Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 2

• 137 665
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
А момичета, тъй като виждам, че някои иот Вас все пак са забременявали, макар и за кратичко, а не мен това не ми се е случвало до сега. Искам да Ви попитам какви бяха усещанията Ви след трансфера - болки, подут корем? Защото мен ме боля само деня на трансфера и следващия и сега от два дни съм пушка - нищо не ме боли и корема не е подут-спадна. Пустата женска психика - ако има болежки, защо ги има, ако ги няма, защо ги няма...  Crazy

# 661
  • София
аз на 3-ти ден след трансфера прокървих и не можахме да спрем кървенето, та няма как да ти кажа, имах болки като за цикъл, абе бях си в цикъл въпреки всички лекарства.

Иначе за симтоми знам, че към 7-10ден може да има някакви като леки пмс, подут корем, но може да няма абсолююютно никакви и всичко да ти е добре и пак да има Б
Най-сигурен е теста

# 662
  • София
след трансфер не съм имала никакви особени усещания и според мен, това е нормално.

# 663
  • София/Севлиево
Brayda с доста лекари се консултирах и също си мисля ако може да настоявам да ми върнат само 1 ембрион,при все че много искам близнаци,обаче ще е по-добре да е само едно,но ще видим.Дано при теб нещата се развият така,както искаш.
Симптомите след ЗЕТ при мен май бяха само леко увеличен апетит,леко уголемени гърди и по-често ходене до тоалетната.Всъщност преди първия аборт точно по гърдите се усетих, че става нещо-просто бяха станали като преди да забременея.Може и да е било внушение,знам ли.Като бях бременна със сина ми никакви симптоми не съм имала,само преди да разбера че е станало бях твърде убедена, че се е получило,въпреки че в същия месец имах т.нар. ЛУФ...

# 664
  • София
след трансфер е нормално да са ни болезнени и увеличени гърдите - от лекарствата е, апетита и пишкането също иде от тях (говоря за прогестерона).
Тъй като ми се налага почти всеки месец да си предизвиквам цикъла с утрогестан или подобно, знам че точно гърдите, леки пмс и често пишкане + леко по-голям апетит идва още след 2-рия прием на медикамента.

Таа всичко си е просто нормално  Flutter

# 665
  • Стара Загора
Момичета, резултатът ми е 37.04... не знам д-р Владимиров каза, че е положителен... Не знам дали е достатъчно висок като резултат.... кога трябва да се пусне втори знаете ли, че доктора не ми обясни много много?  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 666
  • Ruse, Bulgaria
Момичета, резултатът ми е 37.04... не знам д-р Владимиров каза, че е положителен... Не знам дали е достатъчно висок като резултат.... кога трябва да се пусне втори знаете ли, че доктора не ми обясни много много?  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Тихичко честито sudju4e, пожелавам ти в близките 9месеца ЧХГ-то само да нараства  Hug, иначе на въпроса си след 48 часа трябва да пуснеш. Успехчи Hug bouquet

# 667

Честито!
Повтори го в сряда в същата лаборатория.

# 668
  • София
положителен е, да !
Суууупер  Hug

# 669
  • Стара Загора
охххх мн мн мн се радвам, момичета - пожелавам Ви много скоро и вие да се радвате на положителен резултат. Не мога да го осъзная като че ли още. Сега почвам да го мисля - дали ще расте както трябва ЧХГ-то. Ще Ви кажа пак в сряда какъв е резултатът. Не мога и да си мечтая за по-хубав подарък за рождения ми ден  Heart Eyes Crazy newsm44 EFP newsm30 preggo

# 670
Успокой се - сега това е най-важното. То ще има за какво да мислиш и през следващите 9 месеца и през следващите много години като се роди детенцето.

Кой ден ти е днес от трансфера?

# 671
  • Стара Загора
Миналия понеделник на 13.03.  ми беше трансфера на 5-ти ден на едно ембрионче

# 672
  • София/Севлиево
Ами честито  bouquet Идеален ти е резултата,мен при първия ми опит беше около 15,но заради тромбофилията,която не знаех,че я имам, всичко приключи.Както са ти казали,повтори го след 48 часа и леки и успешни 9 месеца ти пожелавам от сърце Simple Smile

# 673
  • Пловдив
Чудна новина! Пусни още един път тест да видиш как расте и ще си по-спокойна вече Hug
Аз ги пусках всеки ден...луда работа Heart Eyes

# 674
  • Стара Загора
Последно всеки ден ли трябва да е или през ден?

Общи условия

Активация на акаунт