Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 430
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Уха, радвам се, че открих и други фенове на пилатеса!  Heart Eyes

Марги, да повторя останалите - ще съм благодарна, ако ги качиш, и то именно в докса, че съм в страна, в която свалянето от торенти може да доведе до солена глоба.
Аз правех преди години всеки ден едно видео на Мари - 15ина минути за крака и дупе, тренирах само това плюс тичане и бях в най-добрата си форма. Видеото беше тогава качено в тубата, а сега не го намирам.

# 391
П.п. Какво е Джо Дилън?
Айа, май аз съм единствената тук, която прави упражненията на Джо Дилън (www.thejoedillondifference.com). Била съм на два негови еднодневни семинари. Джо и жена му са единствените хора, които съумяха трайно да ме запалят по това да тренирам.

Ето един мой по-стар пост:

Най-после стигнах до това да сканирам някои илюстрации от книгата на Джо Дилън. Ето линк.

Малко уточнения:

Pump се прави през първите 2 мин от тренировката. След това Flyers, после пак Pump за около минута. След това Laterals, последвани от Pump за минута. Накрая Overheads и пак Pump за минута. Така цикълът се затваря и се повтаря през цялото време на тренировката (мин. 30 минути).

Започва се с леки дъмбели (1 паунд, което е почти половин кило) и тежестта се добавя постепенно на 6 седмици.

През първата седмица повторенията на Flyers, Laterals и Overheads са по 25. Следващата седмица се увеличават на 30 и така докато се стигне до 50 повторения на 6-тата седмица.

За жени максимума тежест на дъмбел е 5 паунда (около 2,5 кг.), общо 10 паунда тегло. За мъже - 7 паунда на дъмбел.

Натоварването на краката става с избирането на (програма за) начупен терен.

Един от кадрите показва какъв трябва да е оптималният пулс за възрастта на трениращия, за да може да се изгарят макс. кол. мазнини.

Питайте, ако нещо не е ясно.

# 392
Хахахах, по повод тази статия, която сте пуснали: http://www.-spam152-/bg/2012/nutrition/15-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0% … %D0%B8/#more-3614, днес тъкмо ядох свинско, та ми стана весело, като прочетох това: "3.Когато някой споделя колко отпаднал се чувства, защото не яде достатъчно, но въпреки всичко мъките си струват, защото така ще отслабне и ще има убийствено тяло… а вие с „разбиране” дояждате свинската си пържола и хвърляте един страничен поглед в огледалото, за да видите секси, изваяното си тяло."

Mr. Green

# 393
  • Sofia
Момичета, пуснах пилатесите да се качват в докса.  Надявам се още тази вечер да мога да ви пусна линк.

# 394
Това последното страшно ме развесели  Mr. Green Кат  Hug
Ей, че готин ден в темата. Размениха се добри мнения, пуснаха се добри статии изобщо положителен ден  Hug
Аз доотчитам с бягане. Пу да се поплюя, но трети ден съм жива и за вечерното бягане след ден с тренировка. И въпреки че има какво да се желае по отношение на форми една камара мъжища ме заглеждат, докато търча в парка. А моя собствен се перчи горд  Mr. Green Тъй де да се похваля малко  Blush
just.do.it! добре си се завърнала  Wink Викам си къде зачезна, отказа ли се  Hug
Инче едно въпросче към теб понеже си фен на ChaLean. Не съм дърпала всички тренировки от ChaLean Xtreme. Можеш ли да ми препоръчаш твоя любима силова?!

Отивам да метна едно око на статиите. Лека на всички!

# 395
Инче едно въпросче към теб понеже си фен на ChaLean. Не съм дърпала всички тренировки от ChaLean Xtreme. Можеш ли да ми препоръчаш твоя любима силова?!

Еми значи най така на сърце ми е Lean 3, но те не случайно са 1, 2 и 3, защото са разделени на мускулни групи и в 3 се тренира гърди и рамене и доста корем така, че ако искаш цялостна силова няма да ти е от полза трябва да ги правиш и 3-те Simple Smile

# 396
Еми значи най така на сърце ми е Lean 3, но те не случайно са 1, 2 и 3, защото са разделени на мускулни групи и в 3 се тренира гърди и рамене и доста корем така, че ако искаш цялостна силова няма да ти е от полза трябва да ги правиш и 3-те Simple Smile
Аха схванах  Wink Наистина целта ми беше цялостна силова, но ще се пробват. Мерсаж  Hug

# 397
Добро утрооо  Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес съм на работа, за това сутринта, на гладно, си направих тренировката, и това ще е за днес.
Направих това: https://www.youtube.com/watch?v=d-3HuPTDYTQ като въведох някои значителни промени, за да направя по-трудна и интензивна тренировката.
Първо - 40 секундните повивки ги правих активни, с леко потичване на място.
Второ - направих 4, а не 3 кръга.
Трето - лицевите опори си ги правих класически, не от колене, и по 15 повторения, не 14.
Четвърто - вместо посочените във видеото коремни преси, аз правих едни по-динамични (bike-abs) и правих по 20-25 повторения, не 14.
Пето - третото упражнение във видеото е клек, 14 повторения. Аз правих клекове + скок, 35 повторения, много динамично.
Шесто, последно: скачането на въже го замених с "high knees", защото не мода да скачам върху одеало, а съседите в 6:30 спят  Laughing а и някак си, като нямах въже, което тук-таме се заплита и ме бави, успявах да съм по-бърза.

