Тренировки в домашни условия: Тема 27

• 40 715
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Лутаща се
Отчитам се с http://www.youtube.com/watch?v=_Ov-lSkpOyI
Вчера се мерих със сантиметър. Ужасено установих по 2 см. в плюс навсякъде. А така упорито се борих за смъкване в мерките  ooooh! И това само от 21-ви декември до преди два дни. За това време само два пъти тренирах. Останалото беше мързел, работа и хапване. Не ядох много, но си позволих да хапвам въглехидрати под формата на баници и всякакви сладкиши. От около седмица усещах, че имам покачване. Преди това не.

# 691
el_pl ,добре дошла! Simple Smile Моят съвет е да "не се  хвърляш" ,а да си изградиш схема,без опасност да претовариш организма.Ако си познаваш тялото и знаеш,че си способна на това -давай напред.
Радвам се,че има много трениращи хора!
Аз отчитам Chalean -
Burn Circuit 3    + новата на ФБ -с така звучното име
OMG: Oh My Glutes - Cardio, Butt and Thigh Workout
skarlet71 , не се отчайвай! Както си ги качила,така и ще си свалиш тия сантиметри.Просто трябва да си вземеш поука за следващия път.  Hug
Хубавите неща стават трудно,но си заслужава всяка капка пот!

# 692
Здравейте неуморно трениращи момичета   bouquet
Преди малко направих Jackie Warner-30 day Fast Start-Upper Body
Невероятна силова тренировка  Peace
Още ми треперят ръцете  Laughing

# 693
Здравейте и от мен - отчитам се с Chalean Extreme - Lean 1 Simple Smile

# 694
Може ли някой да ми каже от къде мога да дръпна
на Джаки Уорнър -One on One  Praynig
Търсих ,но не мога да намеря  Confused

# 695
Добър вечер и от мен!
Отчитам  се с When I Say Jump HIIT - Total Body Toning and HIIT Cardio Workout/много ми хареса и доволно ме изпоти/ + Billy Blanks - Tae Bo Express-Tae Bo Abs.
 Мавина, я виж тя ли е:

http://www.ulozto.net/xM2cBmN/cviceni-workout-one-on-one-with-jackie-warner-avi
Ако нещо не се отваря отиди на 1-ва страница и там има -тренировки предоставени от Poker Face,има папки с всякакви тренировки и на отделните треньори.

# 696
MALVINA ,същата е   bouquet
Но аз искам да си я изтегля  Confused
Знам ,че бях я теглила точно тази тренировка ,ама
сега не мога да намеря дисковете  Confused
Интересно ,че я няма в руския сайт  newsm78

# 697
Отчитам се с два комплекса от ден 11 на новата блендърска осмица: Can You HIIT Like a Girl (супер!) и Wheit Training for Fat Loss ( Confused ) . Днес всичките ми шефове са в командировка и си позволих да направя две тренировки в обедната почивка  Embarassed

Мария, категорично "за" бягаща пътека. На нея можеш както са тичаш, така и да ходиш; можеш да включваш гирички (Джо Дилън); можеш да променяш наклона и скоростта; можеш, когато времето е лошо, дори кучето си да изтощаваш, като го пускаш да ходи на пътечката (ако имаш такова).

Моята е Sole F80 и съм изключително доволна. Желязна машина е!

Иренкааа, тренирам по схемата на Джо Дилън от години, поне 6 пъти в седмица, поне 30 минути. От половин година включих HIIT комплекси в режима си, а докато правех първата осмица на Блендъра почти не тренирах по схемата на Джо. Това ми се отрази негативно на формата. Сега правя успоредно упражненията от новата блендърска осмица и тези на Джо.

# 698
  • Sofia
Мавина, ако не успееш да изтеглиш One in One от Uloz, ми пиши на лични,мога да ти кача тренировката в докса. Ако има желаещи, свиркайте.
Джаки е страхотна, любимка ми е от години!

# 699
Mавина, линкът, който ти е дала Малвина (вие двете сте почти адашки, много ви бъркам Crazy) е точно към сайт, от къдете се свалят видеа. Не са торенти, а директни линкове за сваляне на файлове.

Фея, поздравления и от мен за постигнатите резултати. Аз точно това имах в предивд в предния ми коментар. Ти си съвсем друго ниво от мен в ръцете, и за това ФБ-ските тренировки ти се струват лесни.

Скарлет, може би покрай хапването на солени баници, сега си задържала повече вода в тялото и от там повишените обиколки. И аз уж доста прегреших с хапването десетина дни, но обиколките не са се променили.

Добре дошли на всички нови момичета.

Аз днес се отчитам с ден 7, едно чудно пирамидено 10-минутно ХИИТ видео съдържаше, което в комбинация с останалите видеа ме изпоти.

# 700
Mавина, линкът, който ти е дала Малвина (вие двете сте почти адашки, много ви бъркам Crazy) е точно към сайт, от къдете се свалят видеа. Не са торенти, а директни линкове за сваляне на файлове.
Ами то не е за големи бели птици като мен  Blush
Регистрирана съм ,но нямам идея как се сваля  Blush

# 701
Мавина, малко под снимката има голям жълт бутон Download. Като цъкнеш на него, се отваря един прозорец, където има две опции - бързо сваляне с платен акаунт или по-бавно, безплатно и без акаунт. Просто някъде около центъра има един код, който се въвежда в полето Rewrite the text from the picture: и натискаш пак един жълт бутон Download.

# 702
С помоща на дядо Коледа и спестените парички от спирането на цигарите вече започнах да се оглеждам за кростренажор или пътечка. Приемам всякакви съвети за това кое е по-добре от двете и от кои модели сте доволни   bouquet

Аз определено съм ЗА пътека  Peace
Има различни варианти на тренировки (програми с изкачване, слизане), така че да не ти е скучно и да е съобразено с нивото ти. Можеш да слагаш тежести на краката. Любимото ми е да редувам по 2 мин. бързо вървене (примерно около 6 км. в час) с 2 мин. бягане (около 9-10 км в час). И това се повтаря в продължение на поне 12 минути (или повече, зависи от нивото ти). Това ми е най-любимата кардио тренировка с уред, чувствам се страхотно след това  Party

# 703
  • Лутаща се
Айа, най-вероятно наистина е задържана вода. Днес съм на чисти протеини - тричаво хлечбе с обезмаслена извара, печени пилешки бутчета, скумрия на скара и няколко лъжици кисело мляко. Всичко това обилно полято с около 3 литра вода и чай без захар и подсладители.
Току що се мерих - сантиметър и половина вече ги няма. Тоест дори да съм се омазнила е с около половин килограм.
Чисто и просто си подновявам предишният режим - тренировки и нормално хранене като въглехидратите ще са  от бобови и зеленчуци и с нищожно количество сладкиши, само когато наистина ми се яде.

# 704
  • Sofia
Maвина, момичета, качих тренировката на Джаки в докса:
Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Понеделник 21.01.13.
Файл : Jackie.Warner.One.on.One.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=9af8996f17

Общи условия

Активация на акаунт