Миризма при използване на сушилня

• 65 932
  • 244
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз 7-те дни съм ги изпуснала понеже я имам от началото на октомври. Просто се въздържах да пускам сушилнята. Но и без това времето вече става студено, а и нали целта ми беше прането да съхне бързо, така че ще я пробвам да я пускам. Дано изчезне този мирис гаден! Thinking

# 31
Morgana, Има ли някакъв напредък при теб? При нас не Sad Днес идва техник и се изказа, че било нормално  #Cussing out Не знам вече какво да правя.

# 32
  • София
Напредък колкото мравча стъпка ако мога така да кажа. Вчера въртях едни чаршафи - имаше си мирис, но поне не се налагаше да отваряме балкона. Но цяла вечер се носеше мирис на гума. Иде ми да пусна някаква кърпа 10 пъти да се изсуши едно след друго и накрая да се отмирише. Но знам ли? newsm78
Нещо губя надежда, може би е дефект на модела, вече и аз не мога да разбера ooooh!

# 33
  • France
Има ли развитие по проблема?

# 34
  • София
Както се казва нямам много сили за тази миризма, така че съм ползвала сушилнята само 2-3 пъти. Уж намалявала миризмата, но трябва все да прежалвам дрехи, които леко миришат на гума.
Не знам откъде мога да си купя кърпички за сушилня - може би така ще премина по-лесно през смрадливия период. newsm78

# 35
  • France
Мисля, че твърде дълго продължава да се отделя миризма...
С теб купихме едновременно сушилните- аз се двоумях между Канди и Индезит, но реших да заложа на изпитаната марка. Първите 3 ползвания се усещаше мирис на гума, като първият път беше най-силно, после отшумя....
Не мисля, че е нормално да ползваш кърпички- все пак за какво си си взела сушилня: дрехите да миришат на чисто,а не на гума...

# 36
  • София
То, в крайна сметка аз сушилнята съм я позвала преко сили 6-7 пъти. Добре, че поне след центрофугата дрехите излизат полусухи и успявам по стария метод на сушилнята да ги изсуша бързо.
От друга страна ми сви 2 чифта дънки и не смея да слагам памучни да суша да не стане същото. А това всъщност са най-трудно сушимите дрехи. Та май остана само за чаршафи и хавлиени кърпи да я ползвам ooooh!

# 37
  • France
В Канди-то само 1 чорапи се свиха и сега детето ги носи... Simple Smile Дънки, бодита, памучни дрехи суша също.
Странно....толкова много пари дадени, а полза почти никаква... Жалко.

# 38
Аз да се похваля, че след едноседмично денонощно въртене ( с цел изчезване на гадната миризма),
 вече я няма. Днес се престраших и за бебешки дрехи - доволна съм от резултата. Имам и кърите на DM, но и само омекотител да сложа вече мирише на него, а не ужасно както преди.
 Morgana, мога да те посъветвам да я пускаш по-често за да разрешиш по-бързо проблема. Аз въртях все едно и също, и взе че стана. Скрила съм сушилника и се надявам да не го ползвам вече. Много се ядосвахме вкъщи, ама дано вече всичко да е наред!

# 39
  • София
Е, редактирам си поста. Престраших се пак да завъртя сушилнята.
Наистина миризмата е чувствително по-слаба, за първи път дрехите не миришат, видимо свити няма. Дано и като ги облечем да няма неприятни изненади.

Дано от тук натам да си ползвам без проблем и функцията за сушене понеже от изпирането съм много доволна.
Благодаря на всички, които помогнахте със съвет или кураж!  Hug

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 22:43 от Morgana

# 40
  • София
Записвам се и аз да следя. Днес за първи път ползвам новата си пералня със сушилня и миризмата е ужасна. Надявам се с времето да изчезне. Иначе уреда е този http://www.tehnomix.bg/hotpointariston-wdd-9640-bx

# 41
Morgana, давай смело. Аз вече определено мога да кажа, че съм много доволна. Нямаме свити дрехи, всичко ухае на омекотител, дори много по-силно Simple Smile

Аnita7, Честита нова придобивка! Може и да и трябва време да се отмирише (уж трябвало да обгори  машинното масло), но определено е един от най-полезните уреди вкъщи( както и съдомиялната).

# 42
  • София
anita7, добре дошла в клуба на Аристоно-комбинираните перални. Точно същата е и моята и знам каква е миризмата. Моята все още е в раздел "намаляваща, но не напълно изчезнала". Надявам се до няколко сушения да се оправи. Дрехите наистина са меки, но все пак дънки не планирам да суша  Laughing

# 43
  • с/у ОколоМръсТното
, но все пак дънки не планирам да суша  Laughing

пусни ги само тях, но избери някоя деликатна програма за сушене.
Аз никога не суша до край... Винаги на 1-2 капки влажност (че при мен е така). И нямам поражения. Но аз рядко суша.

# 44
  • France
Ще използвам темата да попитам: преди да започне да суши Канди-то се вкарва малко вода. Защо?

Общи условия

Активация на акаунт