Отговори
# 195
мами да ви попитам и вас, ние уш бяхме се спрели на Джулия, но искам да зарадвам и свекито, нито едно не е кръстено на нея, а я виждам че жадува за това и го заслужава, но неината буква е много трудна К и на мен лично не ми харесва нито 1 име с тази буква и то за момиче.  newsm78 newsm78 много ми е трудно.  кажете и вие Кайла или Камеля, ще се побъркам с тези имена Grinning Simple Smile) сега срещнах тези 2, кажете си мненията Simple Smile Stuck Out Tongue

# 196
aisynkata Само да питам, но в България ли ще живеете? Защото си посочила много   американски имена, ако така мога да се изкажа.
Иначе Калина и Кая  Simple Smile

# 197
aisynkata Само да питам, но в България ли ще живеете? Защото си посочила много   американски имена, ако така мога да се изкажа.
Иначе Калина и Кая  Simple Smile

тези имена ми ги предложиха от друг форум  за турски, и сега се ровя в нета и наистина излизат ми и на турски, търся им значенията. а пък незнам тр ли са, бг, ли са или американски  Laughing Laughing Laughing хаххах   bouquet

# 198
Калина, Карина, Катерина. Тези имена ми харесват с К за момиче.
Ние, слава богу, отдавна си имаме по едно име за момиче и момче и нямаме споровe по този въпрос: Александра и Димитър Simple Smile

# 199
http://www.imenata.com/names_11.html  bouquet
Ето момичета ,дано ви е от полза;-) и ние сме харесали Камелия в нашия списък,а и си е бг име Peace
Jos звучи много яко,това с хижата Hugи мерси за пожеланието Peace

# 200
  • София
Такаа, lili_komsi, 45-дневният болничен не влиза в тези 180 дни, отделно си е той.

prada_87, изложението няма почивен ден, до 02.12. си работят целодневно в зала Универсиада.

aisynkata, На мен ми харесва Кайла. Нямам представа от турски имена иначе.  newsm78 Виж, ако ти трябва българско с К - варианти много...

# 201
Такаа, lili_komsi, 45-дневният болничен не влиза в тези 180 дни, отделно си е той.

Мерси много  newsm10

# 202
Да G-Baby е права Peace
Аз съм вече месец и половина болнични от тези 180.
първоачално 2 седмици и после с ЛКК Peace

# 203
  • София
Ако някой тези дни мисли да ходи до Универсиада и няма компания, а иска на драго сърце....тъй като и аз искам да отида да разгледам, но любимият не желае да си губи време, а на мен сама не ми се ходи и ще се радвам ако се разберем с някоя от вас да ходим заедно или да се срещнем там  Hug

# 204

prada_87, изложението няма почивен ден, до 02.12. си работят целодневно в зала Универсиада.

aisynkata, На мен ми харесва Кайла. Нямам представа от турски имена иначе.  newsm78 Виж, ако ти трябва българско с К - варианти много...

то и на мен Кайла май най ми допадна  Heart Eyes  сега научих какво означава Кайла- чиста, неопетнена, невинна, далеч от всичко лошо Simple Smile   Hug Hug Hug Hug

# 205
  • София
Ами аз смятам чак към другия петък да ходя до Универсиада. За съжаление по-рано няма да стане, освен ако не спечеля от тотото  Laughing.. ако до тогава не сте отишли, нямам нищо против да ходим заедно.

А пък името Кайла вече още повече ми харесва!  Wink

# 206
Цитат на: G-Baby link=topic=689485.msg23626368#msg23626368 date=1353617088
А пък името Кайла вече още повече ми харесва!  Wink
[/quote

и на мен също  Peace Heart Eyes

# 207
На мен започнаха да ми изтичат водите към 00ч. през нощта, в 00.30ч. звъннах на моята лекарка. Тя каза да си събирам багажа и да заминавам към болницата, а тя ще дойде.
Така или иначе първо се пробваха да ми сложат система за задържане, но малко след нея започнаха и контракциите.
На сутринта в 6ч. тя беше вече в болницата, но секциото ми започна чак към 8.30ч.

Вече съм официално в 6ти месец. )))) (поне според таблиците). )

Аз понеже все я мисля темата с имената. Много се чудя дали да не го кръстим на свекър ми (той почина преди да се роди щерката), казваше се Никола.
Много харесвам името, но...имам чувството, че мъжа ми няма да иска.
Принципно не е хубаво да се кръщава дете на починал човек.
Предлагам ти Асен/ нали Иван Асен ти беше любимият цар/ тъкмо ще бъде Асен Иванов. Асен е 3, като Калина, ще имат синхрон.

Ani, от къде ги знаеш тези неща??
Сподели за да мога и аз да се съобразя с това когато избираме име Simple Smile
От книгите, но сигурно и в нета има инфо. За рождените дати мисля писах в една тема как се смятат. Имената са по подобен начин;
Азбуката:

1  2   3   4   5   6   7   8   9
А  Б   В  Г    Д   Е  Ж   З  И
Й  К  Л   М   Н   О  П    Р  С
Т  У   Ф  Х   Ц   Ч  Ш  Щ   ь
Ъ  Ю  Я

Пример, нещо лесно: ИНА= И/9  Н5  А1    9+5+1=15=6 стойността на името е 6. Така се смятат презимето и фамилията, вземат се под внимание към личното име, защото в много документи присъствате с трите си имена.
6 е хубаво число, любов и хармония.
Повечето числа си имат положителни и негативни страни, зависи от гледната точка..........е, някои се приемат за особено ок. Номероложката, с която се консултирах за синковеца, например смяташе 4 за най-трудно число, но аз не съм на това мнение. Числото на пътя ми е 4 и си го харесвам. 4 е труд, дисциплина, работа.
Приемат 7 за духовно число, той и синковеца е със 7 за лично име, но съм забелязала, че под знака на 7 на хората им се случват, дават някои сурови уроци/това не за хората с име под знака на 7, а за такъв период/........
Вечер се мажа със зехтин от шията до петите, сутрин с мустела или кокона майка.
Какво има в зала Универсиада, нещо не разбрах? И до кога?

# 208
Нямало хубави имена с К??!Я пак си помисли!Има прекрасни имена с К ,особено за момичета.Например:Калина,Кара,Клара,Каталина,Кристина и мн.още други.                   P.S.Вчера на прегледа всичко с бебо беше наред.Тегло-около 410-430г.което е стандартно тегло за тези седмици.След две седмици ще ми прави диск.Още нищо не сьм купувала за бебо,но това не ме притеснява.

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 09:03 от dghigova

# 209
Добро утро и от мен момичета.За мен не е много добро,преди малко разбрах,че кръстника ми е починал вчера Sad Наще искаха да скрият от мен,но няма как да стане.Попринцип съм ацки емоционален човек,но сега трябва някък си да не съм...
Сега се опитвам да гледам други неща,като например за колички,имена.Таткото вчера ми вика: "не искаш л да кръстим бебка на баща ти"(той се казва Ивайло).Ако беше момче щеше дае това име,ами сега...Та сега мисля имена с И за принцеса.Ако някой се сеща да казва Peace

Общи условия

Активация на акаунт