У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (17-та тема)

• 22 003
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • Ænima/Albuquerque
Дададааа...  Heart Eyes
Аз некво ДВД Рип намерих. ДиВиДи! Шчитай! hahaha

# 496
  • София
тука казах ли, че Dеadfall с Ерик Бана от 2012 не стаа?
някой нещо да сподели?

# 497
Някой има ли филма МАМА, премиерата му беше този месец. Изглежда УЖАСЕН. Искам да го гледам, а никъде не го намирам!

Ето в Замунда, но е без субтитри още:

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=343046&hit=1

Ммм това гадно качество аз не бих си го причинил.  Grinning

# 498
Е, няма пълно щастие. От една седмица му се точа на този МАМА.

# 499
House at the End of the Street - http://www.imdb.com/title/tt1582507/?ref_=fn_al_tt_1

Филма е страхотен! От типа с неочакван край!  Wink

# 500
House at the End of the Street - http://www.imdb.com/title/tt1582507/?ref_=fn_al_tt_1

Филма е страхотен! От типа с неочакван край!  Wink

Аз пък, като че ли точно тук някъде прочетох, че не струва.  Grinning Ще го сваля аз.

# 501
  • Раковски
 Ся гледах Колекцията, началото прилича малко на Блейд (най-първата). Филма ми хареса, много кръв и капани и да видим дали ще има измислят трета част. Койти е харесал първата част ще хареса и тази.

# 502
И аз ей ся го изгледах, изкефи ме с тия капани.  Sunglasses

# 503
Оо МАМА е много добър, гледах го на кино, рядко ми се случва така да ми се прииска да си затворя очите.

Deadfall с Ерик Бана беше средна работа, нямаше строго положителен герой, което до някъде го правеше интересен,

House of the end of the street, се гледаше, фен съм на Jennifer Lawrence, имаше едно доста неочаквано стечение на обстоятелствата наистина.

# 504
Гледах "John Dies At The End":

...и беше неангажиращ fun.

Simple Smile

# 505
Мерси за темата!  bouquet

Снощи започнах Session 9. Още не съм стигнала до страхотиите и присъствието на Хорейшио ме кара да се чувствам малко особено  Laughing.

Да бе ма тфа е готино а и не знам аз съм по ужасите а и не знам дали съм я започнала newsm78 newsm44 newsm44 иначе сигорно ще одобря

# 506
Дададааа...  Heart Eyes
Аз некво ДВД Рип намерих. ДиВиДи! Шчитай! hahaha
Хора бе кажете некфи страшни филми тука съм зациклила не намирам нищо добро се нещо там тъпо и скучно а не страшно и дате накара да настръхнеш #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 507
  • В Космоса
Мерси за темата!  bouquet

Снощи започнах Session 9. Още не съм стигнала до страхотиите и присъствието на Хорейшио ме кара да се чувствам малко особено  Laughing.

Да бе ма тфа е готино а и не знам аз съм по ужасите а и не знам дали съм я започнала newsm78 newsm44 newsm44 иначе сигорно ще одобря

Ко рьечии? Rolling Eyes

# 508
  • Ænima/Albuquerque
Намали малко иконите, че главата ми гръмна!  Shocked

# 509
Намали малко иконите, че главата ми гръмна!  Shocked

Аз май за първи път във форума срещам толкова много икони на стрелящи човечета!

Снощи гледах Паник стая, да си припомня защо не ми харесва  Mr. Green

МАМА ще чакам с добро качество.

Гледах Reservation Road - много скучен. Нямах търпение да свърши.

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 16:52 от Самсара

Общи условия

Активация на акаунт