Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 2

• 138 410
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Аз също съм пациентка на доктор Владимиров. Вчера си взех заповедта от фонда и бегом при него, но доки каза, че има неуредици със ЗК и затова не може да започнем опита си. Sad Уж всеки момент очакват всичко да се нормализира, но...... всъщност не се знае кога. Каза да се обаждам в клиниката и да питам. Пожелавам успех на всички!

# 121
  • Пловдив
Аз вчера  звънях в клиниката със същият въпрос,но ми казаха ,че до дози момент нямат сключен договор със ЗК и не могат да кажат кога ще има такъв. Tired Лично аз ще чакам,не желая да правя опита си в друга клиника Crossing Arms

# 122
Аз също ще чакам. Просто това е моят лекар!

# 123
Само за протокола за първичен преглед ми взеха 80 лв.
Добре де, въз основа на какво ти взеха 80 лв? В ценоразписа им пише 40 за първичен преглед. Да не ти правиха и някакви изследвания?
И на мен преди две години ми взеха 80 лв.за УЗ ,и за това дето си говорехме има няма 10 мин. Rolling Eyes(явно това е първичния преглед).

# 124
  • София
Ако позволите да се намеся в темата, говоря от опит в клиниката на Владимиров и в Щерев. Нормално е при първоначален преглед да има и УЗД за да се запознае лекаря по обстойно със случая според мен. И на двете места първоначалния преглед е на по-висока ст-ст от следващите прегледи.
В ценоразписа на Щерев си е написано
Първичен гинекологичен преглед + ултразвук

В ценоразписа на Владимиров обаче се две отделни позиции
Първичен гинекологичен преглед - 40 лв
Ултразвуков преглед - 40 лв
от там идва объркването  Simple Smile

# 125
  • София
И на мен преди две години ми взеха 80 лв.за УЗ ,и за това дето си говорехме има няма 10 мин. Rolling Eyes(явно това е първичния преглед).

а пък на мене вчера зъболекарката на детето ми взе 50 лв за има нема 3 минути човъркане из зъбите му... безобразие! Mr. Green

# 126
  • Пловдив
jam,когато имаш новини от клиниката по повод сключването на договора със ЗК ще се включиш ли да  ни кажеш? Hug

# 127
  • София
jam,когато имаш новини от клиниката по повод сключването на договора със ЗК ще се включиш ли да  ни кажеш? Hug

armira, аз вече не съм пациент и нямам информация, но съм сигурна, че когато сключат договор, ще го съобщят публично на сайта си.

имам усещането, че нещо пак се закучват нещата с касата - за всички клиники.... Sad

# 128
  • Пловдив
За жалост и аз имам такова усещане..
То е ясно ,че ще се чака..имам една година срок от фонда..дано да е достатъчна Tired

# 129
  • UK

а пък на мене вчера зъболекарката на детето ми взе 50 лв за има нема 3 минути човъркане из зъбите му... безобразие! Mr. Green

В духа на темата, тогава да не "рева", че ме таксуваха с 40 лева за 2 минутен коментар на ЦС  ooooh! /и отделно още 300 лева, пък за нея/ това в клиника Селена Пловдив  Mr. Green:

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 08:31 от kokona20

# 130
от фейсбук страницата на клиниката

Съобщение

Уважаеми пациенти, СБАЛАГРМ ''София'' подписа договор с НЗОК за извършване на процедури по ЦФАР за 2013 г.

# 131
  • Пловдив
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 132
  • UK
Честито момичета  Hug Хайде сега много бебета да се родят Hug Успешни процедури!!! :  Hug

# 133
Аз нали съм нетърпелива и още към 13 часа се обадих на доктор Владимиров и лично от него разбрах страхотната новина! Пожелавам мноооого бебета на всички!!! twin_neutral twin_neutral

# 134
  • София (Възраждане)
Поздравления, и аз пожелавам дъжд от бебета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт