Гласувайте за "Крилата фраза" 2012

• 3 537
  • 55
  •   1
Отговори
# 15
  • BG

Дриска свинята, разбира се !!!! Надрисаках си се от смях, като го прочетох!  Joy Joy Joy

# 16
Простете за намесата в задругата, но ми стана любопитно по какви причини една поговорка, при това китайска, е присвоена от форума като крилата фраза и то на определена година? newsm78

http://botanic.cc/home/the_philosophy_of_health/food_and_health/ … anata_i_zdraveto/

Вероятно има обяснение из разни теми по предложения, пак простете- не ги чета, тази отворих случайно да се посмея и има на какво, разбира се, особено това, при Слави, свежо е, но що ще тук поговорката?

# 17
Поговорката е в подписа на Краси*, оттам е номинирана.

# 18
  • Канада
А чия е фразата за плитчините?
Знам, че е в  подписа на Богиня...

# 19
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На  една изключително интригуваща канадска потребителка- властелина на копривата Jennie Party

# 20
но що ще тук поговорката?
Тези, които го номинираха ( не съм сред тях) се и аргументираха в номинационната тема.

На мен честно казано и Плитчините не са ми толкова смешни, хеле пък така извадени от контекста ( а темата съм я чела, т.е. в общи линии съм наясно с контекста и с автора).

# 21
Плитчинната фраза е на Jennie - носител на прогресивната канадска мисъл, и е употребена в опит да набие в езиково несъвършените глави на мен и още няколко съфорумки съмнително правило за произношението на s в крайна позиция в английския.  Mr. Green

# 22
Благодаря, сега разбрах, но ми е странно. Ако съм надничала и видяла из общите теми- щях да упомена този факт.

Това, за плитчините, много зор видях да го прочета.  Laughing А и темата, от която е фразата, не ми е позната, сигурно и затова.

Другото, за свинята- засърбя ме да попитам и за него- откъде е? Посмях се на него и на песничката, много.

# 23
  • София
Гласувах за песента  Party.

# 24
Па полюцъра гласувах  и другите не ги знам , обмислям. Т. е. имам два гласа фрий.

Моля, китайската поговорка да се премахне! Все пак гласуваме за мисли на съфорумци. Техни!

# 25
....
Другото, за свинята- засърбя ме да попитам и за него- откъде е? Посмях се на него и на песничката, много.
За свинята е на buttinsky, ако не се лъжа...
Към самата тема, някоя мила потребителка ще ти даде линк.  Grinning

# 26
Това, за плитчините, много зор видях да го прочета.  Laughing А и темата, от която е фразата, не ми е позната, сигурно и затова.

Зор си е.  Mr. Green Темата беше "Новите думи в българския език", но я заключиха поради прекалено разгорещяване на страстите.  Blush

# 27
Полюцъра на Имелда
Кратко, ясно и разбрах, какво иска да каже

# 28

Зор си е.  Mr. Green Темата беше "Новите думи в българския език", но я заключиха поради прекалено разгорещяване на страстите.  Blush
Ах, в нея съм чела, но фразата съм опущила.  Laughing

# 29
  • София
В темата за прането на бельото на ръка беше зададен бонус въпрос дали перете и на половинките си, та buttinsky се възмущава от разказа за някакъв хубостник, който...

Общи условия

Активация на акаунт