Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 165

• 37 189
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Радвам се,че ви хареса поздрава ми !

За пореден път Милка - браво момиче !  Откога говоря аз, Мариянка  и тя  същото повтаря на ден по няколко пъти. Като в рекламата - ще се съберем вярващите !

В темата съм духом, но "физически" правя една клип- изненада за колежките си за Коледа. Дето се вика идея вече имам - нужно ми е време и още  мъничко видео и снимков материал

Както се казва сега събирам "съставките"  за "бомбата" - само да успея да направя това което съм замислила и ще бъде... шоу /надявам се да им хареса /

Ако мога да ти помогна със снимковия материал... имам какво ли не по темата Коледа. Simple Smile

# 661
  • София
Едно клипче с Енгин, за разведряване

Engin Akyürek Yabancı Damat Hamam Sahnesi

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 23:48 от Dilemi

# 662
Един от шедьоврите на Хриси.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Скрит текст:
„Чалъмите на една умна и красива дама”
от Мукадеса-Пуетеса Кетенджи

Глава първа:

Скрит текст :
Чалъм 1 – Дикулте.

Първото и най-важно нещо при чалъмите е дикултету. Ако някой ви каже, че можете да забършете, демек свалите един обект, демек мъж, облечена с поло, хич не му вярвайте. При всички случаи не ви мисли доброто или сам е хвърлил око на въпросния обект и иска да ви направи мръсно. Деколтето е особено важно, защото един мъж, в повечето случаи се предполага да е по-висок от вас и ще ви гледа от високо (изключвам Рааамито, щото него съм го взела по други съображения, които ще разисквам в друга глава). И къде ще му попадне погледа, ако не в пазвата ви? Да не мислите, че ще ви гледа очите, косата или зъбите. Мойто енище Керим, се прави на много скромен, обаче съм го хващала един два пъти да ме заглежда, точно в деколтето. И е прав човека, при условие, че неговата жена, сякаш с поло е родена. ЗаУшена до носа. Три екземрляра и подарих от новата си книга и не й увира главата. Искаше да си шие булчинската рокля с поло, едвам я разубедих. Добре че и Аблата се включи, та ни уйдиса на акъла. Младоженеца, завалията щеше да го втресе. Той и без това е за окайване. Година и половина на сух режим. Предложих му се пет-шест пъти, ама още се услушва. Понякога имам чувството, че е бавноразвиващ, нищо, че е завършил вишу. Не вдява от намеци и чатлаци, хич. Аз не за друго, ами за здравето му мисля. То вече почна да му се отразява и на психиката. Съвсем наскоро, като отидох да го проверя към два часа през нощта дали не се е отвил, го чувам да бълнува: Фатмагюл, целувки, ябълки, език, грозде, сусам, шам фастък... Ми не е нормално това, ама кой ме слуша мене.
Напоследък малко по малко, под моето влияние, макар няколко пъти да се наложи да я вържа за леглото за да й чета от книгата, Фатмагюл, започна да се облича по-свясно. Неистови усилия правя за да я вкарам в пътя, но не винаги успявам. За съжаление има и такива хора – типигьоз. Вари ги, печи ги, искат да си останат прости и демоде.
Та да се върнем на деколтето, Фатмагюл я дадох за пример. Въобще нея често ще я давам за пример, какво НЕ трябва да правите за да съблазните един мъж.
Деколтето, само по себе си е важно, но много по-важно е как го носиш. Има си и други чалъми, не е само в конфекцията.
Задължителните чалъми при едно деколте са – изпъчена стойка, наперена походка, и хубав бюст като моя. Ако нямате хубав бюст, веднага си набавете. Чух, че продават сякакви размери и модели. Мъжете държат да има матриял за гледне и пипане. И който ви разправя друго най-нагло ви лъже. Богатия ми опит от преди брака и малко след него сочи, че един мъж не го интересува колко мозък имаш в главата, а какъв номер ти е сутиена. Ето, аз може да имам мозък на министър-председател, ама кой ми го цени? Никой. Добре, че природата ме е дарила и с други дадености, които ще изброявам и изтъквам в следващите глави.
Към книгата ще приложа и видеоматериал, как точно да си нагласите деколтето за привлечете вниманието на обекта, демек мъжа. Хубаво гледайте, после да няма недоволни.

Видеоматериал:

Скрит текст :

п.п. аку съ чудите, що успявъте да ми разбирети, кво съм написала, то е щото Издивателствуту съ тръшнъ и настуя да ми зачисли Ридактур. Но нещу напуследък многу ма нерви, та ши видим дъл нямъ да гу увулна. Жина е междувпрочем. От Булгаристан. Някаква отракана устатница от бг-мамата. Другия път ши настуявам за мъж-ридактур, ако можи с мустаци. Можи и енището Керим, че от сичку разбира.

# 663
  • София
Engin Akyürek (yabanci damat )

# 664
# 665
# 666
  • София

ГониHug

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 23:41 от Dilemi

# 667
Dilemi Hug    bouquet

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 23:50 от Goni

# 668
Ех, Булут...

Впрочем, Дилеми, днес осъществих малък пробив в семейството. Simple Smile Успях да убедя сина си, че филмите с Енгин, които гледам, си заслужават и нямат нищо общо с бозата... дано престане да ме подиграва вече. Simple Smile))

# 669
  • София
Türkiye'nin Yıldızları Engin Akyürek Beren Saat Samba Dance
/ Engin Akyürek ve Beren Saat Samba Dance/

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 00:22 от Dilemi

# 670
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Аз съм с преговора - 29 и 30!  - Ще ти докажа, че те обичам! и "Дригите"
Не се сърдете за "другите", защото ако не бяха те, независимо лоши или добри, Керим нямаше как да докаже каквото и да било!!! Нямаше да успее без подкрепата на Мерием, без появяването на Кадир и Йомер, без най-добрите чувства на Рахми, без новия приятел Емре, без дори наличието на враговете си Яшараните, без падението на Оня и ...
Та ето моите бележки, отразяващи чувствата ми. След като Керим се предаде, първата реакция на  Мукаддессссс.  Какво е казал? Какво е разказал? Започна да ѝ пари под краката. Изпадна в паника. Много се бори със самата себе си, да не звънне на Мюнюр. Но ние знаем, че го направи по-късно и то не веднъж. Но поне за сега имаше полза от това, че я набиха. /И сега малко отклонение. Забелязах, че телефона на Мука има същото звънене като моя. Е, сложих на пауза и веднага си промених мелодията!!!/
Леман за първи път дава признак, че започва да полудява в сцената в болницата, когато Шамси не я пуска при Вурал. Много достойно се държа, когато се засече с Мюнюр и пред другите каза, че е сгрешила!!!
Има нещо, което не е толкова подчертано, но съществува, според мен - близостта на Леман и Мелтем. Мелтем припадна на сватбата си точно, когато се ръкуваше с нея. Сега макар, че скандала стана, когато бяха в новия дом на Мелтем, тя в болницата я подкрепи и отведе. Не забрави, че от нея по един или друг начин разбираше най-много за тайната.
Мелтем очакваше, че историята с ФГ е истина, но най беше шокирана от наглостта на Решат. Е, това ѝ дойде в повече и веднага заяви, че ще е на страната на ФГ!!! Много скоро щеше да се сети, че притежава едно от важните веществените доказателства  от онази нощ - пръстена изгубен на местопрестъплението. Това, което не успя да прецени добре е, че не трябваше да се доверява на Оня.
Баща ѝ - "политикът" Алагьоз не се посвени да търгува развода ѝ с Решат.
Родителите на Оня стигнаха до най-ниските нива, като предложиха пари на Асу. А той пък падна още три пласта под земята, в сцената когато обърна масата и така се се "зарадва", че ще става баща. Сцена подобна на тази в болницата с ФГ. Дадоха му възможност са поправителен, но не го пак издържа!
Емре отиде да пита в полицията, защо са отвели Керим и после се навърта в кухнята при Фатма. Но това не е нездравото любопитство, а загрижеността му за хората.
