Вече е НОЕМВРИ, време стана да се гушна най-накрая в мама!

• 33 675
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Честити нови бебчета.Да са ви живи и здрави  и само радост да ви носят.

Цвете стискам палци,днес да бъде твоя ден.  Hug

Мари има колики и се гърчи милата.Много ми е жал.Давам й чай от анасон.Почти не спи.Сега й беше ред за хранене,но заспа преди час и няма да я будя.Когато тогава.

Въпрос към ЛЛЛ:Дадоха ми да пия чай от мечо грозде.Съвместим ли е с кърменето,че чета,имал запичащо действие?

Въпрос към родилите и имащи вече дечица: Обръщате ли бебето да спи на различни страни на главата или винаги си спи на едната страна?

# 106
  • Varna, Bulgaria
Отивам на преглед стискайте палци да има поне някакво разкритие  Grinning

# 107
  • На брега на морето

Аз днес съм на преглед, стискайте палци, като отида и трисантиметровото разкритие, което си разхождам от 1 седмица, да е станало 5  Crazy

и аз на това се надявам  Laughing
имам някакви лееееекинки болки, ама то не може това да е раждане според мен.

# 108
  • София
Добро утро.

Ииив,Белучи,Цвети.дим честити слънчица!

Да се оплача и аз нощем не спим много много,е може и да е много по-зле,ама все пак ми се ще още малко да си поспивам  Blush
Вчера бяхме при педито за първа консултация.За 2 дни от изписването моята мома е качила почти 100гр.  Shocked Не че се оплаквам пу пу,дано да си имам кърма и все така да си върви с хубаво сукане.Лошото е,че тя често иска да е на гърда и то не защото е гладна,а за успокоение,то няма лошо,ама аз искам внимание и на баткото да обърна и на къщата и на мъжо...Трудна мисия.Пък и за себе си малко време - интернет баня  hahaha Дано само да нямаме колики или поне да не са тежки.

Въпрос към мамите секцио,колко време ви продължиха лохиите?Моите този път само седмица и се чудя дали е нормално толкова малко  newsm78

dmk8889
аз я въртя моята принцеса ту на ляво ту на дясно,а когато я наблюдавам и спи около мен през деня я оставям и по гръб с главичка на една страна,тя обича така да спи,но нощем не смея и за да не ляга по гръб и слагам да я подпира една плюшена играчка  Simple Smile

coucoumelle стискаме!

nedabi и аз да ви честитя новия дом,много е хубаво,а снимката на дечицата е прекрасна,дъщеря ти много прилича на теб  Wink

tilivanili аз не съм мислила,но май ще изчакам,някак си да си водя бебето да го дупчат не ми се вижда добра идея.То не пречи да и ги запазите за след време и ако и харесват и реши да си ги носи.

Анабелита
и мен много ме е страх от това да не си обръща дните в нощи и обратното.Не знам как да я върнете в правия път,тя вашата явно ги е обърнала вече.Освен да попиташ педиатъра,много е неприятно това,защото бебчетата все повече часове ще са активни и ако тези асове са нощем,а денем спи много трудно ще е за теб  Sad

И друго имаше,но не се сещам  Sad,а и баткото ни стана и е време да дейъствам със задачите.

# 109
  • Виена

Ето това ме притеснява мен,че много и постоянно ми се спи и си и спя,ама като пън.А нали уж,ако наближава раждане,трябвало да не мога да спя,да ме обхване гнездене.Няма такива признаци при мен  Crossing Arms.
 *Цветенце*  Hug,като гледам в колко часа си писала,наистина не те е хванал  сънчо тази нощ.Тези гадни болки в пубисната кост и аз ги имам.Даже като стана нощем до тоалетна и малко се разхождам из стаята,да ми поотмине,че иначе после ми е трудно заспиването.Браво на твоята приятелка,можем само и ние да си пожелаем такова раждане  Praynig.
coucoumelle,имаш стиснати палчета и от мен !
Аз отивам да си будя момченцето,че трябва да ходи на градинка,а така да му се спи на милото сутрин .

# 110
  • Германия
.....

Въпрос към ЛЛЛ:Дадоха ми да пия чай от мечо грозде.Съвместим ли е с кърменето,че чета,имал запичащо действие?
.....
Чаят от листа на мечо грозде е противопоказен през бремеността и кърмаческият период, както и при деца под 12 години. Вероятно са ти го дали с добра умисъл, но в аптеките фармацевтите би трябвало да те предупредят, ако знаеха, че кърмиш.  Peace

# 111
ivaneliq_q  и аз бях с 4 см разкритие без никакви болки, да не говорим,че стигнах до 6см почти без болка, така че болката не е признак Simple Smile
Tedito_799 аз през цялата бременност си спях, и то повечк от 10 часа, дори и следобед подремвах. И не съм гнездила към края, по скоро в средата на бременността. И сега ми е мъка, че малката не ме оставя да спя колкото искам Simple Smile Така,че наслади се на съня си запоследно Simple Smile
Белучи честито бебче!

bouquet

# 112
Добро утро и от мен. Болката във венеца мина, ама толкова беше интензивна вечерта, че едва заспах. Сега нищо не ме боли. Утре в 13ч съм на зъбар, стига да не е започнал родов процес, ако ли не - сама ще си махам арсена и ще стоя с дупка в зъба, докато ни изпишат и не отида на зъболекар Tired. Б@си, що трябваше да ми се случва точно накрая? ooooh!
Някакви вести от Сианева?
До 22.11 ако не родя, на 23 влизам в болница Tired. Знам точно датата на КОНТАКТА, така че при мен няма вероятност от неточни изчисления и д-рката ме иска под наблюдение.
Айде, отивам да закусвам. Успех на момичетата, които знаят см на разкритието.

