Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 855
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ноеми, кажи сега дали си пресичала Раковска днес около 3:20? точно едно такова розово - лилаво на убийствено сини очи видях, комбинирано с черна коса.

# 706
  • София, Лагера
Да, да, аз бях  Laughing Peace! Ако ме видиш друг път, обади се!   Hug
(добавих още една снимка с цяло лице)

Та точно днес, мотаейки се по центъра, влязох в Мория и продавачката ме изкуши с една спирала в цвят "слива". Та се замислих за такива сенки, дали в Инглот имат? Досега не съм гледала по такива цветове  newsm78 То е нещо между лилаво и кафяво.

# 707
  • София
Бързах, защото отивах на работа, а и така се смутих... много рядко се заглеждам по улиците като вървя щот и без тва нищо не виждам Simple Smile

# 708
Бързах, защото отивах на работа, а и така се смутих... много рядко се заглеждам по улиците като вървя щот и без тва нищо не виждам Simple Smile

И аз съм така, дори някой път подминавам познати по тази причина  Crazy

Ноеми, аз на този комп не мога да видя много цветове, като хората, но това, което виждам е интересно  Wink Ама на тези очи и с катран да се намажеш, пак ще изглеждаш убийствено  Flutter

# 709
  • София
пропуснах да кажа, че се загледах, защото Ноеми, си много красива, много по - хубава от на снимките.

Весе, всичко подминавам, и майка си дори...

# 710
Не можах да се въздържа да не споделя следното (заради любовта ми към пеперудените работи):

# 711
  • в 1001-та нощ
Аленка,извинявай,ако си писала,но не се сещам...та колко излиза доставката от този сайт и има ли значение от броя на поръчаните продукти?

както Веси е писала - започва от 7-8$, на мен за 67$ продукти ми беше 35$  Shocked затова няма смисъл от общи поръчки, както и  .... няма смисъл да се разбиват на дребни

сега искам да си взема от металните сенки и ще преценя дали да ги разделям в 2 пратки, заради митницата  Mr. Green

ще ми се да поизчакам и код - имаше 30% отстъпка наскоро  Mr. Green

# 712
пак съм аз момичета  Embarassed
по принцип не използвам никакъв грим,но както споменах ще имам повод и искам да изглеждам по-различно.интересува ме ,може ли да ми кажете коя марка е качествена,но и на достъпна цена,тъй като ще използвам тези гримове 2-3 пъти и не ми се влагат много пари в гримове.
става дума за сенки за очи,база за грим,фон дьо тен и др.?

която и марка от евтините да вземеш има хубави и кофти неща.
Примерно моливите за очи на Импала са ОК, ако обичеш много меки моливи
Сенките - различни цветове има доста добри на различни марки - Римел, Катрис, Флормар, че и Есенс дори.
Спирала - зависи с каква ти е удобно да работиш. Последно останах доволна от една за обем на Севънтийн.
Червило - Катрис имат хубави класически като консистенция червила, Есенс имат хубави прозрачно - брокатени, Голдън роуз имат приятни дълготрайни глосове.
ФДТ - там е сложно заради консистенцията и желаната плътност, но не върви да е прекалено евтин. Аз лично ползвам Хелти микс серум на Буржоа (много леко покривен), но също така момичетата препоръчват Ревлон Колор стей.
За основа можеш да използваш ФДТ-на си. Бюджетно е и удобно.
Руж - аз съм доволна от Катрис, не помня какво друго са препоръчвали момичетата освен Катрис. За руж може да използваш и червилото си, особено ако е в по - тъмен цвят с някои уточнения и внимание при нанасянето.
Пудра - за мен е много важна, защото трябва да матира без да дава допълнителен цвят. Скоро в Мория ми показваха прекрасна пудра на Радиант, която е без цвят (31 лева беше за огромно количество)

Пф, много се разписах.  Blush
Момичета уточнявайте ценови клас и марки, до които имате достъп, за да можем да ви помогнем повече. покажете грим, който искате да постигнете, нещо което ви харесва, за да можем по - конкретни продукти да посочим. Щом е за повод уточнете ще има ли фотоапарати, няма ли да има и т.н.  Hug

много благодаря за изчерпателния отговор.днес си купих някаква очна линия на лореал,та ще видим дали ще се справя  Laughing ако успея,ще покажа резултат Simple Smile

Скрит текст:
колкото до това какво горе-долу искам да постигна:
нещо такова ,но съм почти сигурна,че няма да се правя сама,така че по-скоро нещо по-лесно :
може би ще сложа по-ярко червило  Embarassed

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 20:51 от silvy_

# 713
Силви, Джоли има страхотни очи  Heart Eyes Но ми се струва, че и двата грима не са много трудни. Гримът от това видео е сходен. Гледай го  Wink Мацката обяснява много добре и показва всичко стъпка по стъпка  Peace

# 714
много благодаря Banana_Moon,ще опитам да се справя някак си.Истината е, че хич не ме бива да се гримирам  Embarassed

# 715
  • в 1001-та нощ
Аз се възползвам от горната снимка да покажа как ми стават очите, като сложа очна линия само в задната част на окото - клепачите към носа - изглеждат с дъга към окото, а не към челото, все едно висват, на тази снимка идеално се вижда  Laughing отбелязала съм със стрелки - къде  Peace

# 716
  • София/Горна Оряховица
Все едно рязко пада надолу, това ли имаш предвид?
Прави "подскоче"  Blush .

При мен пък ми прави очите някакси по-плоски  Crazy ? Ако има как да се обясни така. Изглеждат по-дълги  Flutter .

# 717
  • в 1001-та нощ
да  newsm78 като хлътнало към окото и то без да съм очертала там изобщо; когато сложа очна линия - тя придава контур и този ефект се тушира  Peace

# 718
Брейй, много сте скромни от снощи - нищо не сте писали  Mr. Green

Аз вчера по нощите правих Коледния грим. Стана горе-долу. Накрая пльокнах миглите с брокатчета, които си бях купила от Джъмбо. Ужасно се омотах с тях, ще видим на снимките как излизат  Whistling Освен, че трябваше да ги режа, са ОГРОМНИ и супер груби. В сравнение с Ардел, все едно си бях сложила по половин визитна картичка на очите  Crazy Направо ми правеха навес над очите  Laughing Да не говорим, че с тях нищо не се видя от прекрасната ми очна линия  Mr. Green Този път наистина стана супер, отгоре сложих от брокатената на ЕЛФ и стана страхотно  Peace Само, че с миглите отгоре и всичко се скри  Rolling Eyes Да не говорим, че дната мигла ми се залепи много здраво и едвам я свалих после. Паднаха ми две мигли и без това никакви си нямам  Tired Не знам защо се получи така  newsm78 Много лепило ли сложих или защото имаше и други неща под миглите /очната линия и броката/ и се залепиха за тях така здраво  Rolling Eyes
Та накрая установих няколко неща  Mr. Green Трябва да си купя апликации за грим, върху пигментите на МАС не могат да се слагат сенки и че същите тези пигменти са много по-красиви нанесени с мокра четка, отколкото със суха  Sunglasses

Днес сефтосах пигмента Blue Brown - обожавам го, няма такъв цвят просто, като светофар съм в очите  Flutter Комбинирах го с матови тъмно кафяви сенки. Във вътрешния ъгъл сложих от пигмента Old Gold - и той ми е много любим  Flutter Ще видим какво ще излезне на снимките.

# 719
  • София
Днес съм с матово кафяво от Undressed палитрата на МУА /то не стига че са изкопирали цветовете на Нейкид, ами и името също  Mr. Green/. Хубави са, залепнаха, преливат се добре. Малко повече се разпрашват от колкото ми се иска, но се преживява  Mr. Green.
Bоryana
Скрит текст:
Сутринта дали не видях теб, вървяща до стадион Академик с карирано палто? Минах с колата погледнах и започнах да се чудя....бреййй колко ми е познато това момиче  Mr. Green. След като подминах се усетих, че май си съфрумка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт