Тренировки в домашни условия: Тема 27

• 40 751
  • 746
  •   2
Отговори
# 645
Мерито, ето един мой стар пост. Има и картинки, и обяснения.

# 646
П.С.Мери-ти по програмата,изготвена от Руми ли тренираш сега? И диетата ли ти е от нея?
Да  Simple Smile
Просто имах късмет да спечеля една от раздаваните награди (в 3 дни) от нейна страна Crazy

# 647
П.С.Мери-ти по програмата,изготвена от Руми ли тренираш сега? И диетата ли ти е от нея?
Да  Simple Smile
Просто имах късмет да спечеля една от раздаваните награди (в 3 дни) от нейна страна Crazy
Разбрах ,че си спечелила. Честито  bouquet
Само не разбрах дали ти е съставила програмата вече Blush.
Може ли само да споделиш каква е точно? В смисъл,в зависимост от целите ти, ти е дала за всеки ден линкове към вече съществуващи ,създадени от нея, тренировки? Или нещо като ПДФ файл с обяснение на упражненията,които трябва да правиш?
С каква продължителност са тренировките? И колко пъти седмично тренираш?
Питам,защото аз до сега съм си поръчвала тренировки само от Любомир Иванов и ми се ще да се ориентирам тя как работи.
Благодаря ти предварително.  bouquet

# 648
Тяна много бизи  Laughing

Но ще пробвам.Обещавам с 5паунда и аз (към 3 кг).Фея ако има откъде да намериш Jackie Warner и да пробваш комплексите и или Джилиян ще останеш доволна.Всъщност има дисковете им и са много ефтини.Джилиян я има в Ютуб май повечко.И двете имат сайт.
Много бързам.

Целувки   bouquet Бобченка  Hug

Пак ще пиша.

# 649
Merida,
мисля, че повечето (ако не и всички) тренировки ги има в ютуб. Просто ми ги е направила така, че всеки ден да тренирам определена група мускули, както и 2-3 дни цялото тяло. Имам 1 ден почивка, но ако искам мога да правя нискоинтензивна аеробика в деня на почивката. Тя ми прати направо тренировките на линкове и си ги изтеглих. Имам различна тренировка за всеки ден от седмицата. 1 и 3 седмица правя тренировки, които са по-кратки (има-няма 20 минути + една по-дълга - около 50мин), 2 и 4 седмица правя други тренировки (които са и по-тежки), по-дълги, но няма тренировка над 40 минути. Хранителния режим е разнообразен и готвенето за целия ден не изисква повече от половин час. Взимам си храната и на работа. А и ти си преценяваш на какво ниво си и в зависимост от това тя ти дава съответните тренировки и хр.режим. Не ядеш по час, а когато ти е удобно. Ако искаш може да ядеш 5 пъти, ако не можеш и не си свикнал - 2-3... както ти е удобно. Когато съм първа смяна ям 5 пъти, защото съм будна от 8 сутринта, че да не е и по-рано (ако стана да тренирам) и лягам ехееее към 12. Както в момента Grinning Когато съм втора - докато стана, докато тренирам то станало обяд... е, тогава нямам време за 5 хранения и го съкращавам на 3 пъти, просто събирам другите две хранения към някое от главните и се наяждам подобаващо  Laughing Crazy

Надявам се след 1вия месец да имам някакви добри резултати и да мога да похваля програмата като цяло и ако има такива, които се колебаят да си я закупят - да не се чудят. Simple Smile А и ще научат доста полезни неща от Румяна. Пък и в сайта има достатъчно добри резултати на хора, които са спазвали режима.  Peace Ако при мен не подейства ще да е от мен. Няма да е от Руми  Laughing

Мерито, ето един мой стар пост. Има и картинки, и обяснения.
Точно това търсех! Благодаря  Hug
А това като цяло се тренира като вървиш (на пътечка, стадион, парк и т.н.) или бягаш, нали?

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 00:11 от MeRiTo`

# 650
Фея , въпросната тренировка за горна част, за която постна линк съм я правила.
С 5кг. гири ми се получава що годе, но определено не ме "тренира" както искам. Силовите на Блендъра или поне тези от тях които съм правила не ми допадат достатъчно.
Като пример за добри силови, както бях писала по напред в поста си от днес залагам силно на Jackie Warner и на Jillian Michaels, в което явно мненията ни с Тяна се припокриват. Тяна  Hug

# 651
Точно това търсех! Благодаря  Hug
А това като цяло се тренира като вървиш (на пътечка, стадион, парк и т.н.) или бягаш, нали?
Няма защо!
Като вървиш, да. Ако бягаш и вдигаш гиричките по тая схема, няма да издържиш и 100 метра.

Нали, Биляна? И за мен тая тренировка е много афиф. Ще трябва да проверя тез двете мацки, дето ги препоръчвате с Тяна. Благодаря ви!

# 652
Мерито-много благодаря за информацията.  bouquet
Аз искам хранителен режим,подобен на 90-дневната. В смисъл-не от рода  закуска-50 гр кашкавал и 2 ф.хляб. А -например-днес-белтъчини и салата. Накратко по-гъвкав. Peace
Дано проработи при теб и видиш страхотни резултати. Hug

# 653
# 654
Каква хубава тема! Как съм я пропуснала така!?
Ето и моята история: Цял живот спортувам и то много. Винаги съм била много слаба и с плочки по корема. Преди близо 3 години родих и трябваше да сваля 5-6кг.,за да стана пак 50кг. Започнах да гледам тренировките на Руми в ютуб, тя нали и сайт си има. След 3 месеца станах пак същата с плочки и мускули. Нещата са много прости. Ако искаш тялото да слабее, трябва да се правят интензивни тренировки на -рамене, корем, дупе, бедра. Правих възможно най-простите упражнения.
Лицеви опори(20), кормени преси(100), повдигания на дупето (100пъти), клекове(60). Повтарях тренировката 3 пъти. През целия ден и на самата тренировка много вода(слагах и лимон), вечерях в 6. Разбира се и избягвах вредни храни. Това е!   bouquet

Сега пак съм бременна, даже отсега съм на режим без тестени, сладки и вредни храни. Да видим този път как ще е  Flutter

# 655
Мерито-много благодаря за информацията.  bouquet
Аз искам хранителен режим,подобен на 90-дневната. В смисъл-не от рода  закуска-50 гр кашкавал и 2 ф.хляб. А -например-днес-белтъчини и салата. Накратко по-гъвкав. Peace
Дано проработи при теб и видиш страхотни резултати. Hug
Всеки ден в режима имам белтъчини и салата. Ако нещо не ти харесва може да го замениш с друго. Дали ще са яйца, мляко, пил./св./телешко/ месо или риба - всеки ден го има. Simple Smile И ми е лесно, защото са дадени в грамажи, отивам в магазина и си го купувам точно толкова, колкото ми е нужно. Не остава храна, която да се развали и да изхвърля после. Simple Smile

# 656
Отчитам се с Chalean Extreme - Lean 3 Simple Smile

# 657
Аз пък с Chalean Extreme - Burn Circuit 2  - много,много взе да ме зарибява програмата,макар че  Фъстъчка имам много да я догонвам,още съм в началото,но ми е кеф да работя с тежести и да знам за всеки ден какво имам да изпълня.
Направих и 16 минутки от 1000-та калории,ама ме домързя за повече  Blush
Мисля да започна НВД,че тия въгл.много ми пречат на горенето  Tired

# 658
Днес HIIT с Руми http://xrcises.tv/hiit-for-thighs-booty-chest-and-back-20-min/
Не ми хареса да я слушам на английски. Надявам се да продължи да публикува тренировки и в бг сайт. Неделя ще почивам и понеделник на стартовата линия с 2-ра седмица от ФБ тренировка.

# 659
  • Лутаща се
От тази вечер съм отново на линия. Подновявам си редовните тренировки. Вчера дъщеря ми си тръгна за Пловдив и стаята ми се освободи.
Честно казано нетренирането почти две седмици ми се е отразило. Едва успях да направя това: http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Fitness-Blender- … -HIIT-Workout/ac/. Реших да започна с хиит, че съм сложила малко мазнинки. А и съм в цикъл, така че не бива да натоварвам корема.
Преди тренировката се намазах с антицелулитно масло по краката и корема и добре се омотах с домакинско фолио. Определено има ефект, много пот изтече и после цялата бях мокра. Само дето от подскоците фолиото се свлича и пързаля по маслото  Laughing  Определено ще продължа да го правя, краката ми пак са в целулит  #Cussing out
....................................................................

Аз пък с Chalean Extreme - Burn Circuit 2  - много,много взе да ме зарибява програмата........

Ini`, би ли ми казала коя точно е програмата на Chalean Extreme и за колко дни е? Отворих и намерих в руския трекер, но са няколко и не знам коя от всички да изтегля.

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 21:53 от skarlet71

Общи условия

Активация на акаунт