Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 2

• 138 430
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
Нещо се изненадвам напоследък колко малко момичета пишат за Владимиров - няма (нови)пациенти ли, не пишат тук може би или пък не им се споделя.... но когато потърся темата все е на 2-3 страница и активността е много малка.  Rolling Eyes
Както и да е, интересува ме някой знае клиниката кога ще почива през лятото?

# 196
Някои не пишем, защото сме успели(засега) да сбъднем мечтата си preggo благодарение на нашия доктор. Успех!

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 10:10 от eva_dox

# 197
  • Sofia, Bulgaria
Нещо се изненадвам напоследък колко малко момичета пишат за Владимиров - няма (нови)пациенти ли, не пишат тук може би или пък не им се споделя.... но когато потърся темата все е на 2-3 страница и активността е много малка.  Rolling Eyes
Както и да е, интересува ме някой знае клиниката кога ще почива през лятото?
Здравей, от моя приятелка, която в момента е в процедура, вчера разбрах, че  от 10.07 ще отсъстват и Белчева и Владимиров за няколко дни. На прегледа и Владимиров присъствал и един друг лекар- мъж на средна възраст. Може би разширяват екипа. Иначе, аз също съм при Владимиров и чакам заповедта си, доколкото гледам, може би август месец ще я взема, най- късно. И аз бих помолила пациентките на Владимиров да споделят с нас, защото са ме нападнали едни страхове и техните процедури ме зареждат с надежда и оптимизъм, защото аз съм загубила своите в момента. Ако някой има информация за този нов лекар,нека също да я сподели. И доколкото рабрах вчера е имало малко пациенти в клиниката.
Поздрави и успехи на всички от мен Simple Smile

# 198
От преди ми е направило впечатление, че пациентките на клиниката по-рядко споделят, пък от друга страна са и по-малко в сравнение с Надежда например. Хубаво е ако екипа наистина се увеличава. Нека който има инфо да сподели и някой ако ходи тези дни да пита как ще почиват лятото.
И аз очаквам заповед Август-Септември и мисля да започвам веднага подготовка за ИКСИ и ЕРА тест, дано да не улуча точно отпуските!

# 199
  • Sofia, Bulgaria
От преди ми е направило впечатление, че пациентките на клиниката по-рядко споделят, пък от друга страна са и по-малко в сравнение с Надежда например. Хубаво е ако екипа наистина се увеличава. Нека който има инфо да сподели и някой ако ходи тези дни да пита как ще почиват лятото.
И аз очаквам заповед Август-Септември и мисля да започвам веднага подготовка за ИКСИ и ЕРА тест, дано да не улуча точно отпуските!

Здравей, и ние също сме за Икси, незнам за ЕРА дали ще правим, не сме коментирали. Ти за първи опит ли си, защото аз съм за 01  ви и сигурно ще се засечем. Ще се радвам да правим обмяна на опит и да се запознаем Simple Smile

# 200
Аз също съм пациентка на клиниката - правя 4 опит (като първите 2 бяха в Щерев) при д-р Владимиров. В събота ми беше трансфера на един бластоцист, за съжаление само един ембрион стигна до този стадий. Посещавам клиниката от Февруари и не съм останала с впечатление, че има малко хора - винаги е доста пълно. Аз имам някакъв спомен, че Март месец след неуспешния опит доктора ми каза ако искаме да опитваме пак трябва да е Май-Юни или Септември, защото юли и август бии отпуски, но честно казано незнам какво точно означаваше това. Предполгам, че ако се обадите в клиниката, ще ви дадат информация.

# 201
Да бе, знам, че ако се обадя ще ми кажат, ама реших хем да повдигна малко темата, хем да попитам ако някой знае.
Успех на всички с процедурите! На успелите леко доизкарване до края - ние като не успяхме като вас от раз да докараме два броя сега се връщаме за корекция, че доктора много красиви бебета прави  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 202
  • Пловдив
Ох,аз до сега малко хора в клиниката не съм виждала Peace Все така да е и само положителни резултати да има! Мен доктора ме вика на 11.07- да разбирам ли,че няма да го има?

# 203
  • Sofia, Bulgaria
Ох,аз до сега малко хора в клиниката не съм виждала Peace Все така да е и само положителни резултати да има! Мен доктора ме вика на 11.07- да разбирам ли,че няма да го има?
Звънни и го питай, на нея и е казал, че излизат двамата с Белчева в отпуска. Може да му е изникнало нещо, незнам, но тя това ми написа.

# 204
  • София
да разбирам, че е положителен теста значи newsm78 newsm78 Mr. Green

# 205
И мен ме вика доктора на 11-ти юли. Ще отсъстват с Белчева от 6-ти до 10-ти юли. След това са там, мисля, че август ще бъде в отпуск д-р Владимиров.

# 206
  • Пловдив
Дааааааааааааааааааа Hug Hug Hug Hug

# 207
  • София
Дааааааааааааааааааа Hug Hug Hug Hug
как те залових Hug Hug Hug
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 страхотни новини днес! Браво!

# 208
  • Пловдив
Да бе! Как ме залови само! Ти си опасен детектив!!! Hug Hug Hug Hug
дай боже всеки му!!! Hug Hug Hug Hug

# 209
  • София (Възраждане)
Армира, чудесна новина, дай боже често и всекиму! Нека да върви безпроблемно Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт