Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 662
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Аз я виждам Grinning

# 91
сега пак погледнах теста и се вижда малкоо по ясно .Лелее чак ме е страх да се зарадвам.Имам две неуспешни бременности , и сега декември ще - щяхме да правим инсеминация в плевен.Дано не е мираж и наистина да има бременност.Пожелавам и на Вас момичета.

# 92
И аз я виждам ! Честито  , лека и безпроблемна бременност! Hug

# 93
  • В сърцето на любимия човек
Тихичко честито  Praynig Чертичката, макар и бледа се вижда. За твоя сигурност може да пуснеш един кръвен и след 48 ч в същата лаборатория да повториш. Ако се удвоява правилно ЧХГ , значи всичко е наред и след 2 седмици на доктор Peace

# 94
Аз утре сутрин мисля да направя още един тест , от по хубавите и ако и той е с чертичката ще се обадя да отиде при доки , защото съм с високи НК клетки.А те приемат бременноста като чуждо тяло и го изхвърлят.Така стана миналата година като забременях.В такъв случай се вливат лекарства които да нормализират нк клетките. Благодаря ви момите.Стискайте палци този път всичко да мине добре.

# 95
  • В сърцето на любимия човек
Стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Пиши после как е минал прегледа  Praynig

# 96
Успех! Дано всичко е наред  bouquet

# 97
На много неща може да се дължи.
Изчакай още няколко дни, направи си тест, ако си много притеснена отиди на лекар....и така.
Peace
Причини за закъснение много - променени нива на хормони, притеснение, смяна на климата ...

# 98
dudi4kaa  честито, стискам палци всичко да е ок

# 99
Момичета направих още един тест , но този път Sure chek.Ето снимчица.Според вас положителен ли е ??

# 100
Вече не знам колко пъти трябва да ти се каже, че има ли втора линия независимо тънка, дебела, ясна -не ясна си БРЕМЕННА! Не си хаби парите на вятъра.

# 101
Може би ми се иска да чуя от друго място (добродушни хора) че е положителен , предвид това че 6 години го чакам този момент и при такава бледа чертичка се питам дали не ми се привижда от прекаленото желание.Извинявам се ако съм Ви досъдила!!

# 102
вече ти го казаха 10  добродушни човека  Laughing 

# 103
Не си досадила, но послушай Пънчето и си направи кръвен тест и после още един след 48 часа - само така ще знаеш какво се случва.
На кой ден след О е тази черта ?

# 104
Предполагам е15-16 -ти ден след О.

Общи условия

Активация на акаунт