Рахми беше много притеснен в прокуратурата не може да стои спокойно, мести се от стол на стол иска да е до вратата и ... Супер игра на Булент!!!
Добре, че е трезвата мисъл на Мерием. Как не получи някой удар в тази ситуация не знам. Майстор Галиб помага и от отвъдното. Пак благодарение на него намериха Кадир. И тук отклонение. В сцената с погребението на съпругата на Кадир се снима голяма час от екипа. Тази, която говори с Кадир е Едже. Мелек е на по-заден план.
Лекетата се връщат на мястото на катастрофата и после отиват до къщата, но не знаят, какво е направил Керим часове преди това. Добре, че не изтече информация, защото не ми се мисли какво "подвизи" щеше да извърши Мюнюр. Много ми допадна, как го извика прокурора в Измир да го предупреди, че няма да приеме никакъв натиск. Много ми хареса и когато полицаите отидоха в холдинга да арестуват Ердоан и Селим и не попитаха секретарката дали са тук, а казаха - Съобщете им че сме тук!!!
За ФГ беше много тежко наистина. При прокурора за първи път се произнася истината на глас. В прав текст се казва какво е станало Онази нощ. А тя милата мълчи с наведена глава. Добре, че се появи Кадир, та я накара да се усмихне през сълзи, като каза, че ще успеят!!! Е, много ми стана болно, от думите ѝ към Керим. Тя призна, че е ядосана на себе си, защото тогава не е казала всичко в полицията. Но сега станало така, че той е направил това да е негова победа. Не беше права! Много боли от такива думи!!!
А той горкия какво ли не понесе. Но като чуя от него това Алама, Алама , направо реввам с глас!!!
Има една негова реплика при изслушването пред прокурора в Измир - ... Мислехме, че се забавляваме!... Ами аз за това все се страхувам от забавленията, защото при забавлението, често се губи контрол и изобщо не се мисли.  
Хареса ми и това как показаха тази трудна ситуация -  Мерием от разстояние обясни на ФГ подробно, че трябва да отиде в Измир,  придружи при прегледа на гинеколг,  психолог ..., Среща с Яшараните  - майки, бащи ... и ... Всичките тези сцени бяха без диалог само с музикален фон. Много добро хрумване. Всички играят само с визия!!!  Така дойде, по този начин, този 14 април - Рождения ден на Керим и делото!
Знаех си, че Керим няма да е задържан, но най ми хареса, че в тази първа временна победа Мерием, без да казва нито дума, погледна уверено смачкания Решат!!! Лекетата ги извеждаха с белезници на ръце!!!
Много се радвам, че Керим има за адвокат вече Йомер. Кадир показа на Мюнюр, че не случаен адвокат и те първа ще се види кой кой е!!!
И накрая в последната сцена най-после ФГ прие първото доказателство на Керим! Усмихна се и каза - Честито!!!
Нямаше да е лошо да ни спестят надничането на Оня в хубавия момент на финала, ама това са художествените похвати в сериалите.
 За сега толкова от мен.  По другите въпроси в темата, при следващото ми включване.

# 671
Türkiye'nin Yıldızları Engin Akyürek Beren Saat Samba Dance
/ Engin Akyürek ve Beren Saat Samba Dance/

Дилеми, много мерси.

Видях Берен, доста фокусира върху нея камерата, но тя танцуваше ли с Енгин в даден момент??  newsm78 newsm78

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 00:35 от daizy_g

# 672
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=llv4NMwaP_w

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 00:36 от mariana51

# 673
  • София

Видях Берен, доста фокусира върху нея, но тя танцуваше ли с Енгин в даден момент??  newsm78 newsm78

Според мен не! Енгин танцува с момичето със синя туника, а на Берен е зелена, това поне виждам. Ще помолим Маричка да "разкости " клипчето, за да видим по-добре! Joy Joy Joy

# 674

Общи условия

Активация на акаунт