Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 49

• 42 572
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Мистик, благодаря ти, че не ни остави да гадаем   bouquet

# 301
И аз така мисля,че ще обвинят Мустафа и Махи.
Но сега се сещам,защо Афифе разкри пред Фирузе какво е щяла да направи Хюррем,а не разказа на Сюлейман newsm78

# 302
Трябваше СС да се отдели малко от Фирузе за да си припомни за тази любов. А дали пък сега да може да мисли по-трезво без нейните опиати? Каквото и да е, ми стана много хубаво да разбера какво е казал и да видя лицето му както преди!
Peace
Благодаря за превода!
 Мойте адмирации за Матракчъ!"Едно дете има нужда от майка"
Мисля,че това беше само негово решение! Все пак той обичаше Нигяр!И ми се струва,че той беше по-низвергнат дори от Хатиджето в този четириъгълник!

# 303
Привет, момичета!  Hug

Току що се прибирам, не можах да гледам серията..бихте ли ми дали линк на серията.. знам , че някой от вас я качваше веднага след излъчването... Praynig Praynig Praynig
Разбрах, че бил разтърсващ епизод.. Sad
Благодаря ви предварително!  Hug

# 304
Благодаря,Мистик,не само за превода,а и за всички интересни пояснения ,които правиш!!! smile3501

# 305
Мистик, такъв невероятен превод онлайн никога не сме имали. Благодаря за удоволствието, което ни достави, благодаря за труда, който положи, за да можем всички тук да се насладим на филма!

# 306
Привет, момичета!  Hug

Току що се прибирам, не можах да гледам серията..бихте ли ми дали линк на серията.. знам , че някой от вас я качваше веднага след излъчването... Praynig Praynig Praynig

Заповядай Hug

http://ddizi.com/izle/38155/Muhtesem-Yuzyil-74.-Bolum.htm

# 307
Мойте адмирации за Матракчъ!"Едно дете има нужда от майка"
Мисля,че това беше само негово решение! Все пак той обичаше Нигяр!И ми се струва,че той беше по-низвергнат дори от Хатиджето в този четириъгълник!

Матракчъ е голям мъж! Това е да не таиш злоба в сърцето си - с такава нежност и разбиране гледаше Нигяр! Евала на такива мъже!
А иначе е излишно да казвам, че щом Нигяр видя детето , вече нищо не искам от сценаристите Hug

# 308
Привет, момичета!  Hug

http://www.startv.com.tr/dizi/muhtesemyuzyil  

Heart Eyes

# 309
Рустем се притесняваше за тази задача, че ще навреди на Хюррем. Като видя таттоса обаче се усети, че има по-добър начин за оттърваване от Фирузе.
Афифе мисля, че не искаше да казва за отровата, но не се сдържа. Разочарова се от Фирузе, видя колко я блазни султанския живот.
Мустафа се вижда, че ревнува, пък и като раниха Мехмед, вярно, че беше шокиран, ама и не мръдна доста време. Дано няма пръст в това и примерно да е съжалил след това. Иначе много странно, че Сюлейман се прибра пък шехзадетата останаха в гората.
Нигяр милата..и нейното сърце да се зарадва...Направо не вярваше.
За Хюррем ми стана много жал, не стига, че Фатма не си получи заслуженото, но и какво унижение да е майка на принц и то с името на падишаха...Но ще й го върне по нейния начин, май ще прибере под крилото си Елена.
И Сюлейман...вижда се, че се бори със себе си. В началото Хюррем беше дете, беше винаги весела с него, не си позволяваше да му се бърка пряко, сега нещата се промениха и на него му е трудно да се бори с него, всякаш осъзнава, че любовта го завладява прекално много, че много неща й пзоволи, за товва така се ядоса на Мустафа, за това и така се държи с Фирузе. Чрез Фирузе Сюлейман се бонтува срещу Хюррем, срещу любовта, срещу властолюбието и контрола, който иска тя да прилага.
Много силен епизод беше

# 310
На великолепната Мистик огромно благодаря smile3525 smile3501

# 311
Лили, ИзабелHug newsm51 сядам да гледам и да ви чета после..

Мистик, добре дошла отново! Peace

# 312
  • Мюнхен
Рустем се притесняваше за тази задача, че ще навреди на Хюррем. Като видя таттоса обаче се усети, че има по-добър начин за оттърваване от Фирузе.
Афифе мисля, че не искаше да казва за отровата, но не се сдържа. Разочарова се от Фирузе, видя колко я блазни султанския живот.
Мустафа се вижда, че ревнува, пък и като раниха Мехмед, вярно, че беше шокиран, ама и не мръдна доста време. Дано няма пръст в това и примерно да е съжалил след това. Иначе много странно, че Сюлейман се прибра пък шехзадетата останаха в гората.
Нигяр милата..и нейното сърце да се зарадва...Направо не вярваше.
За Хюррем ми стана много жал, не стига, че Фатма не си получи заслуженото, но и какво унижение да е майка на принц и то с името на падишаха...Но ще й го върне по нейния начин, май ще прибере под крилото си Елена.
И Сюлейман...вижда се, че се бори със себе си. В началото Хюррем беше дете, беше винаги весела с него, не си позволяваше да му се бърка пряко, сега нещата се промениха и на него му е трудно да се бори с него, всякаш осъзнава, че любовта го завладява прекално много, че много неща й пзоволи, за товва така се ядоса на Мустафа, за това и така се държи с Фирузе. Чрез Фирузе Сюлейман се бонтува срещу Хюррем, срещу любовта, срещу властолюбието и контрола, който иска тя да прилага.
Много силен епизод беше

Дано си права. Иначе си мисля, че ако и беше извъртял вратлето, едва ли това щеше да навреди на Хюрем. Плана беше много добър, Хюрем беше далеч, Фирузе не е майсторка в язденето, може да се случи. Но все пак е длъжен да мисли и за себе си. Определено той щеше да бъде обвинен от СС. В неговите ръце е отговорността за Фирузе. Явно татуса има сериозно значение и преди всичко се надявам, че Рустем знае какво е то!

# 313
ами много по-добре е Фиризе да бъде разкрита и Сюлейман да я премахне, отколкото по този начин, защото съмнение ще остане..и положението на Хюррем няма да се подобри

# 314

Общи условия

Активация на акаунт