Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 165

• 37 188
  • 746
  •   1
Отговори
# 675

Видях Берен, доста фокусира върху нея, но тя танцуваше ли с Енгин в даден момент??  newsm78 newsm78

Според мен не! Ще накараме Маричка да "разкости " клипчето, за да видим по-добре! Joy Joy Joy

И според мен - не. Енгин партнира на друга участница в конкурса. Берен май партнира отново с момчето с дългата коса и брадата, същото, с което танцува в един от клиповете от вечерта на "молитвата".

# 676
Тук в това клипче доста сложни поддръжки правят, браво. Даже съм впечатлена , че и Енгин се е справил с тях, а тук много пъти се е споменавало, че не му с еудават танците. Според мен тук добре му се получи.  

# 677

Дилеми, много мерси.

Видях Берен, доста фокусира върху нея камерата, но тя танцуваше ли с Енгин в даден момент??  newsm78 newsm78

Смятам, че да - защото в един момент партньорите се сменят. Но самият запис е толкова лош - стоп кадрите са отвратителни - нищо не се вижда.
Но се радвам, че момчето ни танцува - ами то затова  е и  на първо  място.
Тъкмо си мислех - за някой филм където да танцува нещо в ритъм - рокендрол например ? Ама и философът сигурно ще е сухар...

# 678
  • AMS

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=-F2zgl0DiOs&NR=1

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 01:37 от di...va

# 679
Аз съм се изказала, искам го в ролята на Казанова. В подобна роля и танци с мадами ще танцува, и ше ги прелъстява с чара си, и целувки ще раздава, страсти и емоции колкото искате.  Simple Smile Simple Smile

# 680
Енгин и момичето в черно и сиво

Берен (в черно и зелено) и момчето с брадата, отново Енгин с неговата дама.

# 681
Лека от мен!
Дано утре ни изненадат с някоя хубава новина или още по добре и със снимка.

Едно колажче / малко големичко стана /

Скрит текст:

# 682
Аз съм се изказала, искам го в ролята на Казанова. В подобна роля и танци с мадами ще танцува, и ше ги прелъстява с чара си, и целувки ще раздава, страсти и емоции колкото искате.  Simple Smile Simple Smile

То добре ,

ама след това Joy Joy Joy

# 683
Аз съм се изказала, искам го в ролята на Казанова. В подобна роля и танци с мадами ще танцува, и ше ги прелъстява с чара си, и целувки ще раздава, страсти и емоции колкото искате.  Simple Smile Simple Smile

И след това Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Гони, това беше добро. После да му мисли,   hahaha hahaha hahaha

# 684
  • Разград

# 685
  • София
Маричке,  Hug Има един момент на смяна на партньорите, тогава май са заедно, но пък излизат от обхвата на камерата, така че пак не се виждат  newsm78 newsm78

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 01:17 от Dilemi

# 686
Лека от мен!
Дано утре ни изненадат с някоя хубава новина или още по добре и със снимка.

Едно колажче / малко големичко стана /

Скрит текст:

Марта, и  като рокер му отива. Искам го в някаква по ЖИВА роля. По-закачлива и дръзка.

Че Едже и Мелек много пасивен го направиха Керим в 2 сезон.  Sick Sick

# 687
Скрит текст:

същите партньори
разменени партньори - Енгин с момичето в черно и цикламено

Има един съмнителен момент, но наистина много съмнителен, в който би трябвало да партнират двамата са Берен. Много лошо качество на видеото.

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 01:08 от marytza

# 688

Точно там се заблудих и аз,  че се разменят партньорките - но не, всеки си играе само с едно момиче. Но има и две двойки - професионалисти, защото на края са повече.

# 689

Енгин е много весел на това клипче. Как си приглажда косата, и си оправя буклите. И арабския много не му се удава.  Mr. Green

А не знам дали забелязахте, че Шафки през цялото време му следи всяко движение и го наблюдава. Сега разбрах защо е с очила на интервюто, те са за да се замаскира къде гледа.  
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт