У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (17-та тема)

• 22 009
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Лелееее!!! deadface, толкова много филми.... Като бройка бих ги изгледала за година, ти "напоследък"  Crazy  omm !

# 481
  • В Космоса
За 2 - 3 месеца мога да ги метна, но мен ме впечатлиха ниските оценки. Ако изгледам толкова бозави ужаси на куп, ще се откажа от този жанр завинаги. Crazy

# 482
Някой има ли филма МАМА, премиерата му беше този месец. Изглежда УЖАСЕН. Искам да го гледам, а никъде не го намирам!

# 483
  • Ænima/Albuquerque
Идвам с едно питане и с препоръка (доста стара, но пък златна).

Питането е за "The Collection". Нещо да кажете?  Thinking

А препоръката е за "Knight moves", от далечната 1992-ра.  Mr. Green

# 484
Някой има ли филма МАМА, премиерата му беше този месец. Изглежда УЖАСЕН. Искам да го гледам, а никъде не го намирам!

Кината го имат.  Peace

# 485
  • Раковски
Питането е за "The Collection". Нещо да кажете? 

Първата част бе добра (предвид бозите) и чакаме буквите, дано е на нивото на първата.

# 486
Сарки, днес и аз съм на "стара" вълна с The Vanishing  Mr. Green Сега дръпнах и Knight Moves, подозирам, че ще ми хареса! Ще има време и за този: http://www.imdb.com/title/tt0102469/

Insidious се оказа, че съм го гледала отдавна, еми не е лош..

# 487
  • Ænima/Albuquerque
Сега дръпнах и Knight Moves, подозирам, че ще ми хареса!

Мно'о хубав! Аз оня ден съвсем случайно го мернах в Замунда, и добре че, щот го бях забравила! Чудесен трилър!

# 488
deadface впечетляващо, аз и за месец не гледам толкова  Grinning

# 489
The Collection (2012) е слашър със сериен/масов убиец и като повечето слашъри има посредствен сюжет, но за сметка на това е много динамичен, с много зрелищни убийства и наистина впечатляващ body count. Ако си падате по слашъри с много кръв и насилие, ще останете доволни. Ако не си падате по слашъри и/или търсите някакъв особено смислен и оригинален сюжет - едва ли.

# 490

Имам го на касета! На ка-се-та!  Joy

# 491
  • Ænima/Albuquerque

И е много як! Мно-го як!  Mr. Green

# 492
Снощи по тв гледах "Другата в мен". Останах много доволна от филма. Хубав трилър,със чудесни актьори и напрегнати моменти. Гледах с интерес през цялото време. Джоди Фостър е много добра актриса. Харесвам я още от "Мълчанието на агнетата".

А довечера смятам да си припомня "Паник стая".

# 493
  • София

Ето в Замунда, но е без субтитри още:

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=343046&hit=1

# 494

И е много як! Мно-го як!  Mr. Green

О, дада. Позабравила съм го вече, може би не е зле да го изгледам пак, на по-добро качество от това на кварталната видеотека отпреди двайс' години. Много обичам Даян Лейн.

Общи условия

Активация на акаунт