Заключение: стана една мнооогоо добра, натоварваща, HIIT, аеробно-силова тренировка.

Crazy Hug

# 398
Мавина, Малвина,Айа, радвам се, че ви е харесала статията. Да, за последната точка може да се поспори, но това, разбира се е образно казано от нея.
 Ето още нещо  много мотивиращо от въпросната дама на тема ” Как да отслабна и да влезна във форма?” . Мисля, че ще е полезно за всички да го прочетат:
http://www.-spam152-/bg/2012/blog/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b4%d0%b … %d0%b0/#more-2772

Айа, аз също съм голям почитател на Мери Уинзор и зимата тренирах редовно с нея. Също съм мн. доволна от резултатите. Имам страшно много нейни тренировки, ако искате ,мога да ги кача в докс.
Поздрави
Отново в десятката с тази статия   bouquet   bouquet   bouquet
Предната и тази /и може би и останалите статии ,отразяват моето мислене/  Peace
Много точно е казано ,че не трябва да оставиш един ден за "живеене"  Peace
За този едничък ден ще си мислиш през цялата седмица  Peace
  bouquet   bouquet   bouquet
Днес съм със Зузка и нейното ZWOW#7  Peace

# 399
Мавина, Малвина,Айа, радвам се, че ви е харесала статията. Да, за последната точка може да се поспори, но това, разбира се е образно казано от нея.
 Ето още нещо  много мотивиращо от въпросната дама на тема ” Как да отслабна и да влезна във форма?” . Мисля, че ще е полезно за всички да го прочетат:
http://www.-spam152-/bg/2012/blog/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b4%d0%b … %d0%b0/#more-2772

Айа, аз също съм голям почитател на Мери Уинзор и зимата тренирах редовно с нея. Също съм мн. доволна от резултатите. Имам страшно много нейни тренировки, ако искате ,мога да ги кача в докс.
Поздрави
Отново в десятката с тази статия   bouquet   bouquet   bouquet
Предната и тази /и може би и останалите статии ,отразяват моето мислене/  Peace
Много точно е казано ,че не трябва да оставиш един ден за "живеене"  Peace
За този едничък ден ще си мислиш през цялата седмица  Peace
  bouquet   bouquet   bouquet
Днес съм със Зузка и нейното ZWOW#7  Peace
И аз Вчера правих Зузка. за първи път. МАвина-средно видеата са й около 15-20 мин. Ти само тях ли правиш за деня? И дали ще постигна намаляване на обиколки от тях? Благодаря ти предварително Hug

# 400
BG_Lady да само тях правя за деня  Peace
Правя една нейна тренировка и нищо друго  Peace
Според мен е важно постоянството ,ако тренираш всеки ден
и почиваш 2 дена /не един след друг/ Peace резултати ще има  Hug
Аз откакто се прехвърлих на нейните тренировки мога да кажа ,че
1. -съм станала по-издържлива и физически и психически:
2. -мускулите ми се оформиха много по-хубаво:
3. -загубила съм доста от мазнините на корема ,бедрата и дупето /това са ми
на мен проблемните зони/  Peace
4. -всяка една нейна тренировка е интересна и е поредното физическо предизвикателство  Peace
Аз лично се пристрастих към нейните тренировки и натоварване и
когато правя тренировка на някой друг ,/в повечето случай/
чувствам ,че не съм се натоварила достатъчно    bouquet   bouquet   bouquet
Дано съм ти била полезна   bouquet

# 401
  • Sofia
Радвам се, че и вие сте се изкефили на статиите!
Пускам линка за пилатеса, в първото филмче са качени 10тина тренировки някъде, не съм сигурна колко са точно, но са доста:
 Файловете са качени успешно.
Линковете за достъп до файловете ще бъдат активни до : Четвъртък 16.08.12.
Файл : WinsorPilates_Mix.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=604cf54f62

Ето и отделно 1 тренировка за корем, може и да я има в първия филм, не съм сигурна:
Winsor Pilates Ab Sculpting [x264 720x480@720x540 DVDRip tRuAVC].mkv
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=3fd081cd6b

Поздрави и приятни тренировки!

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 11:21 от Margi

# 402
Аз също съм страхотна фенка на пилатеса, но на ПОП пилатес - свалих си Мари от руския торент, но нещо не ме кефи, много ми е бавна.
Аз харесвам това
http://www.youtube.com/watch?v=7Q7L673i8OY&list=PL60CA4E6B22 … eature=plpp_video
и следващите две видиа.
А това е за корем и е единственото от което съм имала мускулна треска на корема
http://www.youtube.com/watch?v=od0j4aNDGKM&feature=relmfu

# 403
Добър да е денят ви момичета.Както вече си признах,не бях спортувала от малко повече от месец.Днес такава блаженна мускулна треска имах,а на ръцете още ме държи от тренировката с Jackie от вторник.Днес тренирах по това Jackie Warner - 30 Day Fast Start_02 Lower Body with Abs,а за завършек изджасках онова 8 минутното кардио.Сега след като си теглих един душ и продължавам да се потя се чудя дали не трябваше да започна с кардиото и после силовото с гирите.Дайте съвет за другия път--демек утре  Laughing

# 404
  • Sofia
Щък, според мен първо силовото, после кардиото. Peace
Donaldiña , pop pilatesa изглежда супер, трябва да го изпробвам. Отдавна съ си го запаметила в отметките, но го бях забравила. Мерси, че ми напомни  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт