Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 633
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
Bibo! Благодаря, че ме насочи към тези темички Simple Smile
Още утре ще ида да си купя тест за О. и пресметнах, че в събота трябва да го направя...
Благодаря ви, че ме тласнахте към "действия"...

Здравей!
Опитай да пишеш в тази тема, предполагам че ще ти дадат по-актуални отговори на въпросите.
Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=679838.0 
Успех ти желая. Peace

# 61
Здравейте, момичета  Flutter
Ето и моя случай - трябваше да ми дойде на 21-ви... Същата сутрин годеника ми ме събуди да ми съобщи, че съм гореща като печка, което от тогава е всяка сутрин, преди да се размърдам. На 22-ри сутринта направих тест - положителен. Втората чертичка бледа, но ясно изразена. Следващите два дни, нови два теста от друга марка (води се най-добрата тук) - отрицателни. Днес е 27-ми а МЦ още нямам. Гърдите не ме болят изобщо. Тази сутрин се събудих с ужасно главоболие, но това е.
Проблема ми е, че живея в Дубай, сватбата ми е Май месец и няма как да се прегледам, защото ако се окаже, че съм бременна и не съм омъжена ще имам проблеми. Въпроса ми е: Кога да направя тест отново, за да съм сигурна ?
Защото ако има бебче, ще има и Коледна сватба  Grinning
Благодаря ви предварително за отговорите...

# 62
Здравейте, момичета  Flutter
Ето и моя случай - трябваше да ми дойде на 21-ви... Същата сутрин годеника ми ме събуди да ми съобщи, че съм гореща като печка, което от тогава е всяка сутрин, преди да се размърдам. На 22-ри сутринта направих тест - положителен. Втората чертичка бледа, но ясно изразена. Следващите два дни, нови два теста от друга марка (води се най-добрата тук) - отрицателни. Днес е 27-ми а МЦ още нямам. Гърдите не ме болят изобщо. Тази сутрин се събудих с ужасно главоболие, но това е.
Проблема ми е, че живея в Дубай, сватбата ми е Май месец и няма как да се прегледам, защото ако се окаже, че съм бременна и не съм омъжена ще имам проблеми. Въпроса ми е: Кога да направя тест отново, за да съм сигурна ?
Защото ако има бебче, ще има и Коледна сватба  Grinning
Благодаря ви предварително за отговорите...

Направи още сега. Щом има черата, дори и бледа, според мен си за Честито Grinning

# 63
След един положителен и два отрицателни съм доста объркана, за това мисля, че ако изчакам седмица и все още съм без МЦ... Един положителен тест би ми дал сигурен отговор, че ще ставаме трима... Simple Smile И все пак не мога да си обясня... възможно ли е грешен положителен резултат ???

# 64
по-скоро не, защото няма от какво да е положителен, ако няма ЧХГ в урината. Другите може да са отрицателни, защото не са били толкова чувствителни примерно  Thinking. Направи си пак тест, мисля, че вече трябва да даде отговор, колкото и нечувствителен да е

# 65
След един положителен и два отрицателни съм доста объркана, за това мисля, че ако изчакам седмица и все още съм без МЦ... Един положителен тест би ми дал сигурен отговор, че ще ставаме трима... Simple Smile И все пак не мога да си обясня... възможно ли е грешен положителен резултат ???

Ооо, извинявам се, пропуснала съм момента с отрицателните тестове.

# 66
 Sad Именно... Полудявам. И не мога да отида на един прост преглед, който би ми дал 100%-това сигурност за случващото се...  Tired

# 67
Това, вече не е хубаво. Доста често започнах да го чет в темите днес. Peace
Пожелавам ти скоро да се сбъдне мечтата ти.  bouquet

# 68
Нямах търпение повече и направих преди малко теста 3 дни преди датата на М .  EFP

След малко отивам да взимам таткото и да му кажа новината  Laughing Laughing Laughing

# 69
Здравейте!

Май не е точно за тук питането ми, но... Колко време след закъснение на цикъла и положителен тест има смисъл да се отиде на лекар, за да потвърди бремеността. Докато разглеждах темите из форума прочетох, че при доста момичета на първия преглед не се е видяло нищо и се е наложило да ходят повторно. Та, в този ред на мисли, докато си взема направление и си запиша час за гинеколог ще са минали около 4 седмици от предполагаемата овулация (предполагаема, защото не съм я следила) - достатъчно ли е това като време или?

Предварително благодаря за мненията   bouquet

# 70
Тогава би трябвало да се види сакче  Peace

# 71
  • София

Да, би трябвало да е достатъчно. Зависи от апарата на доки, както и от зад апаратното устройство  Peace

# 72
Здравеѝте бъдещи мами 😉 този месец имах съвсем ясни ПМС. Направих тест на първия ден от закъснението и беше отрицателен. Бях сигурна, че ще ми дойде, съдеѝки по болките ми, но за щастие се оказа, че съм в грешка. Направих тест на осмия ден от закъснението и не можах да повярвам, че имам две черти. Пиша ви, за да ви окуража, не вярваѝте безрезервно на тестовете и на ПМС. Желая две черти от сърце на всички, коѝто ги чакат с нетърпение   Praynig

# 73
  • София

Жужката, лека и безпроблемна ти желая   bouquet  bouquet  bouquet

# 74
Нямах търпение повече и направих преди малко теста 3 дни преди датата на М .  EFP

След малко отивам да взимам таткото и да му кажа новината  Laughing Laughing Laughing
Честито! Peace    bouquet

jujkata123 l Честито! Peace    bouquet
Благодаря за пожеланията и дано. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт