Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 926
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
При много паднал клепач е почти невъзможно да стане котешка очна линия. Ако твоят е такъв нищо чудно, че не успяваш да си я направиш.

# 526
И въпреки това става. Загледайте се в по-възрастни жени актриси пак могат да я нося тази очна линия. Просто се рисува по друг начин. При мен единият клепач е по-паднал от другият и я рисувам малко по-нагоре, почти в/у самата сгънка.

# 527
  • в 1001-та нощ
Banana_Moon, бих ти предложила някоя от нас да се пробва, но аз самата нямам опит в гримирането на друг човек  Blush

# 528
Не знам дали на по-малкия клепач се казва паднал, но на мен също очна линия не ми прилича.....затваря ми окото някак.Не всяко око е за очна линия според наблюденията ми.

# 529
Просто не са еднакви, правят се според индивидуалната форма на окото и вида на клепача.
Аз нося само половин очна линия и самата извивка е по-права, а не щръкнала нагоре.

# 530
  • в 1001-та нощ
разгледах търсене за hooded lids eyeliner, излязоха доста резултати в снимки и видео обучения

това, обаче много впечатли, защото не би ми хрумнало  Blush

# 531
  • Перник
Banana_Moon ,и аз взех 465 и също мисля следващия да е лилавото със златните частички-страхотно е...даже сега се чудя защо не го взех,та сега да не мога да спя  Mr. Green

# 532
Koe e това лилаво  Flutter Да не е това, което взех аз
Скрит текст:
Скрит текст:
Не мога да повярвам, че купувам такива цветове! Лилаво ми беше анти цвят номер 1

# 533
  • в 1001-та нощ
аз имам едно лилаво със златно

NGLOT Eyeshadow DS 493

имам и такова бордо  Peace

както и едно светло лилаво - мат  Peace

# 534
  • Перник
Ако не се лъжа май беше 494  Rolling Eyes

# 535
  • в 1001-та нощ
то е по-тъмно  Peace

# 536
A да, и имаше синкав нюанс в него. Вече 2-ри път му се чудя и не го взимам. Имам усещането, че няма да ми седи добре или поне няма да се харесам.
Утре ако не ме мързи зверски ще направя един грим с новите сенки

# 537
  • в 1001-та нощ
пусни мързела на разходка и давай гримчето Wink))

аз имам това

предполагам, че повече ще ти хареса Wink

# 538
Banana_Moon ,и аз взех 465 и също мисля следващия да е лилавото със златните частички-страхотно е...даже сега се чудя защо не го взех,та сега да не мога да спя  Mr. Green

С теб харесахме едни и същи  Grinning Мисля, че лилавото е второто, което Жаки показа. Прилича ми много на един пигмент на Денси. Номера не знам. Утре като отида за палитрата, ще го проверя. Ах, дали ще издържа да не го купя  Blush  Колко бързо ме зарибихте....  ooooh!

Алена, благодаря за снимката. Проблемът е, че аз съм се правила близо до това и не ми харесва, защото извивката пада много под нивото на линията на долния клепач. При тази жена не е чак толкова зле, при мен идва малко по-надолу и ми е грозно. Изглеждам абсурдно, като някво куку  Crazy Но точно сравнение ми обягва сега. Искам котешката извивка да е закачлива, секси, а не клепнала, тип "наивна и уморена"  Tired

При мен единият клепач е по-паднал от другият и я рисувам малко по-нагоре, почти в/у самата сгънка.
При мен за капак и това го има. Двете ми очи са съвсем различни. Доста зор ми отне да се науча да нанасям молив и очна линия (без извивка), така че двете очи да са еднакви. И понякога пак не се получава. Най-лесно си уеднаквявам очите като размажа молив и леко го опуша. Така даже го издължавам и понякога правя тип извивка, но тя се слива с цвета в края и ако не е съвсем еднакво не си личи. Пък и с по-дебела линия сенки отдолу проблемът се оправя. Но при очната линия не мога да хитрувам така  Confused

Днес никой не забеляза, че нося мигли, защото се сляха с дебелата очна линия. Аз също се изненадах, че не се виждаха много. За Ида, Лепи и Алена, с които коментирахме това, ето снимка със същите мигли. Тук се виждат  Wink

Скрит текст:

# 539
  • София
Очна линия може да се сложи на всяко око. Виждали сте ми очите, знаете, че са с паднал клепач. Правя си я като на снимката, която Алена е показала. Разликата е, че не е точно "котешка". не е с тази форма, а и тъй като съм светла внимавам с дебелината и цвета.

Общи условия

Активация на акаунт