Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на коликите при бебетата?
Какви са някои методи за облекчаване на коликите при бебетата?
Какви са симптомите на отток по време на бременност и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на коликите при бебетата?
-
Какви са някои методи за облекчаване на коликите при бебетата?
-
Какви са симптомите на отток по време на бременност и как да се справим с тях?
Отокът по време на бременност, известен също като оток, е често срещан симптом, който включва подуване на краката, натрупване на течности и усещане за тежест или болка в краката. Може да бъде особено забележимо в края на деня и може да се облекчи с почивка и повдигане на краката. Други симптоми на бременност включват болки, гадене, контракции и проблеми с храненето. Предложенията за справяне със симптомите включват посещение при лекар, използване на епидурална упойка по време на раждане, контролиране на лакомството на бебето чрез здравословна диета и упражнения, справяне с газовете и коликите чрез промяна в диетата или приемане на лекарства без рецепта и подготовка за раждането и грипни симптоми.
-
Какви са някои методи за облекчаване на отока по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бебе, което повръща след всяко хранене?

, ние още не сме...
), я храня в полуизправена позиция, под наклон и много бавно, на почивки (защото иначе тя засмуква шишето много лакомо). Освен това я слагаме да спи също под лек наклон, просто в горната част, под матрака сме сложили сгънато одеяло. Откакто правим така, не е повърнала нито веднъж. 
Свършихме и тази работа, прибрахме се на обяд, полегнах уморена да почина. В 13:10 го чувам в просъница, че излиза за работа. Тази вечер имаше и нощно дежурство, бях извикала приятелка да спи у нас... Събуждам се, пишка ми се неудържимо. Поглеждам часовника- 13:40ч. Ставам с усилие и леко се изпускам (или поне така си помислих). "-Боже, толкова ми се пишка, че не мога да се удържа, срам!"
Ето пак, ново изтичане- бистро, неконтролируемо... Започвам да се въртя в кръг и да се чудя какво трябваше да правя. А, да! Ако ми изтекат водите, да си грабвам багажа и право при нея, така ми беше казала докторката! Я, да се обадим първо на таткото!
Звъннах на мъжа ми, закусваха навън с докторката. Милите, не бяха спали повече от 24 часа! Обичам ги... Казах му какво сме си родили, а той: „- Леле, предавам се пред нея! Аз съм тотално запленен!”