Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 2

• 137 037
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
  • София
втория тест се прави 48ч след първия, така че - през ден.
Ако се прави всеки ден, пак има нарастване, но показателно е през 48часа все пак.

# 676
  • Стара Загора
Мерси, Brayda! Ние излиза cook newsm38ме да празнуваме с фамилията - черпя Ви виртуално  party023

# 677
  • Пловдив
През ден, просто аз не съм добре с главата Grinning
Весел празник! Hug

# 678
Момичета, някоя от вас дали си е правила ЕРА тест скоро?

Интересува ме дали е имало промени в цикъла ви тогава, защото при мен въпреки утрогестана си започва едно кървене доста ненавреме. За разлика от това, при стимулацията ми дойде точно 2 дена, след като го спрях!

Благодаря ви!  Hug

# 679
  • София
Понякога се получава кървене от прогестерона, пише го и в листовката.
Обади се на доктора утре и попитай за твое успокоение.

# 680
  • Стара Загора
Резултатът от днес е 81.6 (от понеделник беше 37.04) - вече съм малко по-спокойна. Само да ви попитам при инвитро не би трябвало да може да се получи кухо яйце, нали? 

# 681
  • София
за съжаление мисля може да се получи, но какви са тези мисли сега?
Всичко е идеално Simple Smile  Party

# 682
Резултатът от днес е 81.6 (от понеделник беше 37.04) - вече съм малко по-спокойна. Само да ви попитам при инвитро не би трябвало да може да се получи кухо яйце, нали? 
Sujuche, браво, много хубав резултат!
Мисли си само хубави неща!

# 683
  • София/Севлиево
Няма да мислиш за такива неща,още нещо за успокоение-първата ми бременност беше с кухо яйце и чхг беше високо до небето в доста ранни седмици.Мисли си само за хубави неща,според мен всичко ще е наред.

# 684
  • Стара Загора
Благодаря Ви, момичета! Наистина не знам защо психясвам, но за първи път в живота си виждам  EFP и наистина толкооова ми се иска да е успешна тази бременност - по-добре да се тормозя с работа по цял ден и да не мисля глупости. Доктора каза, ако нямам оплаквания нито тестове да правя кръвни допълнителни, нито някакви доп.медикаменти да вземам и направо на преглед на 30.03, ама аз пусто докато дойде 30-ти ще  Crazy То сигурно и там всичко да е Ок на прегледа, ще почна да мисля дали ще чуем сърце, после фетални морфологии, генетични и т.н. - все ще съм за нещо във филма Grinning

# 685
Благодаря Ви, момичета! Наистина не знам защо психясвам, но за първи път в живота си виждам  EFP и наистина толкооова ми се иска да е успешна тази бременност - по-добре да се тормозя с работа по цял ден и да не мисля глупости. Доктора каза, ако нямам оплаквания нито тестове да правя кръвни допълнителни, нито някакви доп.медикаменти да вземам и направо на преглед на 30.03, ама аз пусто докато дойде 30-ти ще  Crazy То сигурно и там всичко да е Ок на прегледа, ще почна да мисля дали ще чуем сърце, после фетални морфологии, генетични и т.н. - все ще съм за нещо във филма Grinning

Стъпка по стъпка  Simple Smile. То всички ще полудеем, ако мислим за всички възможни усложнения и за всички следващи фази наведнъж! Честито за двете чертички - аз още за тях се моля  Praynig! И храни бебчо с хубави мисли - всичко върви добре и трябва да си много щастлива, пък и пролетта дойде! Simple Smile

# 686
  • Стара Загора
Здравейте! Не се сдържах и днес пак направих кръвен - 564 е резултатът и съм newsm44. Някой от вас няма ли час за 30.03 (този четвъртък) бихме могли да се видим на живо Simple Smile. Знам че на някои от Вас им предстои ЗЕТ и ще стискам много много палчета и Ви поръсвам с моя пресен пролетен прашец   stork-boy stork-girl newsm32  babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 13:40 от sudju4e

# 687
  • София
браво, супер Simple Smile  Party

# 688
  • Пловдив
Браво! Лека бременост от мен и здраво бебче на финала Hug

# 689
Страхотно, sudju4e!

Пожелавам ти да споделяш все такива хубави новини!  ylinfant

И на мен ми предстои ЗЕТ през април, така че благодаря за пролетния прашец, с който ни поръсваш!  Nature Sun With Face

Общи условия

Активация на акаунт