Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 2

• 138 393
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,някой знае ли дали и кога клиниката ще подписва договор със ЗК?

Бог знае  Crossing Arms
Извинявам се за израза но това най вероятно никой не може да ни отговори  ooooh! Тая ЗК не знам ....кога и как смятат да действат  Mr. Green Дано да е скоро  Peace
Извинявам се, ако се изказвам малко неподготвена, но това всъщност, за да се усвояват парите от фонда ли трябва да се направи? В смисъл, клиниката все още не работи с фонда ли?

# 91
  • София
BAN, от тази година клиниките освен договор с фонда трябва да имат и договор със здравната каса. Е, всички седим и чакаме здравната каса да си размърда з...ка  #2gunfire

# 92
А клиниката все пак подготвя ли документи за фонда или в момента всичко е замразено и се чака?

# 93
  • близо до Кресненското дефиле
А клиниката все пак подготвя ли документи за фонда или в момента всичко е замразено и се чака?
Бан,подготвя,да.Моите ги подадох преди 10-тина дни. Peace

# 94
  • Пловдив
Ще изчакам до средата на месеца  и ще се обадя в клиниката да попитам Peace Надявам се да се подпишат всички видове договори защото много държа на доктора Peace

# 95
здравейте, бих искала и аз да дам мнение за клиниката на д-р Владимиров. клиниката е много добра, към персонала нямам забележки, от доктора съм много доволна - винаги ми е обръщал внимание, НО това е крайно недостатъчно. имам 2 опита при него с нулев резултат. смених клиниката и резултата е наполовина наличен  Joy. единственото , което ме накара да сменя доктора беше, че не се търси причината за неуспехите, просто се правят опит след опит, а на мен последния там ми излезе 8 500. в новата клиника, в която отидох нещата се подхванаха отначалото, откри се проблема и нещата се наредиха.
пожелавам успех на всички

Здравей,искам да те попитам,правиха ли ти теста ЕРА?

# 96
  • UK
здравейте, бих искала и аз да дам мнение за клиниката на д-р Владимиров. клиниката е много добра, към персонала нямам забележки, от доктора съм много доволна - винаги ми е обръщал внимание, НО това е крайно недостатъчно. имам 2 опита при него с нулев резултат. смених клиниката и резултата е наполовина наличен  Joy. единственото , което ме накара да сменя доктора беше, че не се търси причината за неуспехите, просто се правят опит след опит, а на мен последния там ми излезе 8 500. в новата клиника, в която отидох нещата се подхванаха отначалото, откри се проблема и нещата се наредиха.
пожелавам успех на всички

Здравей,искам да те попитам,правиха ли ти теста ЕРА?
ЕРА теста е новост за БГ и се прави отскоро, т.к чета за 2 опита там предполагам, че не се е предлагал по нейно време все още Crazy

# 97
по мое време още нямаше ЕРА  Joy Joy Joy

# 98
  • Пловдив
Има ли някой информация за клиниката и подписването на договорите със ЗК?  Hug

# 99
  • София (Възраждане)
Вчера бях там, дочух разговор на координаторка с пациент по телефона, каза че чакат Cry

# 100
  • Пловдив
От темата за ФАР една съфорумка каза ,че е говорила с него и март се очаква договорът да е подписан Hug Hug

# 101
  • София (Възраждане)
Може, в понеделник ще отида пак, мога да питам, но тъй като не съм в час по въпроса, дайте идея какво точно да питам?

# 102
  • Пловдив
Mooimeiske ,ако се сетиш,можеш да попиташ кога се очаква клиниката да сключи договор със ЗК? Но щом Владимиров е казал - март- значи е така,нали знаете ,че той не говори празни приказки Mr. Green

# 103
  • София (Възраждане)
Ще питам, само да не забравя, дано да е по-скоро!

# 104
Онзи ден, Владимиров каза, че се чака скоро да се сключат договорите.

Общи условия

Активация на акаунт