# 113
  • Варна
Цвети.дм честито ви бебче!   bouquet

Кукумелче, стискам палци!

Шушулче, ние с тебе на финала се "издокарахме" . Аз освен, че съм болна, установих че имам кътник, който се клати както си иска  Shocked , но поне за сега няма страшна болка.

Пуффф умирам! Направо имам чувството, че ще родя докато кашлям или си духам носа. Прилагам си масова атака със смучещи хапове, Биопарокс, чай и мед, но май по-зле ставам. Днес ще ходя до джипито- дали ще има какво друго да ми изпише? Не мога да разбера дали съм заразна или не. Мъжа ми мисли, че е само настинка и не е вирус, но аз много се притеснявам да не взема пък точно сега да родя и нещо да заразя бебчо.
Гледам като кашлям да не се напъвам много, но то просто като започне едно давене- край няма.

Охх оплаках ви се. Сега отивам да полегна, че от 3:30 като се оцъклих и се започна едно задушаване- не мога да дишам през носа, а през устата ми изсъхва гърлото. Мъжа ми полдуя с мен- аз охкам пъшкам, а той ми се смее, че от една хрема правя драма  Twisted Evil

# 114
Привет,

//Герито// бързо възстановяване от гадната настинка, която те е хванала.

Шушулче браво че болката е отшумяла, и на теб не остана. Айде дано бързо да идва щастливия момент.

dmk8899 и аз сменям страните при всеки сън. Поне така докато сам не започне да се мести.

coucoumelle дано има и при теб вече разкритие. Praynig

Ivaneliq, Lorito0o, Tedito_799, Цветенце с вас сме момичета, и дано бързо идва момента. Hug

# 115
  • Бургас
Добро утро, още не съм родила. Снощи даже нямах контракции за първи път от 2 седмици. Бебето направо се е отказало да излиза. Толкова тежко и толкова ме е страх. Днес ще ходим с мъжа до частната клиника да питаме как стоят нещата с епидуралната упойка. Реших да не се правя на героиня и да си сложа. Имам 2 приятелки акушерки в държавната болница и щех да раждам там, обаче не правят епидурална.

# 116
  • На брега на морето
ня мен ми е ужасно лошо от 2 часанасам.
все едно съм в началото на бременността си. искам да изкарам ненужното, а не мога  Confused

# 117
Добро утро  Hug

Честити нови бебчета! Да са живи и здрави!  Hug

Аз набързо минавам с питане към ЛЛЛ :

Пак за повръщането....има ли някакъв начин да я накарам да яде не толкова лакомо...вече втора нощ ми бълва фонтан след като ми се нахвърля като животинче на гърдата и аз я чувам как буквално се лее в нея....когато яде спокойно, не повръща или поне не толкова....изцеждам се преди това за да не е силна струята, гледам да я кърмя по-изправена....направо в чудо се виждам вече....и разбира се след като повърне иска пак да яде и аз давам, защото виждам, че ми страда милото и , че е гладна....моля ви, кажете, че има начин да и контролирам лакомията  Praynig Друг проблем са ни газовете, поне педиатърката каза, че са газове....снощи часове наред не можехме да я утешим, толкова я боля коремчето...даже се притесних, че има запек, защото за около 4 или повече часа не беше акала.....по-късно свършихме работата и се успокоих, но все си мисля, че това беше причината така да страда....та има ли лек за тези неразположения? Нещо, което аз да пия или да ям? Дали храната, която консумирам и причинява това? Много ми е жал като я гледам такава Sad

# 118
hetera И на мен този път много бързо ми спряха лохиите. Вече 3 дни от както нямам нищо даже и не слагам превързка. А миналия път ми текоха 40 дни.

Пу пу Митко за сега е много добър батко. Даже тази сутрин ме пита "Мамо къде е койемчето" и аз му обяснявам, че бебето вече е вън и коремчето се прибира и той ми казва " тогава тати още едно бебе да ти сложи в койемчето". Не знам ние колко сме готови ама баткото е готов за трето дете Simple Smile  Joy Joy Joy

Монси За храната. Ти ядеш ли разни бобови и пърдящи неща? Те влияят на кърмата както и не трябва да ядеш зеле нито прясно нито кисело.

# 119

Монси За храната. Ти ядеш ли разни бобови и пърдящи неща? Те влияят на кърмата както и не трябва да ядеш зеле нито прясно нито кисело.

Не ям такива неща, дори не ги обичам...то общо взето храненето ми не е много редовно, защото не смогвам, но гледам да правя поне 3 хранения на ден....ям сладки неща без шоколад - кремчета, курабийки....но не много....филийки си правя за най-бързо....и последно като манджа ядох мусака....освен, че не е редовно, не ми е много разнообразно, но наистина не смогвам...а и дори не съм гладна....Sad

Общи условия

Активация на акаунт