Тренировки в домашни условия: Тема 27

• 40 698
  • 746
  •   2
Отговори
# 735
Аз се отчитам сутринта с HIIT20 + преди малко Recharge Simple Smile

# 736
Марги ,благодаря ти за линка   bouquet
Hug   Hug   Hug
Хиляди благодарности,момичета,прекрасни сте, благодаря ви.
 Embarassed  Да , имате право, че искам скорострелно сваляне, и може би ще  претренирам. Ще започна плана с 5 дневните, някои дори съм ги правила.   bouquet
Имам въпрос- не ми се смейте,ако съм мн неука, но Джилиан,и Джаки, или Боб,имат ли ХИИТ тренировки, засега ХИИТ в блендера намерих.
И нещо друго- правим опити за бебе, не мисля,че ХИИТ-а ще пречи,че е по натоварен,но все пак да ви питам и това.
  bouquet
Техните тренировки за силови или кардио със силови ,зависи каква тренировка ще започнеш
или каква програма.
Не действат на принципа на ХИИТ-ответе ,но тренировките им са страшно ефективни  Peace
Тренирала съм с Боб Харпър ,Джилиан Майкълс ,с Джаки в момента със Руми и Зузана  Peace
Всеки един от тях е много много впечатляващ и със страхотни тренировки  Peace
Най-много съм тренирала със Руми /в началото още като започнах да тренирам/ и
после със Зузка като от време на време включвах тренировки и на другите ,които съм
изредила по-горе  Peace
Зузка ми е слабост ,защото има много кратки ,но много ефективни тренировки  Peace
С нея направих доста добър релеф на ръцете ,на корема и оформяне на цялото тяло  Peace
Сега я поизоставих ,защото работя а неините тренировки са страшно динамични и не мога
да ги правя  Blush
Мога ,но се изтощавам прекалено много и не се чувствам добре след това  Crazy
Когато не ходех на работа ми идваха перфектни  Peace

Днес съм с Jackie Warner-30 day Fast Start_02 Lower Body with Abs -24 min. 2-ри ден  Hug

# 737
реТединка, щом правите опити за бебе, трябва да внимаваш с рязката промяна в теглото, особено с диетите.

Аз бих говорила с личния си лекар/гинеколог. Те би тябвало да могат да кажат дали в твоя конкретен случай HIIT тренировките са подходящи при ранна бременност. Аз правех само и едниствено Джо Дилън комплекса както когато се готвехме за второто дете, така и по време на бременността. В последния триместър работех с не повече от 1,5 кг гирички.

# 738
Да се отчета с нещо свежо и динамично - Les Mills BodyAttack 70. Направих 50мин. от което -  доволна за днес  Mr. Green

# 739
  • Sofia
Мавина, няма защо. Ако нещо друго ви трябва, казвайте, имам страшно много тренировки на компютъра, почти всичко на Джилиън и Джаки, пилатес, тае бо , каланетика, йога.
Фея, Мерида, имате страхотни ръце, браво!
Мен следпразнично ме е налегнал мързел и умора и не мога да се организирам да тренирам-миналата седмица   карах ски и отидох на кънки с дъщеря ми  и нито веднъж не тренирах Cry.При мен номерът е да не спирам. Иначе знам от опит, че после се чувствам супер.

# 740
Марги ,веднъж станеш ли редовна на тренировките ,ще ти е като
миенето на зъбите  Peace
Всеки има период на възход и падение ,това е нормално ,все пак не сме роботи  Hug
Мерида изглеждаш невероятно  Peace

# 741
Добър вечер Simple Smile

Мерида, страхотни ръце имаш и ти!Браво! Hug
Аз се отичтам с Kettlebell 'til you Drop – Total Body Kettlebell Workout Video на ФБ и 20 лицеви опори.

Hug

# 742
Хмм, май е време за нова тема.  Rolling Eyes

Мерида, мерси за отговора.   bouquet Питах, за да си “сверя часовника“. Изглежда имаме сходни цели, защото доколкото разбирам и ти не целиш трупане на мускули на ръцете, а да по-скоро стегнати, но женствени ръце.

Адски много сте писали, нямам време да коментирам, освен да кажа, че за пореден път се уверявам колко сме различни и как различните тренировки действат по различен начин на всяка от нас.
Само да вметна, че не само ChaLEan, но и Руми, и Блендърите неколкократно са повтаряли, че ХИИТовете не се правят всеки ден, а през ден, тоест около 3-4 седмично. Естествено всеки решава сам за себе си. Peace  

Днес се отчитам с Ден 8.

# 743
Ще падна от стола... как може да тренираш МИНИМУМ 40-50 минути?! Даваш ли си сметка, че мускулите ти нямат време да си починат? И това всеки ден? Как искаш да се оформят, като ти ги преповарваш. Почни да правиш по-кратки тренировки - 15-20 минути МАКСИМУМ! И веднъж в седмицата ДО 1 час (максимум!) тренировка. После си покажи резултатите...  ooooh!

Трябва да се внимава със силовите за долна част, с клековете -с и без тежести.
Аз пък се убедих в това, че каквото и да тренираш мерки и кг се свалят, стига да спазваш хранителен режим и да имаш калориен дефицит. Няма значение какво тренираш. Ако не спазваш хр.режим просто няма да намалиш мерки. Дори всеки ден да тренираш силово /с тежести/+ хр.режим/ ще качиш мускул, но ще гориш мазнини. Може да не намалиш килограмите, но сантиметъра друго ще покаже  Wink

Мога да го докажа със себе си. Тъй като имам проблеми с коленете, Румяна ми даде почти и само силови тренировки. Няма подскоци и натоварване до такава степен като HIIT-овете, които правех с блендера и др., че да не мога да дишам и да нямам време да избърша потта от лицето си, но панталоните ми почнаха да се разширяват Grinning  Peace

# 744
  • Лутаща се
Аз отчитам това: http://www.youtube.com/watch?v=A2jill_Lf0Y
Извинете ме, че не пиша, но са ме налегнали едни подозрения, които ще разреша в четвъртък......може би.
Стискайте ми палци всичко да е наред.

# 745
  • 1st floor

Стискайте ми палци всичко да е наред.
Стискам!!!  Peace

Отчитам се с Тае Бо Кардио!

# 746
НОВА ТЕМА
Надявам се да няма сърдити, че съм пуснала темата, но много исках този път да съм аз  Blush

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 20:23 от MeRiTo`

Общи условия

Активация на акаунт