Отговори
# 135
Да раничко е, но искам когато дойде момента да съм добре запозната Simple Smile
Днес може и да подхвана темата за раждането,
хубаво е поне лекарката да е наясно, че искам да раждам при нея,
тъкмо от сега да се знае дали ще може или не.
Ако не стане - поне да си търся друг лекар.

Не знам за вас, НО аз нямам никакво търпение да нагушкам моята девойка!!!  Heart Eyes
Гледам снимките и клипчетата от ФМ, не мога да й се нарадвам!  Blush
Като си я представя как сладко спинка в коремчето ми или как шава..... така като гледам снимките, изглежда, че е доволна и й е комфортно.  Blush

Вече се обръщам към коремчето с името Лина!  Laughing
Това ще да е името, само като го изрека и се разтапям.  Crazy

# 136
Поздравления за хубавата тема !  newsm51
Онзи ден ми се случи нещо доста необичаино за 18 седмица като моята !Освен че вече усещам бебо,както си седях вечерта на стола усетих че нещо грандиозно се случва вътре  Shocked!!! Викам на приятеля ми е този път" Идвай,мн мърда няма как да не усетиш вече " !Вдигам блузата и познайте-получи ми се бабунка от дясната страна на корема,бебо се беше преместил от ляво (където обикновенно си стои и от тази страна ме гледат винаги на ехо ) вдясно. newsm32 Той се разтопи от кеф и започна да целува бабунката. Two Hearts Усещаше се как навсякъде др корема ми беше мек,а там твърдичко-чак ни беше страх да го пипаме .....Мн мило чувство !  Two Hearts
Името е ясно-решихме да е Иван на баща му и на дядо му Simple Smile Мн ще е весело с толкова ивановци ! е това е от мен лек и успешен на всички !  sohappy

# 137
На мен започнаха да ми изтичат водите към 00ч. през нощта, в 00.30ч. звъннах на моята лекарка. Тя каза да си събирам багажа и да заминавам към болницата, а тя ще дойде.
Така или иначе първо се пробваха да ми сложат система за задържане, но малко след нея започнаха и контракциите.
На сутринта в 6ч. тя беше вече в болницата, но секциото ми започна чак към 8.30ч.

Вече съм официално в 6ти месец. )))) (поне според таблиците). )

Аз понеже все я мисля темата с имената. Много се чудя дали да не го кръстим на свекър ми (той почина преди да се роди щерката), казваше се Никола.
Много харесвам името, но...имам чувството, че мъжа ми няма да иска.

# 138
Относно раждането-лекаря при когото ходя не изражда и ще трябва да е някой др за съжаление.Колебая се м/у Майчин и шейново,но без избор на екип и тн само за упойка ще доплащам.Лично аз не виждам смисъл в избора на екип ако не е твоя лекар при когото ходиш на ЖК или не го познаваш лично !
Мале с тия кулинаярни теми ми влияете на апетита  newsm22 Joy Аз пък ще кажа-ядат ми се гофрети и никъде не мога да си намеря,за това взех от 1 приятелка гофретник и ще си приготвя тези дни ,вчера се задоволих само с 2 палачинки с шоколад  eat

# 139
Много ми харесва това име!
На галено: Нико....... супер.  Peace

# 140
Да де не се изразих правилно в държавната 250,но с избор на екип иначе си е безплатно Simple Smile
За имената много ми е любима тази тема макар да сме готови с името. Отначало исках да е Рая на татко си кръстена (Райко), ама покрай нас вече има 4 бебчета с такова име, затова е Йоанка на свекъра Simple Smile

# 141
kkaramela, много евтин избора на екип при вас. )

# 142
Леле  колко мн сте изписали за 1 ден ,едвам прочетох всичко ooooh!По отошение на сватбите и ние със съпруга ми не сме правили ,просто си подписахме ние и кумовете ,дори родителите ни не присъстваха и толкова ,всичките пари си ги запазихме за жилище ,тъй като и двамата не сме от Сф,пролетта си купихме къща и сега я ремонтираме ,едва ли цялата ще успеем да я завъръшим до пролетта ,но здравее да е колкото е готова .Мислим бебето да си спи в нашата спалня ,после ще го отделим, за легло на мен ми харесват, тези който стават после и на юношевски,но ще видим ,нека първо поръчаме мебелите за спалнята.За раждането мисля да равдам при моята гинк,но това означава да плащаме ,така че ще преценим, newsm78че с тия разходи  newsm78.

# 143
Моята доки пък, мисля, че е убедена, че ще ме изражда, а аз май вече съм взела решение да не й се доверя и да раждам в София Мед.
Между другото, то и да дойде вашият избран лекар, така или иначе той/тя само си стои, изражда си те акушерката на смяната  Simple Smile

# 144
.. и да дойде вашият избран лекар, така или иначе той/тя само си стои, изражда си те акушерката на смяната  Simple Smile
Защо си мисля, че не във всички случаи е така?!  Rolling Eyes
При някои се случва така, че избраният лекар изражда, а акушерката помага.  Peace (или обратното)
При мен ще има избор на екип... точно, защото искам моята гинеколожка да ме изражда.
Сега още повече се убеждавам, че ще трябва да обсъдя тази тема с нея.  Blush

# 145
Аз като ходих миналата седмица на фм при моята ,повдигнах темата ,и и каза че е още рано  newsm78,.Ама аз исакм а си знам по отраничко все пак ние трябва да се подготвим Thinking

# 146
maminka23, гинеколозите не израждат. Но те наблюдават раждането, и не дай Боже, ако нещо - се намесват.

# 147
Имам позната, която я е израждала моята докторка, точно тя е действала, а другите са й асистирали.  Peace
Това искам да кажа, че при всеки може да е различно - докторът да изражда, другите да помагат или обратното.
Затова тези неща ще ги обсъдя с моята лекарка, за да знам отсега.  Blush

# 148
аз ще съм със секцио.и ще раждам на частно в клиника Селена Пловдив.неискам да рискувам с никой друг лекар,а и съм с двечки.имам доверие само на моя си лекар. Hug

# 149
На мен започнаха да ми изтичат водите към 00ч. през нощта, в 00.30ч. звъннах на моята лекарка. Тя каза да си събирам багажа и да заминавам към болницата, а тя ще дойде.
Така или иначе първо се пробваха да ми сложат система за задържане, но малко след нея започнаха и контракциите.
На сутринта в 6ч. тя беше вече в болницата, но секциото ми започна чак към 8.30ч.

Вече съм официално в 6ти месец. )))) (поне според таблиците). )

Аз понеже все я мисля темата с имената. Много се чудя дали да не го кръстим на свекър ми (той почина преди да се роди щерката), казваше се Никола.
Много харесвам името, но...имам чувството, че мъжа ми няма да иска.
Принципно не е хубаво да се кръщава дете на починал човек.
Предлагам ти Асен/ нали Иван Асен ти беше любимият цар/ тъкмо ще бъде Асен Иванов. Асен е 3, като Калина, ще имат синхрон.

Общи условия

Активация на акаунт