КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 665
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, работарки! Simple Smile
Анкасче, тъкмо да сложа кафенцето и ти ме изпревари! Hug
Благодаря за положителната енергия и на теб!  
Мери, разбира се, че ще има по едни стиснати палци и за теб! fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Малката сладуранка трябва да си има другарче, затова успех когато му дойде времето! Praynig
Жаки, такава си ми тактична и добричка! Simple Smile Знаех си аз, и затова си ми така на сърце. Heart Eyes
Прегръщам те!
Паце, еххх тази работа.Все няма край.Но така е в БГ, за съжаление.Работиш за 3-ма, а ти плащат за един(даже ако можеше и за половин). Whistling
Зичката ми се губи по тъча. Rolling Eyes Еййй, веселячке - идвай, че липсваш!
На всички ви желая един ведър, усмихнат и спокоен ден!(и на неспоменатите също) Simple Smile bouquet

# 91
  • Пловдив

Добро да е утрото ви момичета ,а денят ви прекрасен!
МАМЧЕ,Фейчето ,Жаки, и другите момичета са ти го казали няма да го повтарям и аз.
 Само ще ти изпратя всичката си позитивна енергия и ще стискам палци. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

МЕРИ,и за тебе стискам палци всичко да е наред. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
36г. си са пубертет направо бреееееее Joy Joy Joy Моя позната цял живот нямаше деца и като влезна в критичната забременя на 51 и си го роди .Ти къде се пишеш за стара hahaha hahaha hahaha

Жакито си я знаем за нея стискаме вече. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Куинчееееее много ми е драго че писа Hug Hug Как е малката принцеска? Hug

Бе къде изчезнаха някои  newsm78 newsm78 ЕЛИ, МОНИ,ДИДКА,СИСКА И ТЯ ,ТАТЯНКА БЪРБОРАНКА,  ТЕДИ,  изпускам още някой но те си знаят кои са и веднага да се явят в изповедалнята Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

П.П .   с Анкасче заедно сме писали ,и аз те ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хайде и Мамчето и тя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  ...не мога да публикувам бреее голям майтаппппп  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 92
  • Видин
Ехооо, привет банда! Hug

Анкасче, и аз приключвам месеца и инвентаризация трябва да почвам...ама едно по едно Crazy

Ние пък си имаме четири кученца newsm68Ето вече съм многодетна майка Mr. Green
Данчо е ходил да ги види - черно, сиво и две шарени.Нито едно бяло като Белла Crazy

Мамче, Зиче,Мери ииии всички останали Heart Eyes

# 93
  • Пловдив
ЖАКИ, ХА ДА ВИ СА ЧЕСТИТИ ПАЛЬОШИТЕ! Hug
Мале като се сетя нашата кучка като роди 12 и какво беше в къщи ooooh! ooooh! ooooh!

Да видим кой в коя графа спада   #Silly #Silly
я съм гарга рошава rotfImbo бие се само през много гладни години smile3532 smile3532 smile3532 smile3534 smile3534 smile3534
Другата година ще съм кукумявка и ще ме забранят със закон  smile3508 smile3533

# 94
Юхууууу.....Ей мЪ на и мен..... ooooh! (не че има кво да гледате де....).....хихихихи...

Попрочетох ви отгоре-отгоре.....(няма да ми се сърдите моля!) ....Имам си "уважителни"  причини  Mr. Green Laughing hahaha

Мамеееей....Зарад теб се "надупих"  тука да пиша....'начи.....Прочетох те и се разплаках....Даже сънувах сънища....как ти обяснявам да не се отказваш.....Оффффф.......Аз съм много емоционален човек и всичко ми минава през сърцето!
Майка ми ме е родила на 38 години.....Може да се каже,че съм късно бебе(особено за "ония години" ) ......Живяла съм доста години в чужбина (Италия,Испания,Франция и Норвегия)......Да ти кажа,че в момента имам ученици дето са по Австралия,Щатите,Нова Зеландия.....

С всички говорим все едно и също.....Жените раждат все по-късно.....След 40-42-45 ........Раждат нормални деца без малформации и ги гледат щастливо и децата израстват пълноценни ....хора....(че ми е омръзнало от думата "гражданин")...

Само в нашата държава всички се държат ,като,че ли всичко е свършено с една жена кат мине 35-40 години....

Аз самата го изживявам на собствен гръб!.....За да ми повярваш ще ти кажа,че съм на 39г. .......Живота ми се стече така,че да не намеря подходящ партньор в живота си до момента.....Имам неуспешен брак,но слава Богу се отървах навреме( подробности който го интересува - на ЛС,щото ......така.....) ....
Сега имам достоен партньор и не се отказваме за бебе......Но винаги ме свива под лъжичката кат трябва да ходя на лекар......Все чувам - нямате време,риска е голям,може да се роди ненормално......ПоловинЪт винаги стои зад мен и влиза с мен на преглед за да не ме тормозят с подобни "термини" и кат започнат казва......Тя ако трябва няма да ражда тук-а.......Вие само кажете дали всичко  е наред с нас,,,,,,Не ви караме да ни ставате личен гинеколог.....
В чужбина жените раждат по-късно......
Доктора почва..."Да де ,ама...." ....И Половинът се намесва пак..." Вижте какво.......Кажете изследванията добри ли са?"
- Амииии......Така кат глеадм -ДА!
- дОВИЖДАНЕ и благодаря за прегледа..
-Ама чакайте не съм свършил...
-Да,ама АЗ съм свършил с вас.....Не позволявам да товарите жена ми с негативизми...
-Да де,ама трябва да сте подготвени за рисковете...
-ТЯ,няма да ражда в БГ ,ако така се наложи......НЕ и след всичко ,което искате да ни кажете за да ни разкандардисате да имаме дете....И после що България нямала прираст!!!!..... Twisted Evil

През цялото време аз седя така ... Shocked Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes

.....Прибираме се,ТОЙ праща резултатите на свой приятел в чужбина(в Норвегия) и говорят по Скайп...
В един момент обръщат на английски,та да мога и аз да разбирам...
Приятелят му казва(гинеколог !) ......Виж какво - свиркай си и си гледай живота....Не се вторачвай в това кой лекар какво ти е казал,защото трудно може да се внедри в главата на някой,е щом жената няма и е нямала заболявания(сраствания,хернии,бактериални проблеми,гинекологични болести и т.н.) може да си забременее и да си износи плода без проблеми.....Дори и да има такива проблеми - те се лекуват!!!
Живейте си живота и се радвайте един на друг!!! .......Като се отпуснеш бебетео ще дойде дори без да очакваш,защото психиката ти ще е спокойна.....

Написах,каквото исках да ви споделя.....Офффф.......Много писах май....Ще ми простите......

Люска,прегръщам те силно....Бог да прости сестричката ти! ....40 дена минаха бързо за нас,но за вас сигурно изобщо не са били лесни...... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Душичка! Дръж се!

Зичоноооу..кво да праЯ...... Ей с такива неща се занимаваме с Половинчо напоследък..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 95
Мастърче, много съм трогната от вниманието и разказа ти! Hug Hug
Благодаря ти за това!  bouquet Гушкам те и се моля да сбъднеш своята мечта! Praynig
И аз съм същата чувствителна душа и неведнъж съм плакала на разкази на момичета, пишещи във форума.
Зичкееее, пубертет викаш, таковата, на 36 Laughing
Ами хубаво, де.
Иначе аз съм в графата оскубана патка.Ама само на някои места пък! smile3534

# 96
Мастерче Hug Hug Hug и на половинчо Hug Hug Hug МЪЖ НА МЯСТО . ЕВАЛА!
зиче... Joy Joy Joy Аз понеже имам един недостатък/ за един си признавам без бой/ не си знам годините!!! Наистина. Дълго време разправях че съм на 34, а когато най накрая, след 2 години станах на 34 - Галин ми каза - "най-накрая - айде измисли си сега друга възраст".
И сега... гледам ти списъка Joy Joy и си викам - Бекас съм - БЕКАС... и горда при това... ooooh! ooooh! ooooh!
И сега чета Мамчето че патка... проскубана тук таме... И се сещам че вчера я питах на колко години е, и определено е по малка от мен.
ТА!!!!!
Незнам дали е патка Мамчето...
Ама АЗ със сигурност съм ПАТКА - заспала при това! Joy Joy Joy
Извинете за отклонението - ама не се сдържах Mr. Green

# 97
  • Пловдив
МАСТЕРОНКИИИИИ Hug Heart Eyes нали знаеш колко си ми скъпа и колко те ОБИЧАМ!!!
Половинат е това Човече което в път ще те вкара да знаеш Mr. Green Joy
Евала и да го поздравиш специално от мен ,за всичко което прави за теб!!!
Казвала съм ти всичко си идва с времето НАЛИ???

МАМЧЕ ,патка патка ама де да бях и аз пубертет патка Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Зачеркват ме вече от списъка ловците явно. Mr. Green Joy Joy Joy

ЮЛЕ, има такива периоди Peace  аз също така като бях в графа патка си стоях на едни години доста време Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy
Тъй ,че не се отчайвай ще мине Mr. Green  и после като дойдеш в моята гарванска графа ще стоиш известно време на по малко години  Wink  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 98

Ето ме и мен - патица, ама "шукаритетна".  smile3534
Или, може би, ето така:

Мастерче,  Hug И при вас ще дойде щъркелът. А Половинчо да ти е жив и здрав. Точно така трябва да се държи един бъдещ татко.
И на мен се опитаха да ми кажат някои приказки за къде съм тръгнала на ТЕЗИ години, като вече имам други деца, ама моят мъж бързо ги накара да си глътнат края на изречението. Щото той не говори много, ама какъв поглед може да извади....

Айде сега, дамите с "уважителните причини", даваме ви разрешение за по-чести отсъствия, а патенцата ще ги броим на пролет (или когато им дойде времето). 
Heart Eyes

# 99
Здравейте  Hug!
Не съм се вясвала няколко дни, ама ви чета редовно.
Мамче, Мастъчре, Мери, много ви се радвам  Hug! Щом сте здрави и имате желание не може някой да ви го прекърши. Успех, момичета! Когато силно поискаш нещо то рано или късно идва.
ЗичеLaughing  Laughing  Laughing, разбиваш ме! По таз класификация аз съм  Голяма Бяла Птица, жалко че все съм си мислила за лебед, ама .... цък... с Мамчето сме почти набори, може би и с Фейчето!

# 100
Такааа, като гледам сега май ние двете със Зичето, Зиче  Heart Eyes Hug, сме рошавите гарги тука така че ейто  ни да ви се представим най-официалнооо

ма сме убавици бреее  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Момичета, пак се връщам на бебешката тема. Хич не му мислете, сега като ви чета виждам, че толкова години нищо не е мръднало - имам предвид докторите и отношението им, ами вие знаете ли, че когато аз родих малкият си син бях почти на 30 и  тогава  също имах такива приказки  казани  от докторите - ега си егатито, как да не каже човек, че са отвратителни  Mr. Green, защото природата го е доказала, че не са прави. Много ви се радвам, няма да се отказвате и отчайвате, да знаете, че чудесата се случват вярвайте ми  bowuu Hug Hug Hug

Мастерче, браво на твоят половин, направо ми иде да го прегърна (ама съм надалече) Simple Smile, голям ЧОВЕК е браво  bowuu Peace , а ти си невероятен човек и заслужаваш всичко което правят за теб, отпусни се и се наслаждавай  Hug Hug Hug Hug

Изчезвам, защото може вече  да ме бият  Mr. Green

# 101
Ей мЪ пак  Ииииихааааааа.....Пай сееееее Кац!  ......Голяма бяла птица,мА не лебед.....

# 102

Зачеркват ме вече от списъка ловците явно. Mr. Green Joy Joy Joy
:

И аз те обичам Зичеей......Пък аз кат те гледам виждам,че тебе отдавна те е "стрелнал" един виден ловец.....И кат гледам добре те държи толкоз години.....
Юлето и тя......Альоооу......Паткитеее.....

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Фейчониии,Анкасче,Розали ....И другите от бекасо-паткарника  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 103
  • Пловдив

smile3532 smile3532 smile3532 smile3534 smile3534Моята фото сесия

Голям купон настана с пернатите rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
бреееееее ама то има  много видове туканка май  smile3534 smile3508

Ама с Анкасче водим класацията на гаргите нъцки smile3534 smile3534
 Та и да не сме рошави вижте как се издокарваме двечките.

smile3534 smile3534

Мастеронки ,паткераноооооооуууу   #Silly rotfImbo rotfImbo rotfImbo каква дума само Sick Sick Sick
И ловец е и рибар е бат Дончо ,ама примката му здрава излезна Joy Joy hahaha

# 104
Говори Бай Брадър
СлушЪй мЪ внимателно...чИ щтЪ изплющтъ!!!!!

Мастерче бързо да цензурираш снимките. Или поне да им сложиш червена точка +18 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ма каква е тази гола сесия?Какво е това нЯщУ? вИднага да сЪ коригираш!!!!

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 17:29 от JuliS

Общи условия

Активация на акаунт