Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 2

• 136 944
  • 765
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Запис и от мен,с пожелание за много  EFP , preggo и много бебета!

Редактирам се,за да добавя нещо,което видях във Фейса

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=367446266679397&set= … ype=3&theater

Някой да има повече инфо по въпроса?

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 21:11 от jul_j

# 16
Айде и аз в новата тема! Hug
Около февруари чакам обаждане от ФАР,взимам си документите и ходом марж към клиниката Heart Eyes
Ако доки прецени ,че ЕРА изследването е подходящо за мен - веднага се съгласявам.Имам му доверие и смятам,че именно той ще доведе нещата при мен до край Hug
Успех на всички и за всички две чертички!

Здравей Армира,моля те,кажи ми за този метод ЕРА,как се прави,кога...и изобщо каквото знаеш,защото съм от Варна,а искам да си направя този тест.Благодаря ти предварително:))

# 17
  • Пловдив
rosicaal,ще мога да кажа нещо за изследването едва когато говоря с доктор Владимиров,а това няма да е по рано от февруари-март.Предполагам ,че до тогава ще е излязла повече  информация и  ще има момичета който вече са го направили:peace: Това което знам до момента- го знаят всички.Можеш да гледаш интервюто на доктора на запис Peace

# 18
  • София (Възраждане)
Момичета, кога трябваше да се отиде за замразен трансфер?
Имам си ембриони от пролетта, през юни преживях миссед и абразио. Не ми се звъни на доктора да го притеснявам с телефонни въпроси.
Правила съм един ЗЕТ преди доста време, не помня как беше - на трети ден или някъде 10-12? Накой с пресни спомени? Благодаря!  bouquet

# 19
  • Пловдив
Mooimeiske, по принцип при подготовка за ЗЕТ докторът вика пациентката за първи преглед между трети и пети ден на цикъла /поне при мен така е процедирал/, но според мен е добре да му се обадиш преди това  Peace

# 20
rosicaal,ще мога да кажа нещо за изследването едва когато говоря с доктор Владимиров,а това няма да е по рано от февруари-март.Предполагам ,че до тогава ще е излязла повече  информация и  ще има момичета който вече са го направили:peace: Това което знам до момента- го знаят всички.Можеш да гледаш интервюто на доктора на запис Peace
Благодаря за отговора,сметнах че е по добре да звънна направо в клиниката и го направих.Служителката на телефона беше много любезна,обясни че ЕРА-тест се прави само в тяхната клиника и никъде другаде,при което не е задължително да правя при тях ин витрото:))

# 21
Здравейте момичета,
Не знам дали тук е мястото да попитам:искам да даря яйцеклетки в клиниката на д-р Владимиров,има ли жени,които са дарявали в тази клиника,моля да споделят впечатления.
Предварително благодаря и успех на всички!

# 22
Заинтересува ме този метод ЕРА-тест и някъде из сайта прочетох,че той вече се прилага в клиниката.
Ако някой вече го е правил да сподели:
1. Цена?
2. Теста кръвен ли е?
3. Кога се прави теста? Ден от мес.цикъл, време на деня, преди теста има ли хран.продукти, които не трябва да се примат (смятам, че за генетични изследвания не е необходимо).
4. Резултата от теста  постоянен ли е или трябва да се прави преди всяко инвитро?
5. След колко време излизат резултатите?
5. Може ли да се прави тест в тази клиника, а да се прави инвитро в друга? (на този въпрос вече е отговорено в горния пост-т.е. може)
 newsm78

# 23
  • София
От страницата на клиниката във фейсбук:
ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ

Уважаеми пациенти,

Информираме ви, че до края на 2012 година, всеки петък д-р Явор Владимиров ще дава безплатни консултации за приложението на новия метод ERA.

За повече информация и записвания, позвънете на телефоните на регистратурата - 024391929, 024391939, 024391949, 070018586, 0878258539.

# 24
Има ли отделение по неонатология в клиниката?
Кой са АГ специалистите, които проследяват бременност и израждат там... има ли тема, в която да се обсъждат тези неща?

# 25
  • София
Кой са АГ специалистите, които проследяват бременност и израждат там... има ли тема, в която да се обсъждат тези неща?

клиниката няма родилно отделение.

# 26
  • София

клиниката няма родилно отделение.

Обаче проследяват бременност - или самият д-р Владимиров, или д-р Белчева. Не съм сигурна за младия доктор, когато аз ходих, той беше съвсем нов.

# 27
деси ти роди ли?

# 28
  • София
Искам да попитам нещо,разбрахте ли,че в клиниката предлагат вече и ИМСИ?

# 29
  • София

Да, в началото на октомври, момче, казва се Велизар  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт