Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 39 013
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Лепи, жестоко е! Кои са сенките? С изкуствени мигли ли си?

# 256
  • София
мерси  Hug с пигмента от Инглот съм , а миглите са си мойте
п.с с новата спирала на ГР съм

# 257
  • в 1001-та нощ
Лепи, Banana_Moon  Peace пълен разкош показвате, Дами  Heart Eyes  bouquet

Аз съм пробвала една единична сянка на Севънтийн и никак не ми хареса  newsm78

# 258
  • София
Ноеми страхотна снимка на аватара! Невероятна!
Banana_Moon, много красив и нежен грим.

Тъй малко снимки. Ако някой каже, че е нефотогеничен може да си ги запази и да се сеща за мен! Пфу! Просто не става! Или съм прекалено опулена, или с прекалено отворени очи, или носът ми е огромен, или съм намръщена (заради 100005 опит).
Искрено се надявам утре сутрин да няма изплашени от мен с кафето  Praynig Praynig Praynig

Скрит текст:
Да ви кажа пробвах пигментите на есенс върху базата за пигмент и върху ФДТ. Различно е и всеки трябва да си прецени кое му е по - удобно за работа. Определено по - глитъровите са по - добре върху базата за пигмент. Залепват идеално. Все пак не очаквайте чудеса. Чесно казано аз ги взех за рисуване върху новогодишни украшения, защото ми трябваше нещо фино и евтино.

Тук се мазах с пръсти. Знам, че е нехигиенично, но беше проба и мноооого ме мързеше да пера четки след това. Три пигмента имам върху очите си - един тъмен от здрачната серия, бал и розов. Белият не си личи изобщо.

Тук имам сенки в сливово - патладжанен нюанс на целия клепач и само в началото на окото бял пигмент само за ефект. идеално ми се получи за целта. съвсем миниятюрно количество база мацнах там, където ща сложа пигмент и съвсем малко пигментмацнах и разнесох с мека четка, за да прелее.

А тук не ми е на фокус снимката, но много хубаво се вижда как блестят здрачния пигмент кръстен на Едуард и белия пигмент. С доста блещулки са, но са някак деликатни, когато са в комбинация, а аз обичам такъв ефект. 

# 259
Второ, че съм супер нефотогенична

Скрит текст:
На бас че мога да ти докажа обратното  Mr. Green

Нямам против  Mr. Green Как?

Ще те снимам аз, много ясно как.

# 260
  • USA, Steak State
След като пробвах базата в червена опаковка на Кларинс се осъмних в това, колко е идентична с тази на Лореал, която имах и се оказа, че съм права и не само аз съм го забелязала.
Реално можете да спестите едни $30, като си закупите Лореалската, качество, консистенция и усещане- еднакви.
Ето един блог пост за сравнение от някаква неизвестна за мен блогърка
http://www.iheartcosmetics.co.uk/2010/06/cheaper-dupe-of-clarins … stant-smooth.html

# 261
И аз забелязах преди време колко сходни са двата продукта като текстура,цвят,нанасяне.Всичко е измислено вече,брандовете се копират един,друг.Слагат нови имена,лъскави кутийки и $20-30-40 отгоре.

# 262
Аз ползвам базата на Clarins,много я харесвам.Коя е Лореалската,гледах линка,но не видях снимка newsm78

# 263
  • USA, Steak State

Пуснах си сергията в другата тема.  Mr. Green

# 264
TheBlackWidow   bouquet

# 265
  • София, Лагера
Момичета, мерси за комплиментите, чак се притесних  Blush
Скрит текст:
Снимката на аватара е професионална, много фотошоп, не съм такваз убавица баш, ама... пак съм си аз, де  Wink
Жаки, има и още една Ноеми, поетеса. А напоследък и доста дечица така кръщават  Simple Smile

Прави сте, дами, за снимките. Може би просто на мен не ми пука кой къде ще ми слага снимки (бтв виждала съм някакъв, който е слагал моя снимка с коментар "гаджето ми".) Но не ме притеснява, той може и София Лорен да си тури, ако му е толкова акъла Twisted Evil

Веселина  Hug, аз съм невероятен фен на сенките на Севънтийн  Heart Eyes! Имат такива цветове (ярки и наситени, аз такива обичам), каквито друга фирма не предлага. Само Инглот, но те са отскоро на пазара. Според мен си струват парите! Но има всякакви мнения, ето Алена не ги харесва, най-добре е да пробваш! (ярките, пастелени има всяка фирма)  Wink
За мен е най-важен цвета и консистенцията на сенките, не марката. Винаги изключвам най-ниския и най-високия клас - на първия нямам доверие, второто - за мен не си струва. Виж, на червила съм много претенциозна, там вече компромиси не правя (с едно мъъничко изключение на едно светофарено червено на Мейбълин)

lepidopteria, много харесвам грима ти, а и начина на снимане  Peace

# 266
  • в Кошера
Лепи, уникална, както винаги!  Heart Eyes

Ноеми, винаги съм мислела, че това на аватара ти е Диляна Попова.  Grinning

# 267
Второ, че съм супер нефотогенична

Скрит текст:
На бас че мога да ти докажа обратното  Mr. Green

Нямам против  Mr. Green Как?

Ще те снимам аз, много ясно как.

Не знаех, че и като фотограф се изявяваш  Crazy

Ваня, последния черен грим е много ефектен  Peace

Лепи, страхотен грим, както винаги  Flutter

На тази база на Лореал и аз й се чудя от доста време. Но четох отзиви, че май не е подходяща за омазняващите се кожи и съм с резерви. А базата на Кларинс преди време я пробвах и въобще не ме впечатли с нищо, за да се навия да дам 50лв за нея  Wink
Днес тествам ФДТ на Ланком. Да видим дали ще се спогодим с него.

Ще ги преслушам аз и Севънтийн, то се е видяло  Whistling Ще поразгледам някой по-интересен цвят и ще взема за проба.

# 268
  • София
И на мен на Диляна Попова ми прилича  Heart Eyes

Страхотни гримове сте показали! Голям кеф ми е да разглеждам  Embarassed

За кафявите сенки - проверих. Оказа се, че са AMC Shine 42. Пак са блестящи http://1.bp.blogspot.com/-DGotvFUpAr8/T34X5-4oRiI/AAAAAAAADZQ/D_ … 1600/inglot17.jpg но при блендирането по-голямата част от блясъчетата паднаха.

# 269
Между другото това е нещо, което съм го забелязала при сенките на Инглот и не ми харесва - падат блестящите частици при преливането  Rolling Eyes Сенките от сорта на DS, като се нанесат с потупване на подвижния клепач са супер. Но ако се пробват нанесени с блендираща четка, нищо не остава от красотата на сянката, блясъка пада и остава матов цвят  Rolling Eyes Не знам как е при другите марки.
Много съм заглеждала рефилите на Сефора. Там има супер блестящи цветове. Те как са, като качество? Нещо тук никой не ги е споменавал до сега  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт