Тренировки в домашни условия: Тема 27

• 40 720
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Директно започнах Кармен Електра, защото ми се видяха по-леки. Правя ги през ден засега.
Опитах Синди веднъж, но ме заболя. Но, когато правих странично вдигане на тяло и крака не ме заболя. Явно е само до централно и точно насочено стимулиране на зоната. Засега продължавам с Кармен.

# 676
Фея в страхотна форма си ,дай Боже всеки му!   bouquet
Тъкмо изгледах Bob Harper-Totally Ripped Core-49 min.
Нечовешка тренировка ,а съм си я сложила за другата неделя
да я правя  Crazy
Дано оцелея след тази тренировка  hahaha
Някой правил ли я е?

# 677
Фея  smile3501 Стахотно изглеждаш! Адмирации  bowuu

# 678
[Дано оцелея след тази тренировка  hahaha
Някой правил ли я е?
Ще оцелееш, спокойно WinkПравих я в началото когато започнах да тренирам , някъде 2-рия месец.Щом оцелях тогава, няма начин и ти да не оцелееш  HugСтрахотна тренировка е!И между другото не е от най-страшните му,така че давай смело Peace
Фея , не мога да не изкажа и аз възхищението си от начина по който изглеждаш!Поздравления! HugМного мотивиращо ми подействаха снимките ти!
Аз все още не съм решила каква тренироква ще правя след работа, но задължително ще има такава!
 Пожелвам ви хубав ден и спор(т)на седмица!  bouquet

# 679
  • Варна
Фея в страхотна форма си ,дай Боже всеки му!   bouquet
Тъкмо изгледах Bob Harper-Totally Ripped Core-49 min.
Нечовешка тренировка ,а съм си я сложила за другата неделя
да я правя  Crazy
Дано оцелея след тази тренировка  hahaha
Някой правил ли я е?

И аз съм я правила няколко пъти и оцелях.(а аз не съм от най-тренираните тук)  Whistling

Отдавна не съм се отчитала, защото няма нищо ново: продължавам с Инсенити. Днес Cardio Power & Resistance.
Сега се сещам да питам: Момичета, които сте правили Инсенити, как се справяхте с храната? Аз много огладнявам и хапвам доста (но пък кантара и сантиметъра са добронамерени и свалям макар и почти незабележимо  Crazy ) Аз се храня високо мазнинно-безвъглехидтратно, обаче на 2 дни имам пристъпи на глад за въглехидрати и хапвам по лъжица мед ( а вчера и 2 палачинки  Rolling Eyes ) Въпреки, че смятам че е нормално (от физиологична гледна точка: попълване на гликогеновите запаси) ми се ще и едно потвърждение от минали по тоя трънлив път  Mr. Green

# 680
От Инсенити аз имам чувството, че огладнявах и тогава ядях повече. Не съм свалила нищо докато го правех, но и по принцип не съм целяла.

# 681
Момичета, имам едно питане: като започна с една тренировка, примерно някой от Хийтовете на ФБ, колко време се прави и кога се заменя с друга?! Има ли определен период?! Или до момента, в който не ме натоварва?!

# 682
Аз почти приключвам с Инсанити, имам още 6 тренировки и фит тест. Не съм забелязала да имам по- голям апетит. Правя си сладки неща, имам една тава вкусен чийзкейк /на Дюкан съм/.
Определено не съм смъкнала нищо, само съм оформила мускулатура на ръце, гръб, корем и отчасти на крака. На бедрата обаче имам много мазни запаси и не знам как да се справя с тях.
Интересното е, че при толкова подскоци в Инсанити, когато започнах да правя вечер и CLE имах мускулна треска точно на проблемните зони.
Това със тренировките е голяма зарибявка Laughing, бях забравила колко е хубаво.
Кажете от къде да си купя ластици за тренировките на CLE, като тези лилавите за упражненията на краката.

# 683
...
Определено не съм смъкнала нищо, само съм оформила мускулатура на ръце, гръб, корем и отчасти на крака. На бедрата обаче имам много мазни запаси и не знам как да се справя с тях.
И аз съм така.
Убедих се че без хранителен режим не става - поне не и при мен.  Sad

# 684
Привет и от мен Simple Smile Много съм тренирала през годините, но след раждането на второто дете спрях Simple Smile в сравнително добра форма съм 55-56 кг за 173 см, но искам да се стегна и да докарам едно beachbody  до 52-53 кг Simple Smile леко ми е крушовидно дупето Simple Smile и се надявам и него лекооо да го коригирам Simple Smile

Фея, поздравления за хубавите форми Simple Smile

Да си дам отчет и ако имате желание може да ми дадете препоръки и напътствия Simple Smile
Декември стартирах с плуване Simple Smile което ме зареди с много много позитивна енергия Simple Smile А по празниците започнах упражненията на Charlean Johnson, много я харесах - супер настроение струи от нея- а това ми е адски необходимо Simple Smile  Правих нейните първоначални загряващи,аеробни, АВ упражнения около 20 декември.  
 1.01. стартирах тежката серия- 35 минути,
2.01 се хвърлих с Шон (мисля...) в един HIIT от 45 минути, като трябва да кажа че само прасците ме боляха след това,
3.01 продължих с едно class 30  аеробни  на Шарлиин Simple Smile
4.01 5.01 и 6.01 След това Turbofire   HIIT 15, 45, 55 EZ  Simple Smile
Днес почивам и подтичвам между институции и деца Simple Smile  А утре живот и здраве съм на плуване (или ритане във вода ) Simple Smile

Мноооого леко се ограничавам с храната днес вчера и онзи ден, като поне се старая да са полезни храни. Пия гореща вода сутрин Simple Smile   Simple Smile И Simple Smile Какво мислите?

# 685
Здравейте момичета,страхотна тема Simple Smile
От доста време Ви чета и покрай вас открих много различни тренировки.
Родила съм преди 8 месеца,тренирам от 6,възвърнала съм си кг.,но като след всяка бременност има и поражения  Sad  Трябва ми стягане и най-слабата ми част са ръцете и гърба.Сега правя Body revolution na Jillian .
Фея,страхотни ръце,точно от такива имам нужда Simple Smile Дали е удобно да пуснеш линк на тренировките,които правиш,защото се убих да търся Джо Дилън и така и не стигнах до никъде,благодаря ти много  Hug

# 686
Благодаря на всички за хубавите думи по адрес на моите ръце и рамене. Всяка минута тренировка си е струвала, нали?

Иренкааа, в цитата по-долу ще намериш линк към обясненията ми за тренировките на Джо Дилън. Комплексът е изключително прост и ефективен.

Мерито, ето един мой стар пост. Има и картинки, и обяснения.

# 687
Фея , досега само ти се възхищавах на упоритостта. Сега имах възможност да се зарадвам и на резултата. Поздравления!  Hug

Мавина, днес ще правя No More Trouble Zones на Jillian Michaels (по точно като си глътна чая и се мятам) и после ще дам отзиви  Peace
Jillian Michaels - Banish Fat Boost Metabolism пробвала ли си? Смятам че ще ти хареса.

Скрит текст:
Иначе на този етап програмата си прявя аз и тренирам 5 дни седмично като:
-2, 3 дни кардио (поне двата са HIIT)
- две силови за цяло тяло.
Редувам силови с кардио дни или съчетавам кардио и силови, когато имам муза.

Отчитам с това, което обещах. Чувствам се порядъчно тренирана. Доволна съм достатъчно, за да препоръчам като добавя че за мен това е тренировка за 2 до 3 кг. гири, за да се изпълняват правилно упражненията. В моя случай с 5 се озорих и на места замествах с ластик  Wink Тренировката е силова, кръгова и се работи за цяло тяло.

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 18:17 от bilyana333

# 688
Фея,ти по-колко време правиш Джо Дилън и колко пъти в седмицата?

# 689
Фея, изглеждаш страхотно  Peace
Аз малко се бях поспряла с тренировките заради болки в коляното и сега бавно и внимателно започвам пак. Определено след месец нетрениране се чуствам ужасно, а и определено си личи, че не тренирам.
С помоща на дядо Коледа и спестените парички от спирането на цигарите вече започнах да се оглеждам за кростренажор или пътечка. Приемам всякакви съвети за това кое е по-добре от двете и от кои модели сте доволни   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт