Барселона 3

• 99 661
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за отговорите по въпроса с такситата.

# 121
Polyksena, още веднъж благодаря  Hug
За съжаление обаче въпросите ми не свършват  Laughing  По-назад в темата беше споменато, че може да се остави багаж някъде на площад Каталуния. Аз откривам Locker Barcelona - http://lockerbarcelona.com/wp/?page_id=189   Бях срещнала инфо за фирма, която транспортира багажа директно на летището, но офисите са само на Порт Вел. Знаете ли фирма, която предоставя подобни услуги в близост до площад Каталуния? 

Здравей Queen L,
Да, линкът, който посочваш – това е мястото, където можеш да си оставаш багаж на съхранение най-близо до площад Каталуния – на улица Estruc 36. Ето и информацията за това конкретно място от официалния туристически сайт: http://www.barcelonaturisme.com/ECV2TBCN/Front/BCNShop/Sales/Dis … UaXxM83wxipVRjz_e
Относно услугата ‘трансфериране на багаж до летището’ – доколкото знам тази услуга се прелага от някои хотели – предимно четиризвездни. Може би можеш да пишеш до вашия хотел и да ги попиташ дали предлагат такава услуга? Иначе съществуват компании, които предлагат услугата да си изпратиш багажа до крайната дестинация, а не ти го да го чекираш по летища, т.е. например ако пътуваш от Барселона до София, компанията взема багажа ти от хотела и го изпраща в София на посочен от теб адрес, и когато пристигнеш в София, багажът ти те чака. Възможно е такива компании да предлагат и услугата, която ти търсиш – само от хотела до летището.  Ето една такава компания, но в сайта им не става много ясно дали имат точно това, което търсиш. http://www.sinmaletas.com/en/index.htm  Най-добре им пиши, за да те насочат.
Надявам се поне малко тази информация да осветлява нещата  Wink Ако има нещо друго, съм насреща  Wink

# 122
Здравейте искам да попитам Барселона кардс само за един човек ли важи за намаленията на забележителностите?

Здравей,
Барселона карта важи само за един човек. Ето официалният сайт, където можеш да намериш информация за видовете карти (за два, три и повече дни), цени, за кои забележителности има отстъпки или безплатен вход и пр. http://bcnshop.barcelonaturisme.com/ECV2TBCN/Front/BCNShop/Sales … uVnHqBN8r3XWYqWog

# 123
Може ли разяснения за билетите Т10.За 3 дни сме и се колебая кой вариант да избера,като откъм забележителности смятаме да посем 3-4 платени входа и незнам дали си заслужава барселона кардс?

# 124
  • София
Може ли разяснения за билетите Т10.За 3 дни сме и се колебая кой вариант да избера,като откъм забележителности смятаме да посем 3-4 платени входа и незнам дали си заслужава барселона кардс?
много удобен вариант. С Т10 могат да пътуват повече от един човек. Просто се маркира толкова пъти колкото са пътуващите. На картата се изписват в цифров вид колко пъти е ползвана. Важи за определ период от време, не помня точно колко. Не трябва да излизаш от метрото а само да сменяш линиите. Ползвахме я и за Renfre-то от El Prat до Sans. За автобуси не сме я ползвали.

# 125
много удобен вариант. С Т10 могат да пътуват повече от един човек. Просто се маркира толкова пъти колкото са пътуващите. На картата се изписват в цифров вид колко пъти е ползвана. Важи за определ период от време, не помня точно колко. Не трябва да излизаш от метрото а само да сменяш линиите. Ползвахме я и за Renfre-то от El Prat до Sans. За автобуси не сме я ползвали.
А колко струва?

# 126
  • София
А колко струва?
между 7 и 9Е, не помня точно.

# 127
Цената се актуализира всяка календарна година, вкл. и входовете на забележителностите.

# 128
  • София
Здравейте!

Аз бях в Барса преди 2 години и сега така се наредиха нещата, че март пак ще съм там за кратко, което много ме радва. Сега пак започвам да разучавам нещата като отначало Simple Smile

# 129
  • Живее на Луната
Здравейте, има ли сайт, в който мога да прочета какво точно се включва в Барселона кардс и как се купува? newsm78

# 130
  • София
Здравейте, има ли сайт, в който мога да прочета какво точно се включва в Барселона кардс и как се купува? newsm78
Заповядай, Bell@ Peace
http://bcnshop.barcelonaturisme.com/Barcelona-Card/_vf-SMlY1yIuK … OxeIl1n-AUBYhubtQ

# 131
  • Живее на Луната
Благодаря  Hug

# 132
  • Варна
От една седмица търся апартамент с две двойни спални, а навсякъде са едно двойно в еданта стая и две единични или разтегателен диван в другата. Можете ли да препоръчате нещо?

# 133
Здравейте искам да попитам Барселона кардс само за един човек ли важи за намаленията на забележителностите?
Здравей,
Барселона карта важи само за един човек. Ето официалният сайт, където можеш да намериш информация за видовете карти (за два, три и повече дни), цени, за кои забележителности има отстъпки или безплатен вход и пр. http://bcnshop.barcelonaturisme.com/ECV2TBCN/Front/BCNShop/Sales … uVnHqBN8r3XWYqWog
Много благодаря.

# 134
От една седмица търся апартамент с две двойни спални, а навсякъде са едно двойно в еданта стая и две единични или разтегателен диван в другата. Можете ли да препоръчате нещо?
2 пъти писах за подходящ апартамент, моля прочети ми постовете и ако имаш въпроси - отговарям!

Общи условия

Активация на акаунт