Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на коликите при бебетата?
Какви са някои методи за облекчаване на коликите при бебетата?
Какви са симптомите на отток по време на бременност и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на коликите при бебетата?
-
Какви са някои методи за облекчаване на коликите при бебетата?
-
Какви са симптомите на отток по време на бременност и как да се справим с тях?
Отокът по време на бременност, известен също като оток, е често срещан симптом, който включва подуване на краката, натрупване на течности и усещане за тежест или болка в краката. Може да бъде особено забележимо в края на деня и може да се облекчи с почивка и повдигане на краката. Други симптоми на бременност включват болки, гадене, контракции и проблеми с храненето. Предложенията за справяне със симптомите включват посещение при лекар, използване на епидурална упойка по време на раждане, контролиране на лакомството на бебето чрез здравословна диета и упражнения, справяне с газовете и коликите чрез промяна в диетата или приемане на лекарства без рецепта и подготовка за раждането и грипни симптоми.
-
Какви са някои методи за облекчаване на отока по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бебе, което повръща след всяко хранене?
и искам да ви се оплача, че да ми поолекне малко. Ние от вчера сме в другата квартира до Каварна, че мъжо трябва да е на работа цяла седмица /а уж излизаше в отпуска/ и понеже му писна да пътува всеки ден по 65 км реши да ни вземе с него. Та обади ми се преди малко да пита бебка нахранена ли е, щял да дойде и да ходим на разходка. Навън е студеничко, но е слънчево, наоколо е много хубаво за разходки. И като дойде и вика ами аз ще я разходя, ти си свърши някаква работа, демек продължи си с прането и простирането и вземи да сготвиш
. И му го казах така с надеждата да отрече, да ама не
. Само ми каза: Като почнеш ти да изкарваш парите в това семейство... Нещо си... И за какво да съм излизала като по цял ден съм била с бебка. Да ама по цял ден вкъщи, и на мен ми се иска да подишам малко въздух. Явно ще си го дишам на прозореца
Много криво ми стана. Ами оплаках ви се. Сега съм си надула радиото и мятам кухнята.
Това според мен не е нормално, и храненето като че ли трябва да се намали?! Или аз не мисля правилно. Колкото и добре да се чувства детето то с това наддаване като стане на годинка ще е 20 кг
краката като жабка скача 
другата седмица мисля да се замъкна до лекаря за преглед.. иначе първата седмица и на мен ми беше некомфортно да сядам и като излизах ме заболяваше много от ходенето, ама след като паднаха конците /с напипване усетих, че външните ги няма/ се чувствам много добре ..