Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 647
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
здравейте,
не съм мислила че при две бременности ще се окажа в положение на пълно съмнение дали съм бременна за трети път или не. Та случая ми е следния, по принцип цикъла ми е на 28 дни, но последните два три месеца е някъде на 30-32дни. Последният ми цикъл беше на 23.10 , на някъде около 20ти имах леко зацапване, по скоро еднократно бледо розово зацапване на салфетката и реших че ще ми идва, но не до сега няма и помен от цикъл. Имах цяла седмица ПМС но цикъла не ми дойде. Изгубих апетит, и то по специално съм пристрастена към шоколада а не съм близвала такъв от 10дни. Имам сърцебиене и през два часа ми се доспива много, направо заспивам права, а легна ли не мога да заспа и след час съм кукуряк. Мирише ми всичко гадно и имам лека температура около 37.2. Тестове правих доста, първия го направих в деня на предполагаемия цикъл, отчетох го по късно защото се залисах с децата и имаше втора много много бледа черта. Реших да направя друг след ден два, друга марка, отрицателен. След това още няколко всичките отрицателни. Последния уж отрицателен, но като го загледам много много задълбочено има втора почти незабележима черта, но не е тъна, дебела като другата но много много бледа. Възможно ли е да съм бременна, с такова закъснение и отрицателни тестове?  И да уточня че предните ми две бременности са били без симптоми и с отрицателни тестове до 10 ден на закъснението.

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 12:25 от Клара

# 76
  • София
Клара принципно правите ли опити за трето детенце ? Ако не, търсила ли си причина, защо цикъла ти се е променил последните 3 месеца ? С тези симптоми може да са и двата варианта - да си бременна и да не си  Simple Smile ако е желана бременност стискам палци да е първото  Peace съветвам те да си направиш кръвен тест, така най-сигурно ще разбереш, дали има бременност, а щом имаш и 10 дневно закъснение спокойно можеш в понеделник да посетиш гинеколога си.

# 77
purple_butterfly правим опити по принцип бременността ще е желана и планирана, сега се сетих че до преди три месеца бях със спирала и може за това да се е променил цикъла ми защото я махнах, а за доктори и кръвен тест тук е малко сложно понеже не съм в бг и малко са по бавни тук нещата, но ще мисля за запазване на час при доктор явно

# 78
Клара казваш,че имаш повишена температура,аз имах също други симптоми,но по температурата вече бях сигурна че съм бременна,защото се чувствам добре,а имах 37.0-37.4 и сигурно още имам де,при нормална 36..
Аз съм чувала че положителен тест няма как да е грешен,една марка ли бяха всички тестове,които си правила?

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 20:07 от WhiteDove

# 79
  • София
Да чувала съм, че е сложно, но ще имаш липса на цикъл и предполагам няма да ти откажат частен преглед  Simple Smile а и ще е минало достатъчно време и ще се види, ако има нещо  Simple Smile От тези всичките отрицателни тестове, имаше ли от същата марка, която е бил положителния ( първия ) ?
Съветвам те пак да си направиш тест със сутрешна урина.

# 80
Здравеѝ Клара, щом имаш втора черта, колкото и да е бледа тя-значи си имаш хубава новина   Simple Smile има тестове, които не са толкова чувствителни и може би затова не са ти отчели. Желая ти успех  Hug

# 81
здравейте,
не съм мислила че при две бременности ще се окажа в положение на пълно съмнение дали съм бременна за трети път или не. Та случая ми е следния, по принцип цикъла ми е на 28 дни, но последните два три месеца е някъде на 30-32дни. Последният ми цикъл беше на 23.10 , на някъде около 20ти имах леко зацапване, по скоро еднократно бледо розово зацапване на салфетката и реших че ще ми идва, но не до сега няма и помен от цикъл. Имах цяла седмица ПМС но цикъла не ми дойде. Изгубих апетит, и то по специално съм пристрастена към шоколада а не съм близвала такъв от 10дни. Имам сърцебиене и през два часа ми се доспива много, направо заспивам права, а легна ли не мога да заспа и след час съм кукуряк. Мирише ми всичко гадно и имам лека температура около 37.2. Тестове правих доста, първия го направих в деня на предполагаемия цикъл, отчетох го по късно защото се залисах с децата и имаше втора много много бледа черта. Реших да направя друг след ден два, друга марка, отрицателен. След това още няколко всичките отрицателни. Последния уж отрицателен, но като го загледам много много задълбочено има втора почти незабележима черта, но не е тъна, дебела като другата но много много бледа. Възможно ли е да съм бременна, с такова закъснение и отрицателни тестове?  И да уточня че предните ми две бременности са били без симптоми и с отрицателни тестове до 10 ден на закъснението.
Аз имам чувството, че си бременна но все пак гадая. Въпреки всичко ти желая да е бременност, щом и ти го искаш-. Peace  bouquet
Ако не можеш да отидеш на лекар не знам как стоят нещата при вас изчакай и направи пак тест след няколко дни.

# 82
Здравейте, днес гадната лелка ми дойде, и то без да ме боли нищо, нито яйчници нито кръста, нищо, само я видях и се изненадах много защото не я очаквах. Благодаря на всички за помощта но явно всичко е било плод на моето въображение и желания. Да се надяваме скоро да видя и аз двете чертички. Но все пак ще отида на доктор за да видя защо ми стана толкова нередовен цикъла.

# 83
напълно те разбирам клара миналия месец и на мен ми закъсня 6 дена никога не ми закъснява почти бях сигурна че този път е станало но уви но ще гледаме напред дано другия месец да се похвалим  с:EFP: но за твое успокоение е добре да идеш и на преглед  Peace Peace Peace

# 84
  • София
Клара пожелавам ти за Коледа да получиш 2 чертички  Hug Дано при посещението на доктора да се окаже, че всичко е наред  Praynig има възможност да ти се е променил цикъла и заради самото бебеправене, на много жени се случва и при мен също имаше закъснение, тъй като и ние опитваме за второ детенце  Simple Smile

# 85
 purple_butterfly дано да стане. Когато ти погледнах лентичката се сетих точно за мен преди точно 6г когато първото ми детенце беше колкото твоето и правех опити и около рд на щерката си получих двете чертички, надявам се и този наистина по Коледа да сме направили коледния подарък на цялото семейство, а именно двете чертички.

# 86
Здравейте трябваше да ми дойде на 30.11-1.12 а все още нямам цикъл вчера имаше едно розово след това малко кръв и спря с мъжа ми се пазим на какво може да се дължи това закъснение с редовен цикъл съм на 28 дни.Наболяват ме яйчниците кръста леки болки в гърдите а цикъл няма.

# 87
На много неща може да се дължи.
Изчакай още няколко дни, направи си тест, ако си много притеснена отиди на лекар....и така.

# 88
Здравейте, днес гадната лелка ми дойде, и то без да ме боли нищо, нито яйчници нито кръста, нищо, само я видях и се изненадах много защото не я очаквах. Благодаря на всички за помощта но явно всичко е било плод на моето въображение и желания. Да се надяваме скоро да видя и аз двете чертички. Но все пак ще отида на доктор за да видя защо ми стана толкова нередовен цикъла.
Много съжалявам, че не е каквото искаш.  Hug
Дано всичко да е наред и скоро да сбъднеш мечтата си.  bouquet

# 89
Здравейте момичета.Ще ви покажа снимка на теста който сега си направих ( от най-обикновенните е )Вчера и тази сутрин правих пак такива и са с многоооо многооо едвам забележима втора чертичка.Вгледайте се и кажете вие виждате ли я???

Общи условия

Активация на акаунт