Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 39 010
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Трябва да има контраст м/у хайлайтър и контур. Кой по-точно продукт имаш предвид?

# 241
Момичета, Сигма вече имат код за Черния петък  Peace
http://www.icontact-archive.com/uhvrbVNJv4r58fmx6hvp1jD8tV8BoxZh?w=4

# 242
Трябва да има контраст м/у хайлайтър и контур. Кой по-точно продукт имаш предвид?
Жаки, тъмния и светлия който нанася преди ФДТ-на

# 243
  • София
Момичета, все ми е на езика да попитам: Защо не си снимате цялото лице? Според мен гримът истински "блесва", когато се вижда цялата картина. Heart Eyes

Аз лично снимам, но режа. В клюкарника стават неприятни неща с и заради снимки на съфорумки.
иначе съм се показвала и тук са ме виждали момичетата.
И се присъединявам към мнението на останалите, че имаш невероятно красиви очи, а и лице.

# 244
  • София, Лагера
Мерси, Ваня! Hug

Rolling Eyes, не знаех за Клюкарника. Аз там не влизам, хем съм от толкова години потребител  Rolling Eyes
Моята логика е, че не правя нищо нередно, не преча никому и не виждам причина да не се показвам. И на аватара съм си аз, и ник-а ми е истинското име... даже са ме намирали точно по това стари приятелки  Simple Smile
Но ви разбирам, де  Hug

# 245
И на аватара съм си аз, и ник-а ми е истинското име...

Ноеми, уау!  Grinning Аватарът ти е страхотен, тъкмо се чудих коя е тази мацка. Заприлича ми на Ева Лонгория. Дано да го приемеш като комплимент   bouquet Гримът, който си показала, също ми допадна. Естенствено не мога да не спомена, че ти завиждам за очите.  Wink

В клюкарника стават неприятни неща с и заради снимки на съфорумки.
Наистина ли? Shocked Жаки май беше коментирала, че преди са й обсъждали веждите, но не знаех, че е масова практика.

Най-накрая се реших и аз да снимам нещо от днес. Естествено твърде късно, затова в банята и цветовете хич не са реални  Confused Пък и ме домързя да слагам мигли  amiiii  Но иначе ми хареса как стана, нали ми беше мерак да пробвам част от новите си придобивки. За дневен грим стои добре. Розовото е много нежно, но трябва да се нанесе повече. А, кафявото е страхотно. Пигментирано и леко блестящо. Даже не се наложи да наслагвам 2 пъти.  Mr. Green

# 246
Много хубаво! Heart EyesМного!

# 247
Проблема не е, че някой ще ми коментира веждите. От такива неща не ми пука.
Имала съм кофти случки с луди хора, стигало се е до полиция и заплахи. Крали са ми снимки, намирала съм се в сайтове....и просто не искам да може всеки недоброжелател да злоупотребява. Колкото и да не вярвате, пълно е с такива.
Който ме познава на живо ми е виждал целият грим. Не изпитвам нужда да се показвам пред хиляди непознати.
В арабското предизвикателство почти всичките бяхме забулени, виждаха се само очите. Останалият грим е просто допълнение, но очите са душата на цялото произведение и точно те за мен са най-важното. На венецианското предизвикателство е същото. Ако си бях махнала наметалото и на двете снимки нямаше ефекта да е по-силен.

Ноеми, имаш страхотно име Big Ups Определено до сега не бях чувала някой в България да се казва така! Много ми харесва Simple Smile

# 248
Някой да е ползвал тази козметика Lily Lolo? Имат интересни неща и дори четки
http://www.lilylolo.co.uk/
Всичките продукти са свободни от тежки химикали, оцветители, парабени и пр. вредни съставки. Притежават антибактериални свойства, които подпомагат здравето и безупречния вид на кожата.

Има ги и в България http://www.zoya.bg/shop/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B5.60

особено бейби кабукито е много сладко Heart Eyes

Аз имам коректор и завършващата пудра.Коректора е покривен,напластява се без да стои брашняно,покрива пъпки ,зачервявания,а и е траен.От сутринта съм с него и не е мръднал.Пудрата е някак си копринена,дава бляскав ефект,но не перлено или бляскаво ами по някакъв студено-мокър начин Grinning И коректора и пудрата нанасям с малкото кабуки на Лили Лоло.

# 249
Второ, че съм супер нефотогенична

Скрит текст:
На бас че мога да ти докажа обратното  Mr. Green

Четките на УД са изненадващо зле, особено тези в палитрите. Жалко че не слагат вече моливи в палитрите, бяха много по-практични.
В един друг подфорум след уж безобиден спор се стигна до много грозно разнасяне на лична информация, честно бях потресена, та...едно наум.

# 250
Второ, че съм супер нефотогенична

Скрит текст:
На бас че мога да ти докажа обратното  Mr. Green

Нямам против  Mr. Green Как?

# 251
  • В една слънчева къща...
Здравейте и от мен в новата тема. Поръчах скоро първите си пигменти - мостри на МАС и с нетърпение чакам, за да ги пробвам.
Ел, невероятен е гримът в синьо, просто разкош  Heart Eyes

# 252
  • София
Banana_Moon много ми хареса, кое е кафявото?

а в синият грим на Elle направо се влюбих  Heart Eyes, много ми допадна новият фотоурок в бг дама

П.П. Може ли и аз да се включа във фейсбук групата  Blush

# 253
Забравих да кажа, Бананче, супер грим  Flutter По-често показвай нещица  Wink

# 254
  • София
от днес:
Скрит текст:
утре ще направя и розовото предизвикателство

Общи условия

Активация на акаунт