Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 2

• 138 414
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Момичета,някой има ли наблюдение- как е в клиниката като се раздадоха токова заповеди,има ли място да седне човек или...?

# 136
Момичета,някой има ли наблюдение- как е в клиниката като се раздадоха токова заповеди,има ли място да седне човек или...?
Аз като ходих на 22.03.2013г имаше четири - пет свободни столчета, но минах бързо, тъй като бях за доктор Белчева.

# 137
  • София (Възраждане)
Днес не беше много пълно, но все пак...отидох към 11.30, минах през Белчева към 12.45 и после чаках коментар от доктора до 13.15 примерно. Абе, има си хора Confused

# 138
# 139
Здравейте! Аз съм нова във форума, но искам да споделя горчивия си опит с др. Владимиров.
Бях негова пациентка преди около 2 години. Страдам от поликистоза и освен това няма МЦ ако не приемам  лекарства. След като ми прегледа изследванията от гинеколози и ендокринолози заключи, че съм резистентна към кломифен и ми назначи стимулация с фемара за 3 мес и ме пренасочи към др. Димитрова /мисля, че вече не работи там/. Резултатът – лигавица мах. около 6 мм, 1 фоликул, Прегнил и LUF/киста от неспукан фоликул/, противозачатъчни за изчистване на кистата и така 3 стимулации .
Точно в този период предстоеше преподписване на договор с ФАР и преместване, за което не ме информира никой и на уговорения си преглед  на Княз Борис разбрах, че се били преместили, но както и да е. Наложи се да чакам няколко месеца да се подпише договора и аз най-накрая да мога да си подам документите, но уви. След като подписаха и си поисках документите, за да ги подам, разбрах, че нямам НИТО една запазена и разпечатана снимка за доказателство от ехографските изследвания за LUF-a, а само едни хвърчащи протоколи, в които те си нанасят данни от прегледите. Отговора на въпросите ми беше, че не съм била казала, че ще искам да подавам документи, все едно аз съм знаела, какво ще ми се наложи. Препоръчаха ми икси, а на притесненията ми за тънката лигавица отговора беше – после ще я мислим.
Заради тяхната немарливост и липса на професионализъм не успях да подам документи и загубих страшно много време и пари в експерименти. На стига ли болката ни от неуспехите ами и лекарите ни се подиграват.
Сега съм в клиника Щерев. Първичния ми преглед беше при доцента, продължи около 1,5ч и не ми струваше нито стотинка. Бях изумена, че е възможно. И най-важното – имам копие на всички документи. Освен това мога да си запиша час, а не да вися в чакане без да знам този път доколко часа.
Имам едно инвитро /за съжаление неуспешно и платено/ и сега правя стимулации с кломифен. Образувам по 1-2 фоликула и с прегнил получавам овулация, а не LUF и нямам успех за момента и пак не мога да подам документи за финансиране. Ужасно е!
Извинявам се за дългия пост и без значение кой лекар ще изберете, внимателно следете да си получавате документите от прегледите и изследванията, защото не знаете кога и за какво ще ви потрябват.

# 140
Здравейте!
Имам питане към пациентите на клиниката как става получаването на резултатите за кръвни изследвания (не съм от Сф)? Миналата седмица за първи път бях на среща и преглед и пуснахме хормони, оставих имейл, но досега нищо не съм получила, а ми се стори, че доктора спомена да съм си ги вземела при следващия преглед след месец или два? Нямаше много обяснения и някак и не са ми се изясниха нещата и процедурите Simple Smile

# 141
  • Пловдив
atsan ,при следващото ходене в клиниката, отиваш на регистратура казваш си името и че имаш изследвания за получаване и момичетата ги приготвят и слагат в досието ти.Като те повикат за преглед дават папката на доктора.Желая ти успех! Hug

# 142
Аз винаги си оставям имейла и като станат готови резултатите, ми ги пращат сканирани. Досега никога не са пропускали. Обади се и питай на регистратурата

# 143
Здравейте! Б;агодаря за оговорите. Получих резултатите на е-mail-а, но май ще трябва да се срещнем с доктора Simple Smile

# 144
Момичета, д-р Владимиров прави ли и лапароскопии?

# 145
  • Пловдив
Момичета, д-р Владимиров прави ли и лапароскопии?
до колкото знам не Peace

# 146
  • Пловдив
Момичета,някой знае ли как ще работи клиниката,респективно доктора по празниците? Hug

# 147
Момичета,някой знае ли как ще работи клиниката,респективно доктора по празниците? Hug

Аз знам. Ще почиват с официалните празници и на 7-ми им е първият работен ден.

# 148
  • Пловдив
То на 7-ми само мене няма да ме има Mr. Green Но и аз ще ида  Mr. Green

# 149
Добре де, а няма ли момичета, които да са в стимулация?? Какво се случва с тях през тези 6 дни? Или стимулацията отдавна е съобразена с празниците?  ooooh! На мен никога не ми е харесвало това затваряне на клиниката по време на официални празници. Та нали е болница все пак?! Огромна сграда, супер, хипер модерна, а някак празна. Сергиите не си позволяват да затворят за такъв дълъг период, но тази болница - да. На пациентките им е забранено да имат овулация по Коледа, Великден и т.н. официални празници или какво???
Не се заяждам, но някак ми се вижда крайно несериозно клиника, която претендира да е модерна и водеща в лечението на репродуктивни проблеми да затваря за такъв дълъг период, сякаш е училище в лятна ваканция .....
П.С. През м. август също няма процедури, кой забременял до юли забременял, кой не е - на есен с песен. Несериозно ми звучи.

Общи условия

Активация на акаунт