Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 2

• 138 399
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, видях, че в темата има доста обсъждане на ЕРА теста. Аз правих теста, и вече ми излезе резултата, така че мога да дам информация какво представлява. А дали води до по-добри резултати, не мога да коментирам все още. Аз имам 2 опита инвитро досега, неуспешни и реших да сменя клиниката - преместих се при др. Владимиров. Той ми каза, че в моя случай не е задължително да правим ЕРА тест (хормоните са ми в норма, имам 1 нормално раждане, 2 аборта по желание и 1 по медицински причини в 14 г.с), но тъй като имам 2 неуспешни опита инвитро миналата година, и са минали 2 г от последното спонтанно забременяване, ако искам можем и да го направим, за да изключим проблеми с имплантацията. Самият тест представлява биопсия, имах ллеко кървене 2 дена и леки болки и дискомфорт, но като цяло нищо особено. Идеята е да се види дали предполагаемия имплантационен прозорец е реалния. Резултатът има значение за вземане на решение кога да се прави ембриотрансфера. Аз започнах трети опит още преди да излезе резултата и вариантите бяха - ако е ок теста, да правим трансфер, ако не - се замразяват ембрионите и се търси друг имплантационен прозорец. Резултатът ми е: РЕЦЕПТИВНОСТ - генния профил отговаря на ендометриум с нормална рецептивност. И коментар: Препоръчваме извършване на ембриотрансфер в същите условия и ден, каквито са били в цикъла на ендометриалната биопсия.  Тестът е правен на 18 ден от цикъла. Направихме ембриотрансфера на 17 ден (3 ден на ембрионите) и др. Владимиров каза, че след ден-два се очаква да стане имплантацията. Та сега чакам резултат, естествено дори и да е неуспешен опита, не би трябвало да се отхвърли значението на ЕРА теста, тъй като той не се отнася до други причини за липса на имплантация като качество на ембриона и наличие на предишни заболявания.

# 106
Благодаря ти Bubblemubble че сподели това.Аз имам 4 неуспешни имплантации,и много бих искала да знам за метода ЕРА.
Пожелавам ти този път всичко да супер!

# 107
  • София (Възраждане)
От д-р Белчева днес разбрах, че на 01.03 стартира първата процедура по ЗК Peace

# 108
Да и аз така разбрах от нея. Бяхме там във вторник. Между другото беше голяма пустош.... само една двойка чакаше на регистратурата

# 109
  • София (Възраждане)
Днес обаче нямаше свободни седящи места.

# 110
  • Пловдив
То се очакваше ,че ще стане така...ще си чакаме какво да се прави.. Whistling

# 111
В старата клиника, при първият ни опит беше редовно явление да няма свободни места в пиковите часове. Но щом и в новата вчера е нямало - чакалнята и е в пъти по-голяма от старата, значи наистина е имало доста хора.

# 112
  • София
Утре имам час за първичен преглед при Д-р Владимиров.Може ли някой да ми каже какви парички да си приготвя?

# 113
  • Пловдив
Утре имам час за първичен преглед при Д-р Владимиров.Може ли някой да ми каже какви парички да си приготвя?
Първичният преглед е 40 лв,ако ще пускате изследвания вече зависи какво ще ти каже доктора Peace

Аз да попитам дали клиниката сключи вече договор със ЗК? Моят номер вече наближава..

# 114
  • София
Първичният преглед е 40 лв,ако ще пускате изследвания вече зависи какво ще ти каже доктора Peace

Аз да попитам дали клиниката сключи вече договор със ЗК? Моят номер вече наближава..

Благодаря ти, Hug Hug Hug

# 115
  • София

на сайта на клиниката има ценоразпис.

# 116
  • София
Вчера мина първичния ми преглед при Д-р Владимиров.Много учтив,много внимателен,обръща внимание и на най-малката подробност.Прегледа всичките ми изследвания до сега,направи ми УЗД(На 14 ден от цилъл имах 1х 18мм в десен и 1х 10мм в ляв яйчник) и коментара беше,че при следващ опит при тях ще промени изцяло протокола и лекарствата за стимулация.Според него най-големия проблем ни е микроделециите на У-хромозома и иска следващия път да идем заедно с мъж ми на 1-3 ден от цикъл,за да определи яйчниковия резерв и да поговори и с ММ.Каза,че има много неща,които биха могли да направят в нашия случай.Та след 2 седмици пак сме при него.
Само за протокола за първичен преглед ми взеха 80 лв.

# 117
  • Пловдив
jul_j ,радвам се, че си останала с добри впечатления от доктора.Когато за първи път бях при него разбрах ,че той ще е моят доктор.Имам му огромно доверие и нямам търпение да си взема заповедта от ФАР и да започна процедура Hug

# 118
Добре де, въз основа на какво ти взеха 80 лв? В ценоразписа им пише 40 за първичен преглед. Да не ти правиха и някакви изследвания?

# 119
  • София
Добре де, въз основа на какво ти взеха 80 лв? В ценоразписа им пише 40 за първичен преглед. Да не ти правиха и някакви изследвания?

Прилагам касовата бележка

Общи условия

Активация на акаунт