - Body Rev Cardio Conditioning (23 min някакво видео, не мислех, че има толкова кратки тренировки).
Румяна ми каза дa внимавам с коленете си и да не правя чак толкова много кардио Confused Sad

# 483
Мерито ,слушай Руми и няма да сбъркаш Simple Smile
Знам ,че ще постигнеш невероятни резултати!   bouquet
Аз на Боб правя само кратките му тренировки  Peace
Body Rev Cardio Conditioning -24 min.
Strenght Beginner -20 min.
Totally Ripped Core -12 min. и правя + Ultimate Cardio Body 02 Glute Challenge-13 min. или
Beginners Weight Loss Transformation -Bonus Abs -11 min.
/може да са много кратки и да изглеждат лесни ,това е само привидна заблуда  Mr. Green/
Боб се усмихва мило ,но знае как да ви "светне" масълцето  Joy

Така ,аз се завръщам след един месец почивка от тренировките Simple Smile
Беше ми много трудно без тренировки и все си мислех за това ,че
толкова много се старах да постигна прекрасни резултати ,че чак ме беше
страх да не се върна към стария начин на живот и да съсипя всичко постигнато  Peace
За моя радост съм във същата добра форма ,започнах тренировки и
искрено се надявам да не ми се налага да ги спирам пак  Praynig

Вчера правих Джилиан Майкълс-Killer Abs Level 1
Тази не я бях правила.....невероятна е ,хареса ми страшно много и
ще я включвам един път седмично  Hug

Програмата ,която мисля да следвам е следната:
Всеки ден правя тренировки с различни фитнес инструктори.
Един ден с моя любим Боб ,с фаворитката ми Зузка
с невероятната Джилиан ,със Джаки Уорнър,
и един път една тренировка от Бодирока  Peace
Така няма да ми омръзва ,че правя всеки ден с един инструктор и
плюс това ще правя най-различни упражнения ,което е хубаво да
не свиквам с една и съща тренировка  Peace

Днес почивка  Laughing
След цяла нощ вилнеене на дансинга на банкета ,ще ползвам почивка   Mr. Green

# 484
Merida, достоверното измерване на мазнини става единствено с калипер. Чела съм, че spider sport правят тези измервания. Всички други таблички, изчисления, електронни везни/имам такава, която измерва %мазнини/ са недостоверни методи и аз лично не им се доверявам.

Мавина, радвам се да те видя отново тук.

Мери, ти от кога имаш проблеми с коленете? Не ти следя тренировките и не съм обърнала внимание, че наблягаш на кардиото, останала съм с впечатление, че предпочиташ смесените.

Фея, браво, много си упорита.

Аз не съм започнала новата 8-седмична, ще изкарам първо списъка с 5-дневките докрая.

Весели празници желая на всички!

# 485

Мери, ти от кога имаш проблеми с коленете? Не ти следя тренировките и не съм обърнала внимание, че наблягаш на кардиото, останала съм с впечатление, че предпочиташ смесените.
Повече наблягах на кардио, включвах и силови, да.
Проблеми с коленете започнаха след Инсанити, стигнах до половината на втория месец и я спрях, не я довърших.

Мерито ,слушай Руми и няма да сбъркаш Simple Smile
Знам ,че ще постигнеш невероятни резултати!   bouquet

Ще я слушам  Peace

# 486
Благодаря ти allexa   bouquet   bouquet   bouquet
И аз се радвам ,че се върнах  Hug

# 487
Здравейте и от мен отчитам се с Chalean Extreme - Lean 3

# 488
Случвало ви се е сигурно и на вас ,вътрешната борба - "Ще тренирам,няма да тренирам"
След това какво ми хрума Insanity  Shocked
Чак сега си давам сметка,че съм била в добра форма,за да я изкарам цялата тренировка като хората,ся супер воля ми трябваше.  Mr. Green
Но се чувствам добре,удоволетворена Simple Smile
Mавина ,добре дошла   bouquet

# 489
Момичета незнам дали тук е точното място да попитам..Решила сум да си купя кростренажор някой има ли мнение за тозиhttp://www.technopolis.bg/b2c/details/257013/P11060201/Krostrenazhor-KTN-TS-6040.

# 490
Привет  Hug

Идвам веднага след тренировки.Много съм щастлива!Имам снимки с любимата си треньорка  Party
Сега като коледен подарък ще ги споделя с вас.Извинявам се за качеството, но фотографката не беше много добра  Laughing

http://tqnaus.snimka.bg/sports/mama.676853 П.  1222

Много се радвам да видя Мавина отново  Hug Харесва ми планът ти със смяна на тренировките  Peace

Мери, а и всички други аз все повтарям за кардиото.Пазете ставите си!Радвам се за наградата ти.Това е прекрасен коледен подарък от Руми.Браво   bouquet

Фея изобщо не се съмнявам в успеха ти.Ти си пример за постоянство тук   bouquet

Желая на всички Весела Коледа , сбъднати подаръци и много здраве   bouquet

# 491
  • 1st floor
Изглеждаш прекрасно!!!  Hug

Аз си изпивам сутрешното кафе и започвам кардио. Щеше ми се Джилиан с Кардио 2, но май ще е Тае Бо, че ми се вижда по-безшумно. Още е рано, и е неделя, та не смея да скачам много... Simple Smile
Хубав ден, момичета!!!   bouquet

# 492
Непокорна  Hug Благодаря! Сложила съм две еднакви вместо трета.Поправих се  Laughing Върни се да ми видиш щангата. Аз на третата много не се виждам, но на щангичката държа.Това ми е най-голямото тегло за серия от клякания.Треньорката само 2 пъти опита и вече не иска  Mr. Green

Подреждах си нещата в компютъра и като гледам що тренировки имам.Всичко ми е от вас  Heart Eyes Даже и хранитетелния режим на Джилиян към Боди Революшън имам и на Джаки на пдф.Джилиян не дава да се ядат фъстъци и сурови зеленчучи много  newsm78 пък аз ги гриза като заек  Laughing

Аз пак съм заровена в готварския  Laughing Очите ми изтекоха да разглеждам красоти.Евала на тез сръчни моми.

# 493
  • 1st floor
Виждам само три с треньорката и три само с теб до един диван. Тази с щангата я няма, или поне аз не я виждам.
И аз до сега рових в Готварския    chef , и кафето ми стана дълго, та дълго... Mr. Green Готвенето ми е голяма страст и сега ще се развихря по празниците...

# 494
Случвало ви се е сигурно и на вас ,вътрешната борба - "Ще тренирам,няма да тренирам"
След това какво ми хрума Insanity  Shocked

Здравейте  Simple Smile не съм писала в темата от гонини.

От няколко месеца съм така ...и не тренирам  Blush
Вчера пробвах един панталон в един магазин ....и като се видях в огледалото  Sick е не трябва да тренирам. И реших да започна пак с Insanity. След това си дадох сметка, че ако започна с това бързо ентусиазма ми ще се изпари тъй като не съм изобщо във форма, затова пак започвам с Каланетика.

Момичета незнам дали тук е точното място да попитам..Решила сум да си купя кростренажор някой има ли мнение за тозиhttp://www.technopolis.bg/b2c/details/257013/P11060201/Krostrenazhor-KTN-TS-6040.
Имам от тази марка и е точно на 5 годнини. Доволна съм  Peace

Общи условия

Активация на акаунт