Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 49

• 41 969
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Вярно, че тази актриса, която играе Фирузе ще остане до края на сезона, както пишеше.

# 256
  • Мюнхен
СЪмнявам се, давам и 1-2 серии. Няма каво да прави вече тук

# 257
Вярно, че тази актриса, която играе Фирузе ще остане до края на сезона, както пишеше.
Сакън, пепел ти на устата.

# 258
  • Истанбул
Хатидже го прекъсва и изпраща децата в стаята им...
Х: Дръж я далеч от децата, Ибрахим... После...как ще им обясниш? Какво ще им кажеш?

Извинявайте, телефонът звънна...

Но ... Матракчъ каза, че е „доставил” Фирузе в двореца...

Ф: Насух ефенди...И ти ли си от тях?
М: Всичко беше игра...

Ф: Нали щяхте да ме победите с голямата си любов?
Х: Ти още оная вечер, в четвъртък, загуби... Колко като теб минаха оттук...
Ф: Ако си отида от този дворец, то ще бъде по мое желание и когато аз поискам...
Х: Ибрахим паша не си удържа на думата...

СС: Казаха, че си била при Хтидже...
Ф: Да... Надявам се и тук да я видя...
СС: Нещо ли те притесни? Кажи...
Ф: Пак заминавате...време за разлъка...
СС: Бързо ще мина...
Ф: Не отивай, Сюлейман... Не отивай...
Рецитира стихове...
В смисъл, че ако ще отиваш вземи и душата ми.. Раздялата е с каменно сърце... и т.н.

Фидан, казва че новодошлата е откраднала пари от джариетата...и че Мустафа я прибрал, от меко сърце...

Мустафа и Ташлъджалъ говорят за венчавката, според законите...
Съобщават му че идва свита на СС...
Мх.: Защо крадеш?
?- Аз не откраднах...Вън може да съм  правила много неща, но навън, тук не съм... Той ми направи добрина (Мустафа)
, не бих му изменила
МХ: Да остане докато се изясни случая...

И: Иска да говори със СС...за Нигяр.. Всичко остана в миналото...Обаче, когато се разделихме с Нигяр тя беше бременна... Това дете живее...

# 259
Сакън, пепел ти на устата.
А, дано се махне. Не се вписва в екипа актьори и начина им на игра.

# 260
Благодаря ви, момичета и за линка, (вече гледам онлайн)  Simple Smile, и за превода. Мistik,  smile3525

# 261
Писна ми от тая Фирузе,а Ибрахим измами Хюррем Sick Sick Sick
И какво се е разциврила,сигурно иска и тя да отиде в Маниса....
Оф не я понасям вече

# 262
  • Мюнхен
Писна ми от тая Фирузе,а Ибрахим измами Хюррем Sick Sick Sick
И какво се е разциврила,сигурно иска и тя да отиде в Маниса....
Оф не я понасям вече

Взе са много на сериозно, но има за какво. СС е като омаян. Не си спомням да е прекарвал чак толкова време с Хюрем.

# 263
  • sofia
каквото и да измислят сценаристите за мен вече няма любов между Сюлейман и Хюрем. Sad

# 264
  • Мюнхен
Колкото и да съм ядосана на Ибрахим се радвам, че я върна Фирузето, за да си отиде по по-добър начин. Прави услуга и на Хюрем, но тя не го знае още. И въпреки, че съм фен на Хюрем не мога да не споделя, че съм впечатлена от отношението му към Кадер и факта, че не му пука и от Хатидже и от СС и се бори за нея

# 265
  bouquetБЛАГОДАРЯ ,МИСТИК!

# 266
 Благодаря за превода, за отзивчивостта!  newsm51  Блаженство  Hug

Не съм учудена, че Ибрахим върна Фирузе. Че как иначе - обратното би било предателство към султана ( да отпрати любимата наложница, йок  Laughing)

По-скоро Хюррем сгреши, като (си) повярва ...

# 267
  • Мюнхен
Благодаря за превода, за отзивчивостта!  newsm51  Блаженство  Hug

Не съм учудена, че Ибрахим върна Фирузе. Че как иначе - обратното би било предателство към султана ( да отпрати любимата наложница, йок  Laughing)

По-скоро Хюррем сгреши, като (си) повярва ...

Само защо не го приемаше за предателство когато се опита да убие, да изгони и какво ли не Хюрем. И то не само любимата му, а и майката на децата му и съпругата му...  newsm78  Grinning

Може би повярва в мъжката му дума!

# 268
 Права си, bggirl22

Но Хюррем представляваше заплаха за него, а с дневника на годеника й той я държеше в ръцете си. Пък и Валиде беше поръчител на онова голямо покушение в гората - т.е., той имаше солиден гръб. След неуспеха на покушението, дори Ибрахим се стресна и се отказа да планира смъртта й.

Така си разсъждавам ... Simple Smile

# 269
Предполагам,че сега(след като Ибрахим не спази обещанието си) Хюррем ще разкрие на Нигяр,че дъщеря й е жива newsm78 за да притисне Ибрахим Praynig
От една страна Хатидже,от друга Нигяр... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт