КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 572
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Пък когато съм в състояние ще ида и ще направя дарение в църквата.Само дано и Господ ми помогне  Praynig
Дано, Луско, дано! Praynig Ти и сега можеш да го направиш.Занеси една питка и нека да ти четат молитва за здраве. Hug Hug
Иначе съм тук, ама никой като не пише .. и аз се спотаявам.Някак и на мен не ми се пише сама.
Обаче някой появи ли се - веднага съм готова за приказки. Simple Smile
Искам да се похваля, че новата прахосмукачка Ровента направо сама чисти, малко само трябва да я насочвам. Party
И гювечетата наготвих, и скоро ви оставям ..
Хубава вечер, птиченца.
Бъдете с хората, които ви обичат! Heart Eyes

# 511
  • Пловдив
Аз забърках една постна супичка от картофи,ориз и моркови,и тъкмо ометох една купа с овесени ядки и кисело мляко.Няма да и се дам на тая болест така лесно,мамка му...В състояние съм да ям всякакви полезни неща само и само да живея  Naughty А ако не се окаже рак,съм рекла,че ще купя бонбони и ще черпя де кого срещна на пътя.Пък когато съм в състояние ще ида и ще направя дарение в църквата.Само дано и Господ ми помогне  Praynig

ЕЕЕЕ те така те искамммммммммм Hug Hug kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss
Иди на църква хубаво ти е казала Мамчето Peace
Там искай да ти четата служба за премеждие да ти се размине демек и за здраве той попа ще ти каже като му обясниш за какво става на въпрос. Peace Peace
Раздай нещо на комшиите предварително за премеждие  Peace Peace

ТРЪНКА , Hug ти що не си пишеш при нас бреее Hug Hug Hug  я бързо тука се включвай и кажи нещо за себе си Hug Hug Hug

МАМЧЕ, и на мен сама не ми се пише нЯшУУУ Wink Joy Joy
Ровентата е супер прахосмукачка знам я имала съм  Peace Peace Със здраве да си я ползваш Hug Hug

ФЕЙЧЕ, РАЗБРАХ ТЕ шЪЪ знаИшшш hahaha hahaha hahaha
И азз теее   kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss

Аз след малко ще правя поредната трета тава баклава с големина на тавата 35см Peace,  че не могат да се наядат с баклава тези нашите hahaha   ... ужассс ooooh! ooooh!
Но ще им я залея за нова година ако устиска дее до тогава. hahaha hahaha hahaha

# 512
Ей мЪ!  smile3535

нАШИТЕ ГЛЕДАТ ТЕЛЕВИЗИЯ И АЗ  - ЦОП ПРИ ВАС! Mr. Green

юЛЕ,честит ти таблет! Със здраве да го ползваш!

За бахура.....Кво да ти кажа......Купения няма нищо общо с домашно приготвения.....В купения слагат квот намерят и все има разни хрускащи гадости.....А аз си купувам от месарсия магазин всичко,каквото искам да сложа.....(бял дроб,черен дроб,шарено месо,сърце...Минавам месото през машинка за месо,ама едра....После овкусявам смляното със сол,бахар,черен пипер......Изчиствам отвън и отвътре червата(дебели) и с фуния пълня в червата,като завързвам краищата....После ги надупчвам,подреждам в голяма тенджера - добавям лук,морков,зърна черен пипер,дафинов лист....Варя час и половина на слабо след като заври.....После охлаждам и преди ядене обелвам.....Голяма вкусотия за който обича де.....

Ето снимка...

# 513
Еееее,нееее,край  Naughty Мастерче,ама бива ли така,направо не лигите ми потекоха,ами сълзи от очите като прочетох и видях бахура.Имай милост към мене,моля те!Оффф,ся цяла нощ ще го сънувам с тая моя постна чорба.
Зиче,сега не мога да ида до църква-най-близката до нас ми иде далече пеша/а транспорт до нея няма/ в момента както нямам сили,а и съм сама с трите деца.Почти през целия ден лежа,ставам колкото да наготвя и хапна.
На всички ви лека и спокойна нощ!

# 514
Здравейте и Весели празници от мен! Аз се позатрих, но тези дни изобщо не ми е до компютър. Предпочитам да съм с любимите хора, да се видим, да си поговорим ... и така.
Коледа мина тихо и мирно, донесе спокойствие в сърцето ми и много топлина. Пожелах си нещо много малко от Дядо Коледа и ми се поднесе, така че от това какво повече да желае човек  Simple Smile
На всичик ви пожелавам да сте здрави, да сте благодарни за всяко добро нещо, което става в живота ви, да се радвате на любимите ви хора и да им показвате при всеки удобен случай колко много ги обичате и ги цените. Наздраве от мен!

# 515
Не вярвам да спите,сигурно шетате  newsm78 Яяяяя,поспрете малко и елате на кафе!

# 516
а добро утро и от мен!
Луска, и аз бахура сънувах, и аз...
Сега хич и не шетам - пия си кафенцето и гладем как заваля снега през прозореца.
Днес ще ходим на освещаване. По после ще доприготвя подаръка. Лошото е че прочетох Трънка бодливка чак снощи... а сама се не сетих да купя кърпа или покривка. Но купих 2 малки торбички от плат с връвки. Едната ще напълня с едър боб - да е пълна къщата. А другата с монети - да се трупат.
И така.
Бе ще се справя. Но този сайт на Трънка Бодливка много оригинален.
Искам да слагам цветя и усмивки в поста... ама нещо не ми работят
Биби , хубаво е човек да е сред лубимите хора на празниците - нали затова са празници...
Моят любим човек обаче от вчера е болен. Такъв грип го гази... че като нищо ще се натръшкаме за НГ.
Оставям ви малко да се заема с подаръка ...после пак

# 517
Добро утро, ето ме и мен   food010

Люска , тенкю за кафенцето   Hug Hug Hug

Юле, приятно изкарване на купона  Peace Hug Hug Hug

Яяяя Бистрето се появила  Simple Smile  Бистре, радвам се за теб, пожелавам ти  тия щастливи мигове и хубави емоции да не те напускат и през Новата година  Hug Hug Hug

За бахура, няма нищо да казвам  Crazy, добре, че не съм бременна щото  Мастеркони , да знаеш ще трябваше да ми пращаш или да идвам на място   Heart Eyes Hug Hug Hug

Зичкаа , посрещна ли снахата  Thinking, дуволна лийй  newsm78   Heart Eyes Hug Hug Hug

Аз днес ще чистя, след обяда ще правя торта за любимия за утре и едни еклерчета, надвечер ще трябва и нещо да сготвя, може би тиквички с ориз - разтоварващо преди голямото плюскане  hahaha - та тъй, да не ме мислите кат се губя де съм де  Twisted Evil

Спорен и приятен ден на всички ви  bowuu Hug Hug Hug Hug

# 518
  • Пловдив
Здравейте сладурки мамини Hug Hug Hug Hug

Бистрето се сети и тя да се появи Hug Hug Много любов и щастие ти пожелавам Бистре! Hug Hug

Юлееее с подаръците си номбър 1 Peace ти си знаеш какво да правиш и винаги е оригинално Peace Peace
Весело гости Hug Hug

Мастеронки изкусителко ни еднаааа Naughty я да ни направиш по едно бахурче и по пощата вИднага да го пращаш hahaha Joy Joy Joy Joy Joyмайтапче Hug
Много хубаво изглежда а Тонката така обича таквиз работи ама ме мързи нещо не съм в кондиция да му правя newsm78 Добре че той поне не го е видял Mr. Green Mr. Green
Поздрави и прегръдки на мама и тати от нас  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зичкаа , посрещна ли снахата  Thinking, дуволна лийй  newsm78   Heart Eyes Hug Hug Hug

Много любезна Thinking
На Коледа ме похвали ,повтори няколко пъти , че такива вкусни пържоли не е яла през живота си Crazy Похвали ме и за коледните сладки. Outta Joint
Вчера пък изяде две парчета баклава и пак похвали  отнесох  Outta Joint Outta Joint  дано да са искрени Party

Пека фъстъци а сутринта варих леща за разпускане ,че от тези меса вече ми се  Sick

Какво ще правите за новогодишната нощ момичета? Анкасче вече я знаем тя големи приготовления ама на мен меса не ми се ядат беее ooooh! Whistling

# 519
Аз таковата за новогодишната нощ по-скромно ще я караме май.Салати-руска и снежанка,ама готови,че нящу не ми се занимава.За хапване -пълнени пържоли в йената,зелеви сърми,кУфтета и картофи или на фурна или на салата.Мезелъци-квот си избере моя от мангазина  Mr. Green Десерт-също купен.И накрая баница с късмети,с готови листи.А така си мечтаех тая година за първи път да се пробвам да направя капама  Tired ,нооо...догодина  Mr. Green Миналата година и баклава правих,и овчарска салата,и шопска...бяхме повече хора.Сега някои от тях безвъзвратно липсват,други са пръснати самички,трети нищо не мой да ядат...Важното е да сме здрави,живи,да посрещаме още Нови години  Naughty

# 520
Люска,  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed така  ми харесваш, да знаеш, махни ги тия мисли лошите, вярвай, ние вярваме и догодина и капамата ще направиш и всичко друго, аз съм сигурна   bowuu  bowuu

