Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 49

• 42 790
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Да се запиша и аз в новата тема  Hug

# 91
А,само със записване вече не става-ами пишете де!Защо се стискате! Rolling Eyes

# 92
  • Ruse, Bulgaria

# 93
Оооооо!  ВЕЧЕ  СМЕ  В  НОВА  ТЕМА ! Heart Eyes

Пренасям от старата тема своя поздрав към ВСИЧКИ ,
които я правят  интересна със своите постове !
ЗА  ЕКИПА  ПРЕВОДАЧИ , МОЯТА  БЛАГОДАРНОСТ !!!  bouquet

" ДИВО  ЦВЕТЕ "

http://www.vbox7.com/play:dfb1499fe3

bouquet  bouquet  bouquet

# 94
  • Атлантис, Галактика Пегас
Фирузето отново е в играта, че и с прислужнички се сдобила.  Mr. Green

# 95
lirio , поредното ти прекрасно творение!!! smile3501

Благодаря ти, Sinan , за снимките - няма да мога да гледам утре епизода и това ми помогна да го разбера.. Peace
 Ще бъде поредният разтреперващ, емоционален епизод - имаме пак харемни и семейни кавги, но имаме и тихото щастие - един баща най-после прегърна дъщеря си, друг баща се радва на новороденото си детенце заедно със щастливия дядо; той пък от своя страна е признателен на Махидевран.., виждаме и братската любов и приятелство; имаме и отново мъдри раговори на двама силни мъже по държавни дела ...всичко..! Да не подценяваме все пак сценаристите и режисьорите.

# 96
И едно ексклузивно интервю с Филиз Ахмет за списание "Глориа". Който знае езици и иска да преведе интервюто...да заповяда   bouquet След това ще го включим в колекцията от интервюта на 1 страница.

http://www.gloria.com.hr/intervju/showpage.php?id=21215

ЕКСКЛУЗИВНО
Филиз Ахмет: Усещам приближаването на истинската любов.

Докато зрителите на "Великолепният век" очакват разплитането на страстната връзка Нигяр калфа- Ибрахим паша, македонската актриса , пресъздала нейният образ, в края на една година посветена на кариерата, е в очакване на голямата любов.

Македонската актриса Филиз Ахмет, която във "Великолепният век" изпълнява ролята на Нигяр калфа - една от малкото измислени героини в този художествен сериал, дори не е и сънувала  по какъв начин ролата на една помощничка в харема, обгрижваща една робиня и наложница, ще промени живота и. Заради тази роля, 31 г. актриса напуска родното си Скопие и се преселва в Истанбул през 2010 г., където вече трети сезон, шест дни в седмицата,  прекарва в копието на харема от сарая Топкапъ.
За актрисата, която в началото на кариерата си e виждала как следва пътя на дядо си, македонският актьор Лютфю Сейфуллах, преминала в трупата за турска драма в скопският Народен театър, сега е ясно, че бъдещето и са роли в ТВ-сериали и филми.

„Нищо не планирам, но знам, че е много неща зависят от това как ще се „продам“ след приключването на „Великолепният век“. Може да остана в Истанбул, може да отида в Холивуд, а може да се върна в Скопие“ - казва актрисата, родена и израстнала в общността на македонските турци.

До заминаването си в Истанбул през 2010 г., когато получава ролята на Нигяр калфа, тя е живяла с родителите си и се е била посветила на работата си в театъра, но сега усеща, че настъпва време за любов.

„Живот без любов не е истински живот. Това най-добре се вижда от съдбата на Нигяр калфа, която дълго време не си е имала никого. Независимо, че тези неща не могат да се планират, усещам, че съдбата скоро ще ми донесе истинската любов. Чувствам, че съм достатъчно зряла и готова за това“ - казва Филиз Ахмет, която не пожела да потвърди новината, обикаляща турските медии, че сърцето и е заето от актьора Енгин Гюнайдън.

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 14:52 от fenkata1968

# 97
Фенче, знаех си, че ще го преведеш!  smile3501 newsm10

Супер, нека е щастлива Филиз Ахмед!   yes

# 98
Привет Kissing Heart

Благодаря за изобилието от снимки PeaceСинан Hug Ани Hug

lirio  newsm51 поредният прекрасен клип  smile3501

Ибрахим грабна щерка си....а Нигяр,милата до кога ще страда ooooh!

Завиждам им на тези артиски ... но съвсем  не благородно Outta Joint то... тоалети,то... бижута....умопомрачителни  са  Shocked Wink

Случайно попаднах на този клип -народно творчество за ...Сюлейман  smile3503

Е, браво- имаме си и превод на интервюто- fenkata1968 smile3501 newsm51

благодаря за преводите и прекрасните коментари и мнения ,които споделяш с нас Hug

# 99
О, и снимчици на Фирузето-паднаха ми очичките от накити и премени!Боже,боже каква хубост! newsm03

# 100
Ех, то беше ясно (пък и на мен не ми се искаше),че Фирузето няма да си отиде по този начин!
Да видим обаче кой я върна: Дали Ибрахим не спази своята част от уговорката или Хюрем се усети,че  за това "заминаване" вината ще се стовари върху нея! Горе-долу се получава същото както с Изабела! Тя не отплава също!
 Разбира се тук е важно и Сюмбюл,чий играч го играе! Първият път той провали работата с принцесата ,сега да видим!
 Пак казвам:Искам тази "мома" да изчезне и да не се мярка, в последните епизоди с Ибрахим! Не мога да я "мисля" и нея!
Той заслужава цялото внимание на последните му  епизоди "живот"!

# 101
  • sofia
записвам се,че сряда наближава.  bouquet

# 102
Ей момичета много сте бързо бееее, докато мигна и сте изписали полвин нова тема.  Mr. Green

МОЛБА

Спомням си ,че в предишни теми бяхте пуснали песента която Хюрем пее на руски. Имам молба ако някой може да ми каже къде да намеря текста или поне в коя тема да погледна . Благодаря !

# 103
Вместо запис, ще се възмутя: Тая пак ли е тука беееееееее smile3514

Предлагам да я игнорираме и да отдадем нужната почит към пашата в последните му дни серии.

# 104
Ех, то беше ясно (пък и на мен не ми се искаше),че Фирузето няма да си отиде по този начин!
Да видим обаче кой я върна: Дали Ибрахим не спази своята част от уговорката или Хюрем се усети,че  за това "заминаване" вината ще се стовари върху нея! Горе-долу се получава същото както с Изабела! Тя не отплава също!
 Разбира се тук е важно и Сюмбюл,чий играч го играе! Първият път той провали работата с принцесата ,сега да видим!
 Пак казвам:Искам тази "мома" да изчезне и да не се мярка, в последните епизоди с Ибрахим! Не мога да я "мисля" и нея!
Той заслужава цялото внимание на последните му  епизоди "живот"!

vvi, този път съм изцяло съгласна теб!  Wink Stuck Out Tongue thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт