Какво е феминизъм?

• 14 240
  • 249
  •   1
Отговори
# 165
007, аз съм съгласна с някой от нещата, дет викаш,и не ги приемам лично, обаче начина, по който ги казваш, знайш ли кво е? Черна магия е. И хич не си оригинален, защото много хора го правят съзнателно или не. Нарича се още злоупотреба със Словото и има разни там последствия, да знайш де. Simple Smile

# 166
каква магия кви пет лева

аз твърдя нещо и го обеснявам, ако не ти изнася кажи как е според теб.

# 167
Напротив, изнася ми! Peace И аз съм против държавата, против капитализма, против отровните храни и отровните човешки отношения, против закона за печалбата да е над всичко. Ние искаме хората да се събират на принципа на свободното анархистко групиране...Не  е добре просто да се говори така:'' Децата ти ще са зле, ти ще си зле, ти си такъв, онакъв, грозен си, болен си, беден си...'' Да се говори така е черна магия.

# 168
да ти кажа че ме  е страх да пиша повече, щото утре туй дет съм го писал ще го изтрият. тъй праят тука в тоя форум.

свободно анархистко групиране? - кво е това?
аз ти говоря за род. за отговорни работи
ти ми пишиш за некакви идеологии- идеологии служат на някаква чужда власт.

аз ти описвам ситуацията на бебетата на родителите на децата в държавата. бебетата са изоставени на безсърдечни междучовешки отношения. децата учат се в училище на злоба и омраза.
и родителите се изнудват един други. всичко е наопаки. как да го обесня други начин.

# 169
Анархистко значи да си избереш ''рода'', ''племето'' сам, това значи. Да няма пирамидална структура.Иначе съм съгласна с теб за някои работи. Еми трият квот искат, защото е техен форума, ако беше мой, щях да трия енергийните вампири и злобаросите. Laughing Това е капитализъм:имаш гъбка-бърсалка-триеш, нямаш гъбка-бърсалка - не триеш. Joy Нещо като имаш крава-пиеш мляко, нямаш крава- не пиеш мляко. Wink

# 170
свободна воля - това пък е най голямата простотия.

според всички философи , шопенхауер, нитче, айнщайн няма такова нещо като свободна воля това е измислена заблуда. неможе да има такова нещо. има детерминизъм. има съдба. но не и свободна воля това е американския начин на живот. който ни наложиха. това е най голямата заблуда че всеки е строител на своето бъдеще независимо от родът си от всякакви обстоятелства. това е илюзия,фата моргана.

Моля? Я, пак... 

# 171
да ти кажа че ме  е страх да пиша повече, щото утре туй дет съм го писал ще го изтрият. тъй праят тука в тоя форум.
Кой си? Бентибеи с нов профил? Борис?  Thinking Rolling Eyes

# 172

в матриархата нищо особенно не се изискво освен да помага на родата си. заради това в матриархата мъжете са мирни а в партриархата са психопати.

същото важи и за жените.

За много неща съм съгласна с теб, това обаче много ме развесели. Какъв е тоз нитче?!  Laughing

аз ти описвам ситуацията на бебетата на родителите на децата в държавата. бебетата са изоставени на безсърдечни междучовешки отношения. децата учат се в училище на злоба и омраза.
и родителите се изнудват един други. всичко е наопаки. как да го обесня други начин.
Тук съм напълно, ама напълно съгласна - това е насилствено отнемане на децата, които живеят точно в безсърдечни отношения почти целия ден, освен вечерта, когато мама и татко ги вземат, но от много работа пак нямат време да им обърнат внимание. А в училище се учиш да се биеш, за да не ходиш вечно набит.  Laughing Друг начин за справяне не знам обаче в държавата. Ако те галят с перце у вас, може да не се адаптираш никога навън... А тез родове мисля, че няма пак да се върнат...

# 173
Lockheed Martin Corp., the world's largest defense firm, announced this month that electronics whiz Marillyn A. Hewson would become chief executive — the first woman to take on that role at the company.
http://www.latimes.com/business/la-fi-aerospace-women-20121120,0,7645889.story

21-ва жена CEO от Форчън 500
като станат поне 200,
тогава мисля ще можем да си задаваме въпроси от сорта "Имаме ли нужда от феминизъм?"

# 174
http://en.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Nietzsche

има следната теория. през вековете хората са изтъпели. тапунгери станали.
незнаят нищо немогат нищо , само хленчат, пълни отрепки.

това е станало така понеже специализацията необходима да се оживее в държавата е направила хората тесни специалисти.
ролята на жените е била дълго време като една от най знаещите хора. преди хилядолетия. все пак са се кланили на богинята майка.
с патриархата се специализират и жените , селекцията направена от мъжете да се предпочитат готини , тънки и колкото се може по глупави жени, щото по управляеми. това води и до умствена глупост и некадърност и при жените. с феминизма жените може би искат да се възтоновят техните качества. според мен това е главната причина за появата на феминизма.

# 175
Забравяш горенето на вещици и на всяка,
която показва компетентност извън отредената и роля от обществото Tired

# 176
  • Galaxy 13197853088
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Още ! Още ! Още ! Още ! Още ! Още ! Още ! Още ! 

# 177
  • Galaxy 13197853088
Цитат
има следната теория. през вековете хората са изтъпели. тапунгери станали.
незнаят нищо немогат нищо , само хленчат, пълни отрепки.
Убеден съм, че е точно така за една част от населяващите земята хуманоиди.

# 178
Голям фън тука.
Предлагам да върнем теста за вещици.
Ще ми се еманципират те, аа-ма-ха.  Sunglasses

# 179
По въпроса за вещиците можете да се разходите до библиотеката за ей тази книжка
http://www.book.store.bg/p805/strahyt-v-zapadnia-sviat-xiv-xviii … zhan-deliumo.html

Общи условия

Активация на акаунт