Аз пека еклерчетата и наминавам да в инагледам, тортата я направих, остава да се  украси, не знам дали ще се получи, съкпия обича  торти от рода на парфета и чийзкейкове и спренах нещо  съчинено ама да видим дали ще стане, дано да стане чеее, ама и украсата ще я решавам в последен момент квото ми дойде на ум, няма да е нещо кой знае какво - нещо съвсем семпло и съм я кръстила тортата "бяла банона приказка" - ама да видим  Crazy

Ина че 31 - ще сме 13 човека, аз ще правя пържолки и картофки, туршийки и  подредбата на масите - това ще е от мен, другото смеси го разпределили, ще има питка, баница, торта, мезета и общо взето това - няма да са много неща, ще наблегнем на танците  Simple Smile

Хайде отивам да си видя еклерите че да не  ги изгоря, чаф за сега и  Hug Hug Hug

# 521
Юхууу....Ей мЪ нА.....   261uu  261uu  261uu  261uu  261uu

Ние на НГ ще бъдем на пържоли на тиган( овкусени с черно и червено пиперче и поръсени с винце) като основно.....Иначе ще има доста ордьоври....Една побългарена скордаля ще направя,че много върви(смлени орехи,цедено кисело мляко,чесън,олио и дребно нарязани кисели краставички),туршийки,кьополу....Погача една ще направя....Бахур,пастърма и т.н. мезета.....Баклава и баница......Толкоз от мен май.....

Обаче тая скордаля направо се изяжда за отрицателно време,особено с питка.... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Зиче,кат не искаш месо ще не си направиш едни постни чушки бре? Има пресни зелени сега по магазините ....Аз за Бъдни Вечер направих такива,пълни с лук,морков,ориз,черен,червен пипер,солЗадуших малко в олио плънката.....Пълня,(отгоре ги топнах в брашно) но по-рехаво ги напълних и ги оставям да се варят час и половина.....Станаха......ТРЕПАЧ! .....Майка ми си облиза пръстите.....И изобщо не си личеше,че няма месо...Сочни станаха и ужасно вкусни....

# 522
Добър вечер момичета

Честито Рождество Христово с огромно  закъснение!
Нека здраве в домовете ни цари,от щастие и късмет да не се отървем,и не на последно-да бъдем по-добри!

Аз се загубвам,но си имам причини,които се опитвам да разреша по-по  различен начин-дано да успея

Чета,че обсъждате трапезата за НГ
Нашата мисля да е така:пържолки,кюфтета,картофено пюре,чушки бюрек,кашкавалени топчета,салата-туршийка и зелена салатка с риба тон,баница с късмети,баклава,мезета-луканка,филе и пастърма,ядки,плодове-може и нещо да пропускам,но горе -долу това

Ако немога да се включа повече за тази година -Ви пожелавам приятно изпращане на тази и весело посрещане на 2013 година,момичета
Радвам се,че ви открих и много често осъзнавам как мислено нямайки време да вляза си мисля за вас Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 21:40 от МИРО И ПОЛИ

# 523
Хайдеее,стига спахте!Ставайте и да пием кафе!То голямо шетане,голямо нещо,спрете се малко и през новата година пак на вас ще се падне шетането  Mr. Green

# 524
Добро утро, Луска! Hug
Тук съм аз, благодаря за кафенцето - перфектно е, както винаги. Heart Eyes
Ама нещо ми е паднало настроението баш в навечерието на Новата година ... Confused
Явно равносметка за отминалата година ..
Имах две мечти в съзнателният си живот, и двете не се осъществиха.И понякога мечтите не се случват, колкото и силно да си вярвал в това.Защото позитивно мислене без позитивни действия = на позитивно нищо.За едната не се борих, признавам, но .. така е устроен живота. Sad
И за да не скапвам празничното ви настроение ще ви пожелая:
В навечерието сме на Новата 2013 година, която предполагам всички очакваме с частица Надежда и  Вяра..
Сега е момента да се освободим от всичко старо и ненужно, за да дадем път на новото и по-хубавото в живота си.
Надявам се Новата година да ни донесе всичко хубаво, което старите не са успели, да бъде начало на един по-красив живот, изпълнен с много усмивки и любов, нека бъде година на
сбъднати мечти!
И не забравяйте точно в 00:00ч., заедно с празничната наздравица за своето желание!Погледнете към небето за своята падаща звезда и  ... след това работете лудо за постигането му! Hug Hug Heart Eyes

И да честитя РД на мъжлето на анкасчето. hug
Да ти е жив и здрав, юбилейният рожденник!  bouquet
Много късмет, поводи за радост и благополучие му пожелавам!
Весел празник, мила - вярвам, че ще е чудесен! nbirthday Tada

Общи условия

Активация на